perjantai 6. kesäkuuta 2014

Ihana päivä

het ekana ilmoitan että mun blogi on nyt rempassa, kun en tykännyt siitä vanhasta mallista, kun oli niin leveä, joten vanhat postaukset näyttää tosi kököille tällä hetkellä, mutta pikkuhiljaa asiaa korjailen!
Voisin melkein kuvien antaa puhua kun niitä tulee niin paljon, mutta lyhyesti ainakin kerron :)
Eli eilen menin aamupäivästä keskustaan hakemaan uutta pankkikorttia ja samalla sitten oltiin sovittu treffit Janikan kanssa ja käytiin H&M:llä ja kokeilin muutamaa maksimekkoa mutta ei käynyt ainakaan nuo mallit joita kokeilin. Ensimmäinen oli muuten hyvä, mutta oli liian lyhyt. Just loppui vammaseen kohtaan tuolta nilkan alueelta. Ja toinen näytti ihan makkarankuorelta kun ei istunut.

Ostin kuitenkin sitten kaksi tuubitoppia 9,95e yhteensä. En viitsi käyttää olkaimellisia aurinkoisina päivinä, kun jää rajat niin helposti. Täyttyipähän tuubitoppikokoelmakin vähän.
No mutta lähdettiin sitten kävelemään satamaan ja siellä ostettiin jädet ja loikoiltiin ja jutusteltiin ja sieltä tulikin ihan kivat rusketukset :)
Sieltä sitten käveltiin takasin keskustaan ja lähdin neljän aikaan pois ja Illemmasta joni tuli meille ja kävästiin salilla ja ennen yhtätoista illasta oli tylsää ja kumpaakaan ei väsyttänyt niin päätettiin lähteä käppäilemään yhdelle pienelle rannalle päin ja siellä sitten istuskeltiin ja hengailtiin. Laitettiin Mintulle joskus puoli 12 viestiä, että tulee meidän kans pihalle ja se sit tuli kun asuu siinä lähellä ja me sitten oleskeltiin pihalla ja siinä vähän yli 12 lähdettiin käppäileen kotiin :) Aamusta iltaan/yöhön tosi onnistunut, ihana ja lämmin päivä <3

 Aurinkolasit europehouse / toppi sveitsistä / sortsit ONLY / vyö+laukku H&M / Sandaalit Aleksi 13


Huomasitte varmaan ettei näissä kuvissa mulla oo meikkiä ja on märkä tukka, niin olin käynyt siis suihkussa ennenkö lähdettiin pihalle, en hirveen mielelläni tuon näköisenä tuolla kulje, mutta nyt on kesä! 
Vika kuva siksi, että kävin leikkuuttamassa tänään latvoista 5cm pois ja se ei onneks tunnu enää niin pahalta pikkuhiljaa pätkiä tukkaa pois, kun siihen alkaa tottua. Kasvaapahan sitten terveenä. Muuten latva katkee sitä tahtia kun juuresta pukkaa uutta ja sitten ihmetellään miksi tukka ei kasva.
Mutta mulla ei nyt ole jälkeen kuvaa :/ Nappaan sen joskus tai sitten voitte kuvitella tuosta kuvasta 5cm pois :D


Tehtiin Jompan kanssa tosihyvää pekonipastaa tänään :P nomnom! Ei siitä enempää

Voisin mennä nauttimaan vielä tästä ihanasta päivästä pihalle 8)

-Jenna-

2 kommenttia:

  1. Haluun kans viettää noita ihania kesäpäiviä! ^^ nii nuo rusketusrajat on kyllä petollisia... terveisin junttirajat aavikolta... lopettakaa tuo söpöily, tulee vaa paha mieli! XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässähän on koko kesä aikaa^^ hahhah junttirajat! Sun pitää ottaa rajatonta et tasottuu ;p
      Minkäs me mahetaa et ollaa nii ''söpöjä'' ;)

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3