perjantai 30. toukokuuta 2014

Rennon juhlava niskanutturakampaus

Niinkuin otsikko kertoo väsäsin tänään nutturakampauksen. Tämä oli kokeilukampaus, Minttu on siis menossa huomenna moniin ylppäreihin käymään mukaanlukien oman veljensä. Joten testattiin vähän minkä tyylinen ois kiva.
Päädyttiin rennon juhlavaan niskanutturaan. Mintun oma tukka ylettää edestä solisluille ja takaa on vähän lyhyempi eli A-linjainen ja niinkin lyhyeen saa näin näpäkän kampauksen!


Tossa vähän lörähti toi vasemman puolen letin alapuolella oleva kohta, mutta onneksi tämä oli vain harjoitus! :) Huomenna sitten saan paremman raudan käyttöön niin saadaan napakat kiharat pohjaksi. Voitteko kuvitella etten omista sellaista sauvakiharrinta? tuntuu että kaikilla on sellainen, mutta itselleni saan normi raudalla hyvät juhlakikkurat niin en ole tarvinnut. Näissä tikkusuorissa hiuksissa niinkuin mintulla sellaista kaipaa! Tosi vaikeesti kihartuva kaveri.

Oon siis itse huomenna menossa Minnan ylppäreihin enkä ole vielä päättänyt minkä mekon/hameen laitan, iik.
Noh eihän se mun juhlapäivä ole niin ei ole niin justiinsa!
Tukallekkaan en itse jaksais ruveta tekemään mitään kummoista. Oon vaan hyuomannut että aina kun lähden joihinkin juhliin niin teen vaan kiharat ja jonkun ranskanletin otsalta. Oonpa tylsä. Ei ole ikinä missään juhlissa ollut tukka kiinni. Vois testata.
Mutta aikanen aamu tulossa. Onnea mun puolesta kaikille valmistuneille lukiolaisille ja ammattikoululaisille ja tietty myös peruskoulusta pääseville!

-Jenna-

4 kommenttia:

  1. Onpas hieno nuttura!^^ ja mintulla on kyllä huomenna monet juhlat tiedossa, ehkä ihan hyvä että ei olis mun vielä lisäks ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän :3 nojoo sillä on hirmune ressi miten se kerkiää kaikkii mut toivottavasti selviää! Mut sit me valmistutaa yhtä aikaa! Ei päästä toistemme pippaloihi :::(

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3