sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Girls night + room details

Moikka! 
Oltiin eilen juhlistamassa Mintun 18 vuotis synttäreitä. Minttu oli koko ajan olettanut, että me tullaan treenien loputtua (18:00) jälkeen niille lauantaina. Mutta oltiinkin kehitelty vähän muuta. Olin yhteydessä Mintun isän kanssa, joka avusti homman etenemistä. Laitoin siis hänen sähköpostiin kirjeen, jossa luki just jotain laittaudu ja pue päällesi jotain nättiä ja saat kyydin paikkaan x tähän ja tähän kellon aikaan :) Mintun iskä sitten tulosti sen ja Minttu sai sen käsiinsä kuuden aikaan. Me mentiin suoraan harkoista Eevalle laittautumaan ja peseytymään ja meillä oli tasan 50 minuuttia kaikkineen aikaa ennenkuin lähdettiin bussilla keskustaan. Ei olla koskaan oltu noin nopeita missään! Me luultiin aluksi, että ei tuu onnistumaan.. 
Mutta sit kun päätettiin, että kyllä ehitään ni mehän ehittiin. 
Mintun kirjeessä luki ajaksi 19.50 ja aika hyvin saapuikin siihen aikaan. Olihan se vähän hämillään tästä kaikesta. Noh sitten vietiin se ravintola Foodiin syömään, johon Helinä oli meille varannut pöydän. Nyt on pakko hehkuttaa. Ihan sairaan hyvää ruokaa, hyvä palvelu ja viihtyisät tilat. Kukaan meistä ei ollut aikasemmin siellä käynyt, mutta sitä oli kehuttu niin kovasti niin oli koitettava. Ja kyllä varmasti menen uudelleenkin! Annokset olivat todella isoja ja hinta siihen nähden ei ollut suuri.
Alemmassa kuvassa mun ja Helinän annokset. 
Minttu otti mikähän se oli joku bullet pork? Minttu korjaa jos meni väärin! :D ja Eeva otti sellasen ison kanaleivän missä oli ristikkoperunoita ja mitähän vielä. Kaikki saatiin massut täyteen ja juteltua mukavia. Tarjottiin tietty päivänsankarille. Foodista sitten suunnattiin passioniin istuskelemaan, jonka jälkeen siirryttiin vielä freetimeen ja yhden aikaan yöllä oltiin Mintulla ja syötiin vielä iltapalaa ja pikkusen herkkuja :) 
Oikein onnistuneet synttärit/illanistujaiset.
Mintun lahjaan kuului kaikkea minttuista. Esim: minttusuklaata, babylis mint fresh, minttusuklaakeksejä, joku minttuinen kuorinta aine, mintun tuoksuisia nenäliinoja, mintunvihreä kahvikuppi, jotain minttu maustetta, minttu proteiinijuomaa, minttu proteiinipatukka, minttu hammastahnaa ja mintunvihreä kouluvihko :P


Sitten aattelin esitellä mun kaksi uutukaista sisustusjuttua. 


Ihana vaaterekki ja uusi korkea lipasto. Vanha peilipöytä lähti tosta kulmasta pois. Rekki on class ohlssonilta ja lipasto jyskistä :) 
Huoneesta tuli niin paljon kivemman näkönen!



Ja muihin aiheisiin.
Ollaan nyt mietitty Mintulle kahta eri wanhojenpäivä kampausta ja päädyttiin aika vahvasti tuohon  vasemman puoleiseen.


Ei olla sitä vielä koitettu Mintun päähän, mutta ensi tiistaina kokeillaan. Tonne sitten vielä joitain kimallepinnejä sekaan niin tulee kyllä nätti! Harmittaa, kun ei itse päässyt wanhoja tanssimaan viime vuonna, kun ei ole lukiossa. Ei saanut kokea sellaista prinsessapäivää. Olin vaan valmistelemassa yhtä prinsessaa tansseihin ja katsomassa. Tänäkin vuonna menen katsomaan :) Nyt sitten viimeinenkin kaveri tanssii. Tulee varmaan ihana päivä!

Mulle kuuluu muuten ihan tavallista, kiireistä elämää. Välillä mietin miks ihmeessä teen tätä kaikkea. Mutta keväällä taakka vähenee ja on aikaa muuhunkin. Jos sitä vielä salille viitsisi tänään mennä. 
Ensi viikonloppuna on muuten mulla ja Helinällä eka tuomarikoulutus. Tampereelle suunta käy ja kaksi päivänen koulutus luvassa.


-Jenna-

6 kommenttia:

  1. Oisko ollu kuitenki Pulled Pork? Sellasta vähän höttöstä/suikaleista lihaa? :D

    Mutta siis oikein kivalta näyttää toi huone!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se se oli! Olin kuitenki aika lähellä ;)

      Kiitos! Oon itekki melkein tyytyinen huoneeseen. Ainoo miinus vaa noi kummittelevat vihreet seinät.. noh emmä täällä enää kauaa varmaa asu niin menkööt vielä :)

      Poista
    2. Hahahhaah bullet pork :D sooo close, mut joo hyvän yllärin saitte kyl väsättyy!! :)

      Poista
    3. No lähellä! ;D
      hihiiii oli kyl hyvä ku oletit iha muuta :)

      Poista
  2. oi miten kiva sun huone on :) ja muutenki mielenkiintonen postaus! :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) alan niinku viihtyä siel jo!
      Kiva kuulla ♥

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3