sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Penkkareita, Wanhoja, reissua ja hiuksia

Heiii! 
Koittakaa pysyä perässä.
Tästä tulee ehkä nyt väkisin kilometri postaus. Meikä on kiireisimmillään kuin koskaan niin en rupee nyt sitä surkuttelemaan, kun kaikki ehkä hiffasitte, että eipä oo jennaa kuulunu hetkeen.
Mistäs alotan. Nojuu tuossahan olli tuo wanhojen päivä ja penkkarit. Olin Vilmaa kattomassa rekan kyyissä (sain PALJON karkkia)  ja Minttua valmistelin wanhoihin ja kävin katsomassa :)


Mentiin Mintun kanssa meijän koululle viideltä aamulla. Oi kyllä. Herätys oli siis neljältä, kun piti ottaa huomioon 20-30min ajomatka.
Wanhojenpäivästä jokainen meidän luokkalainen teki näyttötyön eli kampaus ja ehostus. Arviointi amiksen asteikolla 1-3. Sain täydet! Ja olen erittäin tyytyväinen.


Mintusta tuli oikein klassinen kaunotar <3 Kampaus toivottavasti pysyi hyvänä myös sinne illan tunneille asti.

Oltiin saatu työ valmiiksi joskus 8.45 mennessä, jolloin Minttu lähti kävelemään omalle koululleen. Sillä välin jäin odottamaan oman työn tulosta. Sitten ampaisinkin salamana kävellen keskustaan, mistä hyvästä sain mun uusista kengistä toisen kerran ihan jäätävät rakkulat molempiin kantapäihin.. Keskustassa mua ootti Helinä eurokankaassa, josta ostettiin meidän pikkusille hamekangasta pukuja varten. Siellä me sitten vaihdettiin kengät koska en yksinkertasesti ois voinu enää kävellä.. Käytiin sitten ostamassa vähän evästä ja istuttiin ihan hetkeks syömään niitä, ennenkuin eeva tuli hakemaan meitä keskustasta kohti Mintun tansseja.


Oltiin tanssipaikalla, eli Jyväskylän monnarilla jo 45min etuajassa, mutta saatiinkin ihan loisto paikat.


Tanssit sujuivat oikein perinteiseen tapaan. Näitä on nyt kyllä kavereiden toimesta tullut nähtyä jo niin monet että huhhuh :D Mutta joka kerta ovat hienoa katsottavaa ja tunnelma on lämmin. Viimeisimmässä kuvassa oli yleisötanssin vuoro, jossa Eeva tais viedä Minttua tukka putkella.


Tällaisia fiiliksiä aamuisista wanhojen tansseista. Mintulla oli vielä kahdet edessä tuon jälkeen. 
Sitten lähdettiinkin eevan kyydillä kohti pysäkkiä mistä pääsin bussilla kotiin. Mun piti soittaa iskä hakemaan mut tikiksen pysäiltä (ehkä 150 metriä kotiin) koska en vaan päässyt eteenpäin niillä mun kengillä. Sitäpaitsi bussi hajos yks pysäkki ennen omaa.. sopivasti.
Se oli muuten se perjantai 13.. ei mennyt putkeen ei.
Väsytti muuten jo kivasti tuossa vaiheessa päivää kun oli noussut kukonlaulun aikaan.

Sitten taisin mennä salille kotiin päästyä. Vähän ehkä oli puhti pois, mutta selvittiin ehjin nahoin.


Sitten muita kuulumisia kuin wanhojen päivän tekemisiä.


Tein yli viikko sitten ihanimmat hiukset pitkään aikaan. Harmi kun ei otettu ennen kuvaa. En ole koskaan tehnyt näin onnistunutta liukuväriä. Käytin kyllä itselle aivan uutta tekniikkaa sekä uutta ositusta. Tyvestä oisi saanut tulla asteen tummempi, mutta otettiin mieluummin varman päälle kuin oltas täräytetty liian tummaksi kerralla. Tummennetaan ehkäpä myöhemmin. 
aikaa tähän meni 3,5h. Luulin että olisi mennyt yli 4h mutta eipä mennyt. En ole KOSKAAN käsitellyt näin paksua ja vahvaa hiusta. Eli kyseessä oli erittäin haastava työ.


