sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Löytyihän sitä uskallusta!

Heips!

Nyt alkaa jo olla joulufiilis! Luntakin tuli täksi jouluksi, mitä en osannut oottaa viime talven perusteella. Kerkeäähän tuo tietty vielä lähteäkin! Eli en vielä iloitse siitä liikoja. Tällä hetkellä vaan näyttänee lupaavalta. 
Okei öö tukka siis lähti polkaksi viimeisellä työharkka viikolla. Oon tykänny tooosi paljon <3 Saa nutturalle, ponnarille ja auki tää on miljoona kertaa käytännöllisempi, kun edellinen pitkä hamppu!


Tuntuuhan se edelleen suihkussa ja harjatessa siltä, että loppuu ihan kesken ja on tosi kevyt! Moni sano et aikuistuin hyvällä tavalla ton tukan myötä ulkonäöllisesti. Ehkä semmonen tyylikkäämpi eikö?

Ja toisekseen otin toissapäivänä napakorun vihdoin!


Ja voitteko kuvitella. En tuntenut mitään muuta kuin pihtien paineen (tosi heikosti). KOSKA laitoin emla nimistä puudutusvoidetta navan alueelle ja annoin vaikuttaa 1,5h ennen lävistystä. Jestas, että olin iloinen! Lävistys ilman kipua! Emppu sattu just törmäämään muhun lävistämön eessä, vaikkei oltu mitään sovittu ja lähti sitten mun henkiseks tueks! Mikä tuuri. Mä muistan vielä, kun ajattelin, että voi kun joku tuttu nyt ilmestyis niin ei tarviis itekseen mennä. Niin tää oli kyllä ihan hullu sattuma!
Sain sitten Helinän innostumaan samana päivänä napakorusta voiteen kera ja niinhän sekin sitten meni myöhemmin samana päivänä. Helinällä on siis aika paha neulakammo. Mutta sai otettua vaikka joutuikin kuulemma istuskelemaan ja lepäilemään korun laiton jälkeen liikkeessä.
Mutta mulla Emla voide toimi, joten mä voin sitä suositella, mutta en tiedä onko vaikutus kaikilla sama. Ja kiitos luokkalaisille, ketkä tän korun laiton mulle ostivat synttärilahjaksi elokuussa <3


Työpaikalle vein vikana harkkapäivänä kaikille omalla nimikirjaimella varustetun mokkapalan + toisen normin + pätkiksiä :) Viihdyin napsissa tosi hyvin ja opin sairaasti uutta ja nyt mulla on paljon varmempi olo monessakin asiassa! Parempaa harjoittelupaikkaa oppimisen ja inspiraation kannalta ei olisi voinut olla!


Sittenpä sittenpä.. Oltiin eilen Helinällä yötä minä, eeva ja minttu. Nukuttiin Helinän ulkosaunan ns takkahuoneessa siskon pedissä. Ei toiminu. Mua alko ahistaa se ahtaus niin päädyin nukkumaan semmoselle varmaan 140 cm pitkälle sohvalle.. Siinä oli leveyden puolesta paremmin tilaa kuin lattialla, mutta tosiaan löin yössä monta kertaa jalat puiseen päätyyn unohtaessa, että en olekaan kotona.. Mutta on sitä pahemmassakin paikassa nukuttu joten ei parane valittaa!



Oli TOSI joulunen fiilis, koska ulkona tuiskutti lunta ja me oltiin pienessä lämpimässä tuvassa sen lumen keskellä ja kuunneltiin joululauluja. Ihana tunnelma <3 Mä ja Helinä ei voitu mennä saunaan näitten napakorujen takia :( Mutta oli kiva ilmankin.
Oltiin aluksi sovittu ettei hankita toisillemme joululahjoja, mutta kaikki kuitenkin olivat keksineet jotain. Mutta oikeasti pieniä juttuja!
Helinältä kaikki sai vaatteiden viikkauslaudan/härvelin. En ees tiennyt, että semmosia on olemassa! Enkä ois ikinä osannut arvata mitään sellaista :P
Eevalta saatiin itse tehtyä suklaata ja mintulta sain kaksi ikean lattemukia lisää! Helinä ja eeva sai kans jotain pientä mintulta. Mä olin ostanut kaikille kynslakat ja kasvonaamiot. Kerrankin oikeasti pieniä lahjoja, mutta kivoja <3 Ei tarvinnut stressata.


Tosiaan uni jäi vähiin siinä sohvalla.. Mutta ei mua nytkään oikeastaan väsytä vaikka kello lähenee keskiyötä. Kävin aamulla vähän yhdeksän jälkeen talossa vessassa ja kun tulin takaisin saunalle niin lämpömittari näytti sisällä 26,5 astetta lämmintä! Oli ihan sairaan kuuma ja huono ilma. Huhhuh. Harvinaista kylläkin talvella. Repäisin sitten patterin johdon irti ja pian lämpö olikin enää vajaa 20 astetta.


Mutta palellut ei kyllä ollenkaan missään vaiheessa. Luulin just, että miten me oikeen taretaan tuossa mökkeröisessä, mutta juu oikein hyvin!

Sitten päivällä yhden maissa menin kotiin ja kävin Jonilla. Sitten kuudelta takaisin Helinälle joukkueen pikkujouluihin+kauden päättäreihin! :D Helinällä asuttiin tyyliin tämä ja eilinen. Mutta kivaa oli ja tuli syötyä herkkuja kaksi iltaa putkeen. Hyi olkoon. Kamala herkkumorkkis. Ei tommosia määriä voi KUKAAN syödä hyvällä omalla tunnolla. Yäk.
Mutta Evski ja Helinä oli tehny hienon kakun joukkueelle :3


Ihania ihmisiä, ihanaa aikaa, hyvää syömistä (liikaa) sekä joulun tunnelmaa ja makuja! <3
Kiitos Sabeille tästä syyskaudesta ja tammikuussa jatketaan :3 

p.s party alias on muuten aika hyvä peli ;)

-Jenna-

2 kommenttia:

  1. Kyl toi näyttää tosi hyvältä! Ja jotenki tosi tommonen asiallisen näkönen tai miten nyt sanois :)

    Ja joo iteki kun menin ottamaan huulikorua ni äkkiä vaan ettimään kaveria joka pystyy lähtee mukaan heti :D

    Toi on kyl just hyvä ku onnistuu lahjojen ostamiset silleen ettei tartte keksiä mitään kauheen isoo ja panikoida siitä sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee kiitos! :3 joo asialline on hyvä termi tälle tukalle!

      Hahhah tiiät siis tunteen! Vaikka se onkin vaan neulan pisto niin se vaan jotenkin vaatii siihe jonkun tueksi :D

      Joo siis tällä kaveriporukalla onnistu pikkulahjat mikä oli kätevää. Mutta sitte on tää toine porukka mihin sattuu kuulumaan perhe, isovanhemmat, poikaystävä ja yks kaveri kenen kanssa panostetaan vähä enemmän.. siinä ei kyllä pysty säästämään vaikka haluiskin.

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3