sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

lakkipäinen frendi

Eilen oli Minnan valmistujaiset ja kävin itse koululla kuvaamassa juhlan kulkua ja todistusten jakoa.
Juhla venyi melkein tunnin aikataulun yli. Kuvailin sellaisella ylä tasanteella, jossa seisoin koko sen ajan. Onneks en laittanut korkkareita! jalat oli ihan kuolleet sen päälle 2h jälkeen pelkkien balleriinojen takia. Tai oikeastaan seisomisen takia.
 Kellään ei onneksi ollut samaa mekkoa kuin Minnalla, se isoin pelko voitettu! Mutta saman värisiä löytyi kuitenkin monia. Kyllä olivat kaikki niin nättejä ja komeita+ hyvän puheen piti yksi näistä valmistuneista.


Juhlan jälkee sitten napsin kuvia minnasta ja sen kavereista ohimennen ja lähdettiinkin aika pian pois. Juhlat alkoivat Minnalla kolmesta eteenpäin ja puoli neljän aikoihin taisin olla jo paikalla. Siellä sitten syötiin ja juotiin hyvät kakkuset ja skumpat ja otettiin lisää kuvia :)


Meidän pituusero on aina kyllä yhtä huima. Tuntee itsensä niin kauheaksi tolpaksi, vaikka minnalla oli 10cm korot jalassa ja mulla ballerinat. 
Sain kans kommentteja minnan veljenpojalta, että näytän noita akalta, hey tääänks kohotti itsetuntoa niin paljon xD Sanoinkin että noilla puheilla et kuule saa tyttöystävää ikinä! :D
No mutta hyvät juhlat ja tarjoilut kaikenkaikkiaan, Onnea vielä Minna ja kaikki muut valmistuneet <3!

-Jenna-

2 kommenttia:

  1. Oi kuinka ihania naisia! Minnalla ihana mekko <3 onnea vielä kaikille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3! Toi mekko kävi niin hyvin minnalle :3

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3