perjantai 13. kesäkuuta 2014

Purkkien arvostelua ja tukanlaittoa

Aamulla lähin kaverille laittamaan kampausta. Yhdeksän aikaan olin perillä ja siinä hetki vielä mallailtiin, että millainen lopputuloksesta olisi tarkoitus tulla. Oltiin puhuttu jo etukäteen että paljon kiharoita ja yläosa hiuksista mieluiten osittain kiinni. Pääsin testaamaan uutta kiharrinta ja hyvin toimi! Ei noihin kihartimiin tarvitse paljoa rahaa pistää niinkun viimeksi sanoin, kunhan toimii ja saa kiharat tehtyä :)
Seuraavat kuvat otettu puhelimella.


Tuli kunnon prinsessatukka :) Tuohon sitten vielä sellainen shamppanjan värinen juhlamekko ja punaiset yksityiskohdat niin toimii varmasti hyvin, mekko oli kyllä ihana <3
Poikaystävänsä armeijan kurssijuhlaan oli siis menossa, mistä mainitsinkin viimeksi.

Sitten haluaisin esitellä vielä muutamat uudet tukkaputelit, joita en ole tainnut täällä mainita. Eivät siis upouusia ole, mutta uusimmat tällähetkellä :) Laitan kaikista plussat ja miinukset

1. Schwarzkopfin hiuksiin jätettävä tehokosteuttava hoitoaine. 
+ koostumus on kevyt
+Kätevän kokoinen purkki
+kosteuttaa tosiaan hyvin kun käyttää pyyhekuiviin hiuksiin
+hinta/laatusuhde hyvä

- tuoksuu hieman tätimäiselle

2. Cutrinin kuivashampoo
+ tuoksuu älyttömän hyvälle
+raikastaa hiuksia pesujen välillä oikeasti
+ käy tummalle ja vaalealle tukalle
+ tuuheuttaa ohuita/normaaleja hiuksia tyvestä ja latvasta
+ hinta

- Ei kohota paksuja hiuksia tyvestä
- Purkki kuluu aika nopeasti

Tämä kuivashampoo ei siis ole tarkoitettu niinkään pitoa tai volyymia tuomaan vaan sitä raikastusta pesujen välissä, minkä tuote hoitaakin hyvin. Erikseen on sitten ne enemmän volymisoivat kuivashampoot kuten esimerkiksi Batisten valmistama ja hyväksi volyymin antajaksi todettu kuivashampoo.
Eli kannattaa ottaa selvää ennen kuivashampoon ostoa mikä antaa paremmin volyymia ja mikä raikastaa ja mikä käy minkäkin värisille hiuksille.

3. Biotiini tabletit/kuuri 

+toimii
+ei sivuvaikutuksia

- Muistettava ottaa 1krt päivässä

Kauemmin blogia lukeneet muistavatkin varmaan kun olen aiemmin yhden kuurin biotiiinia syönyt nopeuttaakseni hiusten kasvua ja vahvistamaan uutta hiusta.
Viimeksi toimi oikein hyvin ja toivon samaa tulosta nyt. Biotiinikapselit sisältävät sinkkiä, itse biotiinia ja L-metioniinia

 ''Vahva biotiinia, sinkkiä ja metioniinia sisältävä valmiste hiusten ja kynsien sekä ihon hoitoon. Biotiini kasvattaa hiusta, sinkki ja metioniini lujittavat hauraita ja lohkeilevia kynsiä sekä vahvistavat hentoja hiuksia''
Lainattu terveysapila.fi

Huippua, että tämä valmiste hoitaa samalla myös kynsiä, kun rakennekynnet kuluttaa omaa kynttä niin paljon. Kun nämä kynnet on saatu irti niin nää näyttää aika kaameilta.. Saa nähdä vaikuttaako tämä kuuri nyt paremmin vai huonommin, sen näkee 2kk päästä.

4. No nothing muotoilusuihke

Nää no nothing tuotteet on siitä hyviä, että niissä ei ole melkein mitään, mutta on kuitenkin :D
esim ei ole parabeenejä, hajusteita tai väriaineita
ja sisältää silti uv -lämpö-ja kosteussuojan!! eli kolme suojaa yhdessä pullossa

Tämä toimii joko siis raudan alle kiharoita tehdessä tai suoristukseen. Suolasuihkeena toimii myös hyvin (vaikkei olekkaan sillä nimellä) eli kuiviin hiuksiin suihkutetaan kaikkialle ja pöyhitään niin saadaan ''sotkuinen rantalook''
Käy myös kiharoiden viimeistelyyn ja tuuheuttamiseen. Lyhyisiin pyyhekuiviin hyvä jos suihkuttaa kaikkialle ja föönaa.Silloin saa tukea, kiiltoa ja volyymia samaan aikaan!

Eli nuo kaikki oli plussia.
Miinuksena ainoastaan omasta mielestäni se hajuttomuus. Tykkään itse, kun kaikki tuoksuu hyvälle ja ei tyyliin tarvitse hajuvettä käyttää tuotteiden tuoksun takia. Tietenkin tämä on allergisille oikein hyvä tuote ja kyllä mäkin tästä tykkään kamalasti, mutta jos nyt oli joku keksittävä niin hajuttomuus.

Näin.

Hyviä tuotteita kaikki, multa herui kaikille siis enemmän plussia kuin miinuksia mikä on hyvä juttu, koska enhän mä näitä käyttäis jos yli puolet ois sitä miinusta :)

-Jenna-







8 kommenttia:

  1. Pitäs varmaa itekki kokeilla tota biotiinia ni sais nää hiukset oikeesti parempaan kuntoon (kiitos lyhyyden, pesukerrat ja sen myötä jatkuva suoristelu on harventunu!). :D Onks noi kaikki suunnillee samanlaista tavaraa/ oliks se tuota samaa mitä viimeks käytit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa jos haluaa kasvavasta tukasta vahvemman :) sehän ei latvaan vaikuta millään tapaa. Mutta noissa on eroja aika paljon hinnoissa ja vaikutuksessa ja siinä sisällössä :/ et kaverit on kokeillu jotai muita niin niillä ei oo toiminu tietyt merkit ja osaa joutuu syyä 3krt päivässä ja vaikutus on joko sama tai huonompi, tääkin on kyl niin tapauskohtanen et mikä käy kellekkin :/ mut tuo on halpaa ja hyvää et ainaki mulle toimii niin sillä perusteella voin suositella. Saa apteekeista ja netistä tuota samaa ja hinta 10-15e välillä :)

      Poista
    2. Nimenomaan, kun ei siitä ikuisesta latvojen leikkelystä taida olla hyötyä jos tilalle kasvaa edelleen haurasta hiusta :D Täytyy katella jos tulis vastaan.

      Poista
  2. Hei tossahan vois olla hyvä kuivashampoo mulle, oon etsiskellyt jotain mutta kauhean vaikea tietää, että mikä niistä on oikeesti hyvää! :-) Itsekin julkasin just parista tuotteesta arvostelun blogissa, jos kiinnostaa!

    http://miukunen.blogspot.fi/2014/06/summer-essentials.html

    VastaaPoista
  3. Kiva että auttoi! :) voin suositella just jos ei hae niinkään volyymiä

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Oon vähän arka noitten videopostausten kaa paitsi jos tekisin siinä videolla jotain hiustutoa ym :) toiseks en osaa yhtään muokata videoita tai leikata et saattas mennä pikkuseks säädöks mutta ois kyllä kiva opetella ja pistää harkintaan, mutta tosiaan siinä videolla tekisin jotain hiuksiin liittyvää jos jotain! :)

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3