perjantai 23. tammikuuta 2015

Sheinside tilaus ja kysymys!

Se ois postausperjantai! Älysin just, että postaan melkein aina perjantaisin. Koska sillon on mullakin aikaa. Viikonloppuna myös ellei oo leirejä yms. Ootte ehkä huomanneetkin?
Mutta siis juu lupailin tehdä sheinside.com:ilta tilaamistai jutskuista postauksen. En saanut kaikkia vaatteita näteimmin aseteltua kuviin, sillä ne laskeutuvat tietyllä tapaa ja jos oisin laittanut hengariin niin ei ois ollut hyvää valoista paikkaa kuvata. Sitten keväämmällä, kun uskaltaudun pihalle ilman takkia niin näitä hepeneitä näkyy mun päällä ja toivottavasti asukuvissa :p



Viimeisen kuvan mekko on kyllä aivan ykkönen <3 punaiset huulet ja kikkurat tai rento niskanuttura tuohon niin on bueno juhla asu! Ajattelin keväällä laittaa vieraana päälle muitten juhliin ehkäpä :) 
Unohdin myös kuvata tilaamani harmaa valkoisen huivin.. Mutta tämä oli siis ensimmäinen kerta, kun käytin kyseistä verkkokauppaa. Toimitus taisi olla vähän päälle viikon. Mutta sivulla on paljon tuotteita, joissa lukee että lähetys 24 tunnin sisään. Se on aika nopea.
 Eniten huoletti koot. Sheinsidellä ei ole ollenkaan xs kokoa ja netistä olen monesta paikasta todennut sen hyväksi. Mutta S vastasi oikein hyvin sitä mitä pitikin. Ei olleet liian isoja. Vaatteet vaikuttavat ja tuntuvat laadukkailta. Tilasin aika luonnollisissa sävyissä olevia vaatteita, mutta monissa vaatteissa oli useita eri värivaihtoehtoja. 
Käytän tätä sivustoa varmasti uudelleenkin + suosittelen :)

 Tulostin valokuvapaperille kolme mustavalkoista kuvaa pari viikkoa sitten ja laitoin ne uusiin ikeasta ostetuihin A4 kokoisille kuville tarkoitettuihin kehyksiin. Huoneesta tuli kolmen kuvan iskettyä seinälle aivan eri näköinen! Voisin muutenkin tehdä uuden huone postauksen. Vanhasta postauksesta muuttunut kuitenkin aika radikaalisti.
 

Yks kysymys vielä ja ihanaa jos joku tietää siihen vastauksen!

Eli siis miten saan näiden kuvien ympäriltä tollaset minimmaaliset valkoset kehykset pois? En haluais mitään kehyksiä. Oon yrittäny tuolta asetuksista ja kuvat kohdasta, mutta en tosiaan tiedä miten saan ne pois. Olen kauan jo miettinyt ja yrittänyt, mutta tuloksetta. Apu on enemmän kuin tarpeen <3

-Jenna-

4 kommenttia:

  1. Mulla on ratkaisu sun ongelmaan! Tai ei oikeestaan mulla mutta tiiän mistä saat vastauksen :D

    http://query-blogger.blogspot.fi/2013/08/6kuvista-reunat-pois-css-koodilla.html

    Ja ihania vaatteita oot tilannu! Mä en oo koskaa uskaltautunu tuolta tilaamaan, en oikee tiiä ees miks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että ihanaaaa! Käyn het kattomassa kun kerkiänn! Mahtavaa!

      Kiitos :) Siitä vaan tilaamaan jos yhtään siltä tuntuu. Piti vaan ostaa paypalilla :o mä taisin sit vahingossa tehä jonku tilin ku sain tavarat kotia :, D

      Poista
  2. Oijoijoi, toi mekko on kyl upee!

    Ja sun hiukset näyttää jotenki tosi kivalta nois kuvis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana! kiitti!

      Hauskaa koska en ollu laittanu niitä mitenkään! :D
      Mutta kiitän ;)

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3