perjantai 23. toukokuuta 2014

IT´S ALMOST HERE!

Nimittäin kesäloma!! 
Enää kolme päivää koulua!! oon ihan sekasin. Tän kesän ajattelin oikeasti viettää kunnolla, kun tämä on mun viimenen pitkä kesäloma. En malta oottaa, että pääsee tekemään kaikkea kesäistä ja reissailemaan ja vaiksun mitä! <3 Blogikin täytti vuoden tuossa viimeviikolla :D en edes älynnyt asiaa silloin. Muistin vaan, että alottelin ykkösen lopulla niin olihan se ensimmäinen postauspäivä lunttattava mikä se oikeen oli. Mua häiritsee vanhoissa postauksissa noi kuva koot ja miten mä oon ne tonne heitelly. Kyllä tässäkin asiassa on kehittynyt edes vähän.

Kävin eilen Janikan kanssa vähän shoppailemassa, kun se oli saanu mummolta vähän sponssausta :D
Nauratti vähän kun ostin eilen pelkkiä harmaita juttuja.. joo uus lempiväri varmaan.. ja aattelin kaikkia pitää yhtä aikaa ja sillee. Juujuu en sentään.

Joo toi rätin näkönen tossa nurmikolla on hame :)
Toi on tosi kiva kun siihen yhistää bandeaun tai napapaidan! 
Maxi hame ois kyl kans ihan kiintoisa mut en oo vielä ees uskaltanu kokeilla. Tuntuu, että näyttäsin mammalta. Vaikka tosi hyvin näyttävät kaikille käyvän tuolla kaupungilla liikkuessa. Harmaan varmaan hankkisin xd tuntuu että musta ois liian kuuma ja ne raidalliset leventää. Tai sitten ehkä joku korallin oranssi sellanen tiiätte kyllä varmaan (:
Toi huulipuna on seppälästä ja tykkään tän koostumuksesta paljon enemmän, kun muutaman ns kunnon merkin punasta. Tosi hyvin levittyy ja on sellanen kostea hyvällä tavalla. Muutama puna on niin kuiva (vaikka ovat uusia) että pitää joko lisätä kokoajan ettei lähde kulumaan tai laittaa kiiltoa päälle jolloin tietenkin pysyy huonommin :/ mut tämä on tosi hyvä! 5,95e ja sävy 03 hot kiss. Korallinen sävy ylläripylläri.


Vielä ostoslistalla lukee kuviollinen napapaita, värikäs jakku/bleiseri ja korkeavyötäröiset FARKKU sortsit. Onhan mulla korkeavyötäröisiä sortseja mut nimen omaan haluun sellaset revityt farkkusortsit, mitä olikin tuolla kierroksella. Jyväskylästä oli kaikista kuviollisista sellasista napapaidoista mitä etin niin tietty koot loppu ja noi sortsit oli kauheen kalliita. Niin ootan ehkä pientä sponssausta niihin^^
Ja freddy housut on ollu listalla kans kauan, mutta netistä on AINA koot loppu. Ihan aina. Ehkä toi buumi vielä hellittää tai sit yltyy kahta kauheemmaks. kiva.
Nojuu, mutta meikäläinen lähtee talsimaan salille selkää treenailemaan
Adiooos!

-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3