sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Jussiii

Heii
Oli kiva juhannus kaiken muun paitsi sään puolesta, ois voinu uida ja olla paljon enemmän pihalla niinkun yleensä, mutta nyt kävi näin..
Olin siis Jonilla 2 yötä ja kuvia tuli otettua suht paljon, mutta en julkaise kuitenkaan kaikkea :)
Paistettiin vaahtiksia, syötiin kaikkia herkkuja ihan liikaa, syötiin hyvää grilliruokaa, pelailtiin pihapelejä saunottiin, valvottiin ja oltiin pihalla vaikka oli sairaan kylmä. Ihme etten ainakaan vielä tullut kipeeksi.

Alla oleva kuva ei ole jäädytettyä jugurttia, vaikka siltä ehkä näyttää. Joni teki sillä aikaa sellaisen pakastimeen laitettavan kakun (meille uusi resepti) ennenkö tulin niin siitä jäi täytettä yli niin MINÄ keksin laittaa ne purkkeihin ja pakastimeen ;) Tuli muuten ihan sairaan hyvää, kun seuraavana päivänä noita maisteltiin. Teen kyllä noita joskus kotonakin! En muista tarkalleen kaikkia raaka aineita, mutta voin vaikka myöhemmin, kun kotona noita teen niin tehdä ihan oman postauksen näille herkuille.


Tuo suloinen otus muutama kuva ylöspäin on Jonin pikkusiskon kani nimeltä Nöpö, aivan ihana tapaus <3 oli vaikea ottaa kuvaa, kun kaveri oli niin innoissaan pihalla eikä pysynyt yhtään paikallaan :3 Kyllä sieltä muutama hyvä tuli ,mutta voin sanoa että oli vaikeaa!
Tuossa kukkakuvan yläpuolella olevassa puussa oli ihan sairaasti tuollaista rihmastoa vai miksä tota sanotaan, niin Jonin kanssa mentiin kattomaan tarkemmin ja nuo rihmastot oli ihan täynnä sellasia matoja/munia.. Noita oli toi puu ylös asti täynnä.. ällöttävävn nökösiä hyi, mut noista tulee KAI perhosia. Okei menipäs nyt luonnontieteiseksi tämä homma xd.. Ei mulla jussista sen enempää.
Enemmän mua stressaa kerkeenkö näitten kelien takia tekemään kaikki kesälle suunnitellut jutut.. Tää on kuitenkin mun viimenen pitkä kesäloma niin harmittais kyllä jos jäis suunnitelmat toteuttamatta :( Tää on niin mun tuuria.
Ei tässä auta kun oottaa niitä kesäkelejä.

Toivottavasti muillakin oli kiva jussi! <3

-Jenna-

6 kommenttia:

  1. Hyi, just aiemmi illalla törmättii samanlaisee toukkapuuhun, perhosia (niitä sellasii rumia ruskeenharmaita) niistä tosiaa taitaa tulla :/ Ja kyllä kesää on vielä, onhan sen auringonki joskus paistettava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yäk, kaikki näköjää pesii samaa aikaa.. ai niist tulee semmosia rumiluksia xd luulin et jotai nättejä värikkäitä..

      Nojuu on vielä kesää, mutta onko kelejä :(

      Poista
  2. Meidänki entisen kämpän lähellä oli puut täynnä tota rihmastoo, sitä oikei roikkuski sieltä täältä!! :D hyi siit oli ällöttävä lenkkeillä ohi vaikka kaukaa ne näytti hienolta, ihan ku jotai "hopeapuita", jotai tylypahka meininkii! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva :D kyl noi periaattees näyttää hienolta niiku sanoitkin, mutta jotenki tuli kylmiä väreitä kun näki sellasen valtavan kasan matoja siel sisällä yäk!! ;d tuntu et putoo niskaan!

      Poista
  3. joo hyi meijänki pihalla on omenapuussa noita toukkia D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyi! Onneks omenat ei kasva vielä, ei varmaan hirveesti tekis mieli niitä syyä jos puu ois täynnä matoja :D

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3