keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Rakas ystävä takaisin suomessa! Freddyhousut ja victoria's secret

Heipsan!
Eli järkkärillä ei ole viikkoon tullut otettua minkäänlaisia kuvasia, koska en sitä muista/jaksa aina kanniskella missä ikinä menenkin, mutta puhelimen kuvat saavat kelvata tälläkertaa :)

Ihanin asia mitä on vähään aikaan tapahtunut on se, että Helinä tuli vihdoin 9kk jälkeen takaisin vaihtarireissultaan amerikasta <3!! Meidän ensitapaaminen olis pitänyt saada videolle, Mintun kanssa pimpotettiin ovikelloa ja sydän hakkas kyllä tuhatta ja sataa! syöksyttiin molemmat helinän kaulaan ja kaikilta pääs vaan itku! :D en osannu oottaa et se ois noin purkautunu, mut se vaan tuli, kun oli niin ilonen siitä että Helinä on tullu takas <3
voi että. 

Mun osalta nää kuvat ei oikeen onnistunu xd

Mut siis oltiin sitten se koko päivä yöhön asti kolmestaan ja juteltiin ja naurettiin ja syötiin kaikkee hyvää ja semmosta :) 


Saatiin Helinältä Victoria's secretin vartalosuihkeet tuliaiseks ja saatiin valkata parhaat päältä, kun se oli niitä tuonut monentuoksuisia! <3
Me tuotiin Helinälle salmiakkia ja fazerin sinistä, kun amerikasta ei kumpaakaan tunnetusti saa. Salmiakki on muutenkin Helinän lempparia ;)
Kuvan smoothie oli muuten sairaan hyvää :P 
Kyllä nyt hehkutan tässä teille kaikkea, mutta toi päivä oli ihana! 

Mutta Helinää näkyy varmasti mun blogissa jatkossakin! niin jatkan nyt asiasta toiseen

SAIN FREDDYHOUSUT!! vastahan mä kirjotin, että miten onnellinen olisin, kun ne kerkeisin saada :D Nyt sinne nettiin oli tullut niitä lisää VIHDOIN niin meikä ensimmäisenä kävi heittämässä pökät ostoskoriin ja tilaus tuli jo 2 päivän päästä postiin! Lyhyesti jos niitä pitäsi kuvailla niin sanoisin, että maailman mukaviten istuvat housut jotka näyttää kans tosi hyvälle. Valitsi väriksi sellasen voiko sanoo armeijan vihreen? tai chakinvihree mikä se nyt on, mutta on älyttömän ihanat ja mukavat.
Teillä menee varmaan ruudun toisella puolella järki kun nyt hehkutan hehkutuksen perään ;D
hyvää kuvaa en ole niistä vielä saanut, mutta ne pökät tullaan kyllä täällä näkemään!

Loppuun haluan vielä laittaa yhden saliin liittyvän vertailu kuvan. Kuvilla on väliä siis melkein vuosi.


En ottanut silloin alussa yhtään ns kunnon peppu/jalka kuvaa, mutta kyllä tuossa ensimäisessä huomaa jalkojen muodon ja kyllähän kun tässä katsoo, niin on jotain tapahtunut :) pitää sitten vuoden päästä verrata tuohon jälkimmäiseen kuvaan ja katsoa mitä siellä jaloissa on ehtinyt tapahtua. Oon siis kohta käynyt salilla 2 vuotta. Ei kyllä tunnu siltä.. 2 vuotta on kuitenkin aika pitkä aika loppupelissä, en ikinä uskonut että innostuisin salilla käymisestä, mutta kyllä siihen jää koukkuun kun pääsee vauhtiin!

-Jenna-


4 kommenttia:

  1. Hehkuttaminen on just jees! :D Ja ihanaa nähä et joillai on oikeesti motivaatiota tehä jotain vartalonsa eteen, eikä vaa valittaa kuinka haluis sitä ja tätä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo riippuu kuinka paljon hehkuttaa :D!

      Ja kiitti :) Kyllä motivaatio on kerenny heitellä laidasta laitaan, mutta lähiaikoina ei oo tullu mitään ongelmia sen kanssa, mutta on kyllä ittelläki välillä niitä päiviä kun ei vaan jaksais ja välillä tuntuu ettei mikään kehity, mutta totuus näkyy kyllä viimeistään kuvissa sitten ja tälläkertaa positiivisesti kun on jaksanu tsempata :)

      Poista
  2. laita ensi kerralla kuvat samasta kuvakulmasta niin voi verrata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tässä olikin se että en ollut ottanut vuosi sitten samasta kuvakulmasta kuvaa ja tuo oli lähin :/ joten siihen pitää nyt tyytyä tällä kertaa ja kyllä omasta mielestäni eron näkee myös tuosta kuvasta kun nyt ei ole muuta tarjota että parempi tuo kun ei mitään :)! Vuoden/puolen vuoden päästä voin verrata samasta kuva kulmasta

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3