lauantai 3. tammikuuta 2015

My New Year

Heippa!

Nyt vasta pääsen päivittämään blogia uuden vuoden jälkeen. Ollut kaikenlaista taas, vaikka lomalla ollaan. Käytiin eilen Vilman kanssa Kuopiossa matkuksessa ja ikeassa. Voitteko kuvitella, en löytänyt yhtään vaatetta! Mulle ei ikinä käy noin. Mutta ikeasta sitäkin enemmän tuli tehtyä löytöjä. Seuraava postaus tuleekin siihen liittyen.
Mutta siis. Olin Jonin luona uuden vuoden, niinkuin tässä muutama vuosi taaksepäinkin. Tarjolla oli herkkuja yllinkyllin ja oli ihana seurata Jonin siskon tytön ja pikkusiskon ihmettelyä, kun ulkona paukkui! Voi pieniä <3
Tuolta Jonilta on kyllä aitiopaikat nähdä ilotulitteita. Talo on pellon vieressä niin näkyy todella kauas ja monesta paikasta tulitettiin raketteja ihan älyttömällä tahdilla. Mukavasti rahaa lensi sielläpäin taivaalle. Yksi ilotulitus oli aian mieletön jossain kauempana. Taivaalle ilmestyi semmonen sininen ympyrä minkä sisällä oli valtava pinkki kukka. En ymmärrä miten tuollaisia osataan tehdä!

Sitten valettiin tinat joskus ennen yhtätoista, jos oikein muistan. Mun tina muistutti sydäntä minkä läpi oli ammuttu nuoli. Joni tais saaha jonkun linnun näkösen.
 Mä en saa minään uutena vuonna otettua hyviä kuvia raketeista. Kamera käy niin hitaalla nuin pimeässä ja kylmyys vaikuttaa myös. Tai sitten vika on kuvaajassa ;)



Eli rauhallisissa merkeissä meni tämäkin uv, valvottiin johonkin puoli kolmeen yöllä. Kyllä niitä rakettien paukkeita kuului vielä sallittua myöhempäänkin, mutta niin se on aikalailla aina tainnut mennä. Taas varmaan hetki menee, että oppii kirjoittamaan mahdollisesti täytettäviin papereihin 2015 :)

-Jenna-

2 kommenttia:

  1. oi ootan innolla sun seuraavaa postausta! :) ja mä en kans tajuu miten sellasii upeit rakettei osataan tehä :o

    VastaaPoista
  2. Jeee kiva kuulla! :3
    No niimpä! jotenki hullua, että ruudista voi asetella jotenkin ne sinne raketin sisälle ja sitten se lävähtää taivaalle. En ymmärrä mutta sairaan hienoja ovat!

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3