perjantai 26. joulukuuta 2014

Xmas eve

Heii ja Hyvää Joulun aikaa kaikille! 
Aatto tietty meni jo, mutta Joulun aika jatkuu. Ei pitäis olla kiire minnekään ja pitää muistaa ottaa rennosti <3

Meillä aatto meni aika perinteisesti. Ollaan yleensä jokatoinen joulu meillä ja jokatoinen tässä lähimummolassa. Nyt oltiin mummolassa ja tuli syötyä hyvin. Ylläri näin jouluna hei!.. Ja asunto oli laitettu tosi nätiksi! Oikein tunnelmallinen ja hienot kattaukset ym.
Tänä vuonna tiesinkin jo suurimman osan lahjoistani, mikä ei tehnyt tästä joulusta niin yllätyksellistä. Sain vihdoin iittalan turkoosin astiaston kokoon! huh ei tarvii niitä enää kerätä. Varmaan 2 vuotta keräillyt. Ehkä iittalan viinilasit vois olla seuraava :D


Meijän oma kuusi oli niin harva tänä vuonna, etten edes kehdannut ottaa siitä kokonaista kuvaa! Ja mun joulukynnet ei oikeen pysyny. Huonoo lakkaa.. mutta idean näette x) Noissa valkosissa kynsissä oli hopeat glitteri raidat vielä mut ne ei näy oikein.


Aattotukka oli yksinkertanen. En suoristanut tai käsitellyt raudalla yhtään. Otsaletti pelasti koko lookin. Tää lyhyt tukka kyl on niin paljon käytännöllisempi :)

Mutta siis aattotunnelmiin vielä. Avattiin paketit vasta ilta puoli kahdeksan jälkeen ja sitä ennen siis syötiin aluksi alkupalat eli erilaiset kalat ja kylmät jutut. Siinä sitten pidettiin pieni tauko ja kohta syötiin lämpöiset namnam! Ja maistoin valkoviiniä ensimmäistä kertaa ja sehän oli kun skumppaa ilman kuplia. Eli ei kummoista mut vois sitä opetella juomaan ihan sivistyksen takia.
Ennen mummolaan menoa tietty aamusta katsoin joulupukin kuumalinjaa ja koristelin kuusta ja syötiin joulupuuroa. Käydään myös joka joulu haudoilla muistamassa isoisovanhempia.
Oli muuten älyttömän kaunista hautuumaalla! Sitä kynttilöiden lämpöistä loistoa täynnä iso alue.
Lumikin oli iso plussa, kun sitä ei viime jouluna saatu.


Meillä oli siis oikein perinteinen ja rauhallinen aatto :) Ei mulla siitä sen enempää sanottavaa oikeastaan löydy.

-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3