maanantai 17. helmikuuta 2014

Mustikkatukka

Tätä suosittelen vain niille ketkä eivät halua yhtään keltaisen vivahdetta hiuksiin, mutta on valmis hieman epätasaiseen lopputulokseen, joka saattaa sisältää violettia ja sinertävää harmaan lisäksi :P

Lähtötilanne perus oranssin kellertävä

2dl mustikoita muussataan ja itse siis ensin pesin normaalisti samppoolla ja laitoin tohon mustikoiden sekaan hoitoainetta. Sitten vaan päähän ja annoin ehkä olla vaan vaivaiset 2min ja sitten huuhtelu.

Tälläset tuli. Kiinni tukka näytti ihan hyvältä, mutta auki ollessaan toi oikee puoli oli ihan violetteja raitoja täynnä ja alla oli hieman sinertävän vihreetä. Ja muuten sit harmaa. Taitto on siis tosi vahva, mutta haalistuu jo toisessa pesussa. Mulla lähti oikeestaan kokonaan kolmessa pesussa pois. 
Ei ainakaan vahingoita hiuksia ja ainakin täyttä luonnonkosmetiikkaa xp
Siitä vaan kokeilemaan kuka uskaltaa. Muistakaa, että lähtee pois nopeasti joten nou hätä!

Ja tässä mun tukka nyt, kun raidoitettiin pituus ja laitettiin tyveen vaalentava väri.

Takaosa on vielä kellertävä ja tässä kuvassa ponnarilla. Aattelin leikata solisluille ylettyvän polkan niin sais tasasen vaalean tukan ja kasvais ainakin paremmassa kunnossa :)

Ja tähän loppuun vielä yks ystävänpäivä ylläri
Menin Jonille perjantai iltana yöksi ja tulin suoraan kaverin vanhojen tansseja katsomasta ja olin tosi nälkäinen ja sanoin Jonille että nyt on saatava jotain ruokaa. Joni sanoi, että käydään nopeesti tuolla yläällä ja mennään sitten syömään.


Kulta oli ostanu mulle kimpun punasia ruusuja ja suklaalevyn <3 Yllätyin kyllä totaalisesti kun en osannut yhtään mitään odottaa! Aivan ihana idea ja ajoitus :3 
Toivottavasti joku muukin yllätettiin ystävänpäivänä kuin minä! Tuli nimittäin niin hyvä mieli :)

-Jenna-



4 kommenttia:

  1. Hei kappas, kokeilin toissakesänä tota mustikkajuttua, mutta ei kyllä vaikuttanu hiuksiin mitenkään :O En kyllä muista et pesinkö hiukset shampoolla sen jälkeen vaiko en, enkä kyllä laittanu mukaan hoitoainettakaan. Kätevä kyllä jos tollasena toimii, pitää pistää korvan taa jos vielä satun haluamaan blondiksi! :D

    Ja voi ei, olipa herttaista :3

    VastaaPoista
  2. Niin en tiedä vaikuttaako se että peseekö samppoolla ennen tai jälkeen, mutta jännä ettei sulla sit reagoinu mitenkään :o ja tietty vaikuttaa et oliko sulla omasta takaa vaalee tukka vai värjätty :) mutta kannattaa just laittaa ylös jos ei halua keltasta/oranssia +olla vahingoittamatta tukkaa!

    Ja olihan se aika herttaista, kun harvemmin tulee yllätetyksi :3

    VastaaPoista
  3. Hei vähänkö kiva vinkki! Pitääkin vinkata kavereille... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tuli uutena! Muista sanoa, että ei sitten pidä kauaa päässä jos ei halua violettia tukkaa! :D

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3