sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Kisakallio part 2

Viimeviikonloppuna lähdettiin 06.40 sterelloiden kanssa ajelemaan toista kertaa kohti kisakallion leiriä. Matkalla pysähdyttiin kerran ja sillä pärjättiin.
Tälläkertaa yövyttiin ns ''vanhalla puolella'' tykkäsin itse enemmän edellisen kerran uudesta puolesta enemmän. Mutta yksi yö sinne tai tänne :)
Yksi tytöistä ei päässyt riparijuttujen vuoksi mukaan, joten menimme seitsemän tytön voimin. 
Ohjelmassa oli liikkuvuustestit, kehonhallintaa, liikkuvuutta, motoriikkaa, balettia 2x, tasapainoja ja lajitekniikkaa, leirinäytös ja en nyt muista kaikkea mitä kahdelle päivälle olikaan jaettu, mutta tekemistä oli koko ajan tytöille. Ruoka oli TAAS erittäin hyvää ja sitä oli riittävästi <3 











Leirin palautteiden pohjalta käytiin eilen Minnan kanssa tekemässä ohjelma loppuun asti ja rauhoitettiin joitakin kohtia ja otettiin joitain pois ja vaikka sun mitä ja nyt on hyvä fiilis! :) Nyt vaan sitten tytöille opettamaan uudet kohdat ja toivottavasti päästään kohta tekemään ihan täysiä kokonaisia suorituksia! :)
Leiristä oli paljon hyötyä ja kirjoitin kaikki tunnit ylös, että voin taas hyödyntää harjoitteita treeneissä.
Kohta sitä ollaan jo kisoissa! hui ;)

-Jenna-


4 kommenttia:

  1. Kivoja jumppakuvia! Kisaakos sun joukkue missä sarjassa nyt keväällä? :-)

    VastaaPoista
  2. Hei tack! Kisataan vielä 12-14 vuotiaissa :)

    VastaaPoista
  3. Kivat lettikampaukset :* ihan hassua että teet minnan kaa ohjelmaa, mutta siltä kyllä löytyy jos minkälaista ideaa :D nyt vaan sit reeneissä ohjelma ihan huippu kuntoon äläkä anna yhtää armoo tytöille!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne pysy vähä paremmi ku perus ponnari ;) nii onha se vähä outoo mut apua tarvitaa aina ja ideoita minskulta löytyy ^^ joo o meillä on nyt lauantaina ohjelman kasaus treenit 4h et sillon viimestää saahaa valmiiks!

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3