sunnuntai 4. tammikuuta 2015

IKEA

Noniin, eli lupailin tehdä postausta ikean hankinnoista. Oon käyny ikeassa viimeks varmaan ala-asteella.. Eli oli tosi kiva käydä piiitkästä aikaa ja löytyihän sieltä vaikka mitä kivaa! (pientä) eli älkää oottako mitään suurta. Olin bussilla liikenteessä joten kantamuksia oli noissa jo tarpeeksi. Itsepalvelukassat oli muute siisti juttu! Mulle ihan uutta.

Että otti päähän matkukselta/ikeasta lähtiessä. Sanoin bussi kuskille, että voisiko pysäyttää linja-auto aseman kohdalla, kun me ei olla täältäpäin kotoisin. Kysyttiin myös oliko linja-autoasema päätepysäkki. Kuski vain vastasi, että ei se päätepysäkki ole mutta.. ja mumisi jotain. Noh sitten kun olisi ollut oikeasti aika jäädä kyydistä niin eihän se kuski pysähtynyt siihen linja-auto asemalle. Seuraava pysäkki oli kaukana siitä.. Ei siinä muuten mitään, mutta keli oli ihan kamala ja mulla oli valtava ikean kassi niskassa+muut kantamukset+bussi jyväskylään lähti 30min päästä. Voi että meitä otti päähän. Ja kun vielä kysyin kohteliaasti, että voisiko pysäyttää kun ei tunneta kaupunkia. No sitten kysyin siellä väärällä pysäkillä, että meneekö tuohon toiseen suuntaan busseja, koska meillä lähtee hetken päästä bussi Jyväskylään. Sitten sanoi vaan, että juu kyllä siitä joitakin busseja menee kunhan heilautatte. MITÄ IHMETTÄ! maailman huonointa asiakaspalvelua sanon minä. Me sitten käveltiin, koska ei voitu luottaa kuskin sanaan. Siinä kauheessa säässä rämmittiin auraamattomalla tiellä linkki asemalle ja oisitte nähneet miltä näytettiin, kun oltiin perillä asemalla. Ihan lumen vuoraamia ja meikit levällä ja hartiat sairaan kipeenä kantamisesta. Eikä muuten mennyt busseja siinä matkalla yhtään ohi.. Huippu oli vielä se, että luultiin pääsevämme sisälle hetkeksi istumaan+ mielessä oli ostaa vissyä. Noh eipä ollut mitään sisätilaa eikä kauppaa..
Siellä katoksessa (onneksi sentään oli sellanen) ooteltiin sitten ja bussiin päästessä kyllä helpotti!
Miksei kaikissa kaupungeissa voi olla juna+linja-auto asema samassa!? Silloin ois taattu mahdolliset ruokapaikat, vessat ja odottelutila.

Noniin nyt ollaan avauduttu! Tässä ikean pikku ostokset:


Kynttilänjalat 3kpl 9,90e ja kynttilät 4kpl jotain 2e


Kehys jotain 4 e rapiat


Pöytälamppu oisko ollu jopa vajaa 5e / säilytyslaatikot 2kpl jotain 7e


Tuoksukynttilät 1kpl oisko ollu 2,45e 
Nää on aika isoja


Parisängyn aluslakana / vaalean harmaa 14,90e


isot kuvakehykset noin 1,50e / kpl


Kattila 14,90e


6x pienet haarukat oisko ollu vajaa 6e :)


Ja matkaanhan ei lähtenyt yhden yhtä vaatetta! Ei ollenkaan mun tapasta! Mutta tämä vyö lähti H&M:ltä 3e hintaan

Tämmösiä jutskuja. Jos mulla ois ollu auto niin oisin tuonu semmoset ihanat hyllyt sieltä ja semmoset kivat valot vaatekaappien päälle, roskiksen, kattolampun ja päiväpeitto ois vielä hakusessa. Ikeassa ei ollu sellasta kivaa valkosta mitä olin aatellu. Alan tympiintyä tohon mustaan pikkuhiljaa.

Ja nää lähtee kirpparille muunmuassa.


Ihanaa suurin osa vihreestä krääsästä pois! Joitain lemppareita piti jättää, mutta vain muutama. Periaatteessa mun huone on nyt valko, harmaa ja ripaus mustaa. Tietty pahimmat on vihreet seinät.. onneks sentään on 2 valkostakin.

Mulla on periaatteessa nyt rahkeet muuttaa astioiden +keittiöjuttujen ja ottimien puolesta, mutta ei oo töitä niin siihen se tökkää. Jos keväällä pääsis muuttamaan niin tarviis hommata vielä sohva, telkkari, tv taso, mikroaaltouuni ja varmaan joku digiboxin tyylinen?
Ois hirvee sisustusinto päällä!

-Jenna-

4 kommenttia:

  1. Todella kivoja ostosia!:)
    http://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Oho nyt näyttää kivalta! Mulla on samanlaine valkone kehys ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kiva kuulla sulta! :D tänks!
      Samiksii :3

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3