sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kirppislöytöjä+höpöhöpöhöpö

Moikka :)
Tulin eilen illalla puoli yhdeltätoista kotiin tyttöjen vikoista kisoista ja olin ihan puhki. Lähdettiin aamu puol seiskalta jo liikkeelle. Mutta oli aivan ihana päivä sään puolesta ja tänään vielä ihanempi. Tytöt vetivät kauden parhaan suorituksen ja kolme vähän isompaa pipiä tuli suorituksen aikana/jälkeen. Mutta onneksi kisoissa on aina ensiapupiste ja huolehtivat valmentajat matkassa :)

Muuten tämä viikko on mennyt liikkuessa, koulussa, treeneissä ja vähän kotonakin.
Aattelin esitellä muutamat ostokset kirpparilta, missä kyllä kävin jo muutama viikko sitten, mutta en ole muistanut kuvata nuita. Nyt sitten muistin :)

Nää vikat sortsit ei oo kirppikseltä, mutta näistä vähän taisin tokaista muutama postaus sitten. H&M 19,95e
Ja kirppikseltä löysin vielä adidaksen uuden treenipaidan, mutta se on nyt pesussa (kovassa käytössä ollut jo) niin en sitä nyt kuwaan saanut, mutta eiköhän me selvitä ilman sitäkin.

Tällä viikolla ei siis oo tapahtunut oikeastaan mitään normaalista poikkeavaa paitsi eiliset kisat.
On mulla teille kuvia kuitenkin vähäsen :)

 Paita ja housut H&M / bolero ja kaulakoru lindex /  kengät seppälä / laukku: minilaukku / bandeau ginatricot

Tein Rebekalle uudet kynnet ja tuli tosi kivat, vaikka ite sanonkin! Tehtiin tälläkertaa teräväkärkisemmät kun Rebekka kyllästyi jo edellisiin :D Tosi raikas toi turkoosi väri. Me like ja tietty rebe tykkäs kans tosi paljon :)

Energiaa on tullu hirveesti lisää kun on tommonen keli! Kouluakin jäljellä enää viikko ja kolme päivää!! Sit meikä menee jo kolmoselle ja musta tulee valmis kampaaja. Vastahan mä ton koulun jestas sentään alotin. Miin tää aika on menny? 
Näin se vaan menee. Autokoulun alotin viikko sitten ja elokuun 15 päivä olis se inssi näillä näkymin. Emmä voi täyttää 18.. mä oon nyt vähän tolaltani kun alan ajattelemaan liikaa :D Ehkä vaan kestää hetken sitten tajuta se.
Nyt mä lähden tästä pihalle ottamaan aurinkoo etten hukkaa näin nättiä kesäistä päivää!

-Jenna-


2 kommenttia:

  1. Miten sä aina onnistut löytää noi käytännöllisiä vaatteita kirppikseltä :O Haalin aina kaikkia "kivoja" vaatteita, joista lopulta harva päätyy oikeesti käyttöön :D
    Ja noi kynnet on kans tosi hyvännäköset, rupee melkee kaduttaa et itelleni tuli otettua näi värittömät :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se riippuu ihan siitä millon sinne menee! Ei sieltä aina löydykkää, mäki joskus haalin vaa hienon näkösiä vaatteita mut sit niitä ei tuukkaa käytettyy.. mut ei oo vähää aikaa käyