sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Kirpeää pakkasta+muutama hankintakin

Kävin tossa päivästä näpsimässä ulkona kuvia, kun tuo luonto oli tehnyt taas itsensä niin nätiksi. Ihanaa, kun aurinkokin paistoi kirkkaasti ja oli kirpeä pakkanen. Tykkään pakkasesta jos ei tarvitse olla ulkona pitkiä aikoja. Sillein käväistä vain. Mutta en siis ole sillä tavalla talvi ihmisiä ollenkaan. 


Oon ollu nyt tosi paljon Jonin kanssa, kun ei oo valmennusta+treenejä. Näänhän mä sitä aina sillonkin paljon, mutta nyt ollaan oltu silleen melkeen 24/7 mutta ihanaa ilman minkäänlaista kiirettä! Tänään lähen varmaan muutaman kaverin kanssa viihteelle jos näin voi sanoa. Jkl kamuja ei oo vielä lomalla tullut nähtyä :)

Sitten vielä muutama viimeaikainen hankinta ois tässä


We care iconin korallinvaaleanpunainen huulipuna jonka koostumus on tosi hyvä! Mulla on yks nude sävy samaa sarjaa ja pysyy kosteana huulilla eikä kuivu. Tykkään tosi paljon!
Samaa sarjaa vielä huultenrajauskynä perfect rose sävyssä ja toinen on rimmelin red dynamite. Molemmat hyviä hinta-laatu suhteeltaan. 

 Hame ALE:sta 5e / ginatricot

Salipökät / stadium 19,90e

Uuet lempparipökät <3

Joululahja postausta en tällä kertaa tee, kun suurin osa oli niitä astioita :)
Haluan vaan nostaa yhden kivan lahjan minkä sain vilmalta.


Musta toi oli tosi hauska idea! Toi kehys on semmosa kovaa muovia tai lasia en oo varma, mutta noita kuvia voi sitten vaihella mielensä mukaan :) Vilma oli valkannut ihania kuvia meistä ja yhen vanhan musta ja Jonista <3 Sain Vilmalta muutakin, mutta tästä tykkäsin erityisesti. Jonilta sain lahjaksi ruusukultaisen rannekellon, mitä en nyt  kerennyt kuvata valoisaan aikaan, mutta uskon että tulee täällä vielä näkymään. Se oli kyllä varmaan lahjoista ykkönen :) Sain itse valita sen ennen Joulua.
Ihanaa vielä on lomaa jäljellä ja uusi vuosi tulossa!

-Jenna-

2 kommenttia:

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3