perjantai 20. kesäkuuta 2014

Shoppaaja friikki ilmoittautuu!

Kävin tuossa eilen alemyynneissä palokan kaupoilla ja sieltähän löytyi taas vaikka sun mitä ihanaa ja kaikki ostamani jutut oli alessa! kerrankin näin. Yleensä sitä lähtee alemyynteihin ja tarttuu ehkä yksi aletuote ja loput ihan normaalihintaisia tuotteita..

 Seppälä + Lindex
 Seppälä (Lemppari ostos)
 Kynsilakka citymarket / aurinkolasit lindex
 Lindex
 Seppälä
 Tällaisia alelöytöjä, oon kyllä kova hamstraamaan paitoja.. pitäis opetella rajoittamaan kun ei kerkeä edes kaikkia vuoden sisällä käyttämään. ja aina löytyy joku vaate sieltä kaapista jota ei ole aikoihin nähnyt ja on silleen aaa mulla on tällänenkin xd kirppispöytä vois taas olla ihan kiva. Viimeksi sieltä tuli 75e! toukokuun lopulla, voisi viedä uudestaan niitä mitä jäi ja vähän ekstraakin niin saisi pois pyörimästä.

Asiasta toiseen nyt sain kuvaa mun freddyisäkin :)
Oon ihan umpirakastunut noihin housuihin. Tulen kyllä joskus ostamaan toisetkin varmaan farkkuversiona. Näitä housuja parempia ei varmaan löydy mistään.

Tämä itseruskettava ei ollut tältä ostosreissulta kuten eivät freddytkään, tilasin tuon netistä samaan aikaan, kun mun uuen putelin parasta hopeashampoota, jonka ansiosta tukka on nyt muuten tosi kivan värinen :)! Näkyykin tuossa muutama kuva ylöspäin vähän.
Mutta tää on eka itseruskettava joka tuoksuu hyvälle! persikalle ja aprikoosille. Kosteuttaa ihoa samalla tosi hyvin. Edellistä itseruskettavaa ennen piti aina kuoria+kosteuttaa iho, että lopputuloksesta tuli tasainen+ se hais tosi pahalle :(
 Tätä ennen ei tarvinnut tehdä mitään ns esikäsittelyjä. Levittyy tasaisesti ja lopputulos kivan päivettynyt. Tuote väittää että rusketus kestää 7pv, mutta saapa nähdä kestääkö :D 
Maksoi vähän päälle 7e 400ml pullo, eli todella edullinen.

Mutta tänään lähden Jonin luo Juhannuksen viettoon ja katsotaan kuinka aktiivisessa käytössä kamera on! :)
Hyvää Jussia!

-Jenna-

4 kommenttia:

  1. vähän löysit kivoja juttuja alesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin kans miten paljon oli omia kokoja ja yleensäkin kivoja vaatteita :)! Aina käy niin et kivoista menny koot tai sit on kokoja mut ei kivoja vaatteita :/ nyt menin näköjään hyvään aikaan!

      Poista
  2. Tosi kivoja ostoksia oot tehnyt! Itteäkin himottais lähteä kaupoille nyt heti, mutta tänään lähti nellylle aika tilaus joten täytyy vähän hillitä itseä...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) joo itsehillintä ois itsellekin ihan hyväks välillä muttakun ei sellasta ole :D mäkin vasta tilasin netistä ja nyt olin jo muilla kaupoilla.. anna mennä vaan jos siltä tuntuu! Ei noita aleja niin usein loppupeleissä oo :)

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3