Kampauskokeiluja koulussa..


Selfieitä selfien perään..


Käytiin viikko sitten viikonloppuna Helinän kanssa ykköstason tuomarikoulutuksessa Tampereella. Yövyttiin scandic plazassa jos muistan nimen oikein. Koulutus oli kaksipäiväinen ja hyvin antoisa. Oppi katsomaan ohjelmia ihan uudella tavalla ja tässä älysi miten hankalaa tuomarien homma on. Arvostus kaikille tuomareille!
Toivottavasti itsekin uskaltaustuisi suht pian tuomaroimaan niin ei kerkiä asiat unohtumaan. Jos siis läpäisimme Helinän kanssa loppukokeen. Tulokset eivät ole vielä tulleet. Saatais tuomaroida 10-12 ja 12-14 kilpasarjaa. 
Mutta koulutus antoi hyvin paljon myös valmennusta katsoen uutta näkökulmaa. Ja nyt oikeasti tietää tarkalleen mitä ne tuomarit oikeasti katsoo. 
Käytiin ensimmäisen rankan päivän jälkeen rossossa syömässä ja otettiin yhdet lasilliset. Kyllä maistui. Helinälle ois vielä mahtunut kuulemma toinen pizza :D
Matkat taitettiin onnibussilla. Tulomatkalla ei edes mahduttu vierekkäin istumaan.


Tälläsiä eväksiä tänään ;P

Ja tänään oon oikeesti ottanut tosi rennosti! ihanaa <3 lukuunottamatta sitä, että käytiin Jonin kanssa hiihtämässä. Suksi luisti kyllä hyvin, mutta oli vähän turhan kylmä -13 astetta. Lainasin sukset Vilmalta, kun mun omat oli myyty kysymättä multa mitään! :D kiitti. Oon siis viimeksi hiihtänyt 3 vuotta sitten. Aluksi oli vähän tasapainottelemista ja muutenkin tekniikan muistelemista, mutta kyllä se siitä sitten lähti. Ekan kierroksen jälkeen sormet oli ihan tunnottomat. Toisen kierroksen jälkeen sormet oli lämpöset kun mitkä, mutta varpaat oli tunnottomat.. Jonilla taas otti kurkkuun. Vähän päälle 4km mentiin xd musta oli ihan hyvä näin pitkän tauon jälkeen. En oo ikinä oikeen hiihdosta perustanut. Naurettiin Jonin kansa siellä mäessä toisillemme, kun ei ollut ihan meille ominainen laji! Totuttu näkemään toisemme vain salilla niin nyt oltiinkin naamat punasena eräjormakamppeet päällä mettässä. Mutta loppupelissä oli ihan hauskaa!
Meen varmaan uudestaankin jos vaan sattuu lauhemmat kelit :)
Tällaiset kuulumiset.
Mulla alkaa hiihtoloma viikon päästä, saa nähdä mitä sinne keksii

-Jenna-

4 kommenttia:

  1. Ei mikään ihme et sait täydet, lopputulos on kyl tosi upee! (Ja ei voi ku nostaa hattuu wanhoille jotka jaksaa herätä törkee aikasi tälläytyy, vetää parhaillaa viidesti ne tanssit ja sit siihe päälle viel bilettää!!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ite en sitä osannu odottaa vaikka salaa haaveilinkin kolmosesta ;)
      Joo todellakin samaa mieltä! Ei oo mikään kevyt päivä xp

      Poista
  2. Ihana toi Minion puku XD
    ja valkoinen mekko tietty myös <3

    ❀ Cinderella Days ❀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli hauska, niitä oli vaan aika monta muutakin! :o
      Toi valkonen kävi kyllä mintulle hyvin ja erottui tolla värillä kyllä muista :) ne vaaleenpunaset ja siniset on niin nähty

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3