perjantai 16. tammikuuta 2015

Last two weeks

Moii
Täällä kiireinen bloggaaja ruudun takana. Oliko ylläri?
Vois olla muutama kuuluminen.


1+2: Salilla tuli käytyä ahkerasti viimeviikolla. Tällä viikolla taaas en ehtinyt/ehdi ollenkaan. Huomenna on joukkueen viikonloppuleiri, jossa rakennetaan ohjelma la-su niin valmiiksi kuin mahdollista. Koulua ollut myös suht myöhään ja valmentamista ja reenejä.
 3+4: Koulussa ollut tosiaan asiakaspalvelua ja myös muoti, elämäntapa ja tyyli kurssia. Käytiin mm. värianalyysi jokaiselle tyypille luokasta. Ihmisethän jaetaan neljään vuodenaikaan ihonvärin/sävyn+silmien ym piirteiden mukaan. Eli siis kevääseen, kesään, syksyyn ja talveen. Mä olin kesä. Suurin osa suomalaisista on kesiä. Oisko luokalla ollut yksi syksy ja kevät? Muttei yhtään talvea. 

Kesäksi analysoidulle käy parhaiten viileeät sävyt pukeutumisessa sekä pastellisävyt. Kesätyypillä on usein siniset, vihreät tai harmaansiniset silmät ja oikea hiusväri on maantienharmaa (tiedätte mitä tarkoitan), jossa ei ole kamalasti lämmintä pigmenttiä. Niin ja kesätyypille sopii parhaiten hopeat korut. Käytän mä nyt tietty kultasiakin, mutta hopea on kaikinpuolin sopivampi analyysin mukaan kesälle.
 Mutta vaikka oiskin maantienharmaat hiukset, ei se aina tarkoita että olisit varmasti kesä. Luokalla taisi olla yksi tyyppi kellä on oikeasti juuri sen väriset hiukset, mutta olikin kevät. Ihon sävy siis merkitsee kaikista eniten!

Musta toi oli kiinnostava aihe ja nyt osaa heti jo paremmin nähdä mikä sävy kenellekin kävisi ja mitä pitäisi välttää.


Ostin seppälästä -70% alesta neulepaidan ja hintaa jäi vain 6e. Alkuperäinen 20e
 Tänään tuli muuten kotia paketti <3 Sheinside.com:ilta. Oijjoijjoi kun kivoja juttuja tuli!
Voisin ehkä esitellä teille? Jos vaan saisin luonnosta valoa.

Alla vähän vielä salifiilistelyä.. Kävin muuten äsken Helinällä maalaamassa meidän uuden kisapuvun. Oli mielenkiintosta ja jännää puuhaa. Oisko mulla yhteen pukuun menny jotain iha vähän päälle tunti tehdessä. Laitan kuvia vasta sitten, kun puku on täysin valmis ja mahdollisesti vasta kisoista niin ois vähän edustavamman näkösenä. Mutta noista tulee ehkä mun koko voimisteluhistorian hienoimmat puvut mitä meillä on koskaan ollu :)!


Meijän pulleemmasta tipusta on tullu vähän kömpelö. Se vähän väliä putoaa pöydälle, lattialle tai sängylle, siis mihin vaan mihin nyt äkkilaskun/mahalaskun voi tehdä. Tuossakin se on just tipahtanut olkkarin pöydälle ja on vähän pihalla maailman menosta. En tiiä onko se vaan liian painava vai onko tullu vanhaks. Onhan se jo ehkä 8 wee? Toinen tipu lentää niin sukkelasti ja ripeästi, ettei uskoisi että olis jo niinkin vanha. Pitänee harjotella tota lentämistä lisää.

-Jenna-

4 kommenttia:

  1. oiii joo näytät ehdottomasti mitä tilasit sieltä sheinsidelta! :) kiva postaus muutenki ♥

    VastaaPoista
  2. Hihii kunhan saan hyvän valon niin teen sen mielelläni! :)
    Kiitos ♥

    VastaaPoista
  3. Jee, ootan innolla! Oon katellu et siel on kivannäkösii vaatteita, mut en oo uskaltanu tilata ku kaikki "kokemukset" mitä oon lukenu on ollu just jotai isojen blogien yhteistyöpostauksia. :D

    VastaaPoista
  4. Jeee! :) joo kyllä muakin vähän arvelutti, kun tosiaan en muita kokemuksia itsekään ollut kuullut kun noitten isojen blogien kautta just yhteistyöhommissa. Mutta jos kerran uskalsin valmistujaismekon tilata tyyliin kiinasta niin kyllä tuokin oli uskallettava! ;D

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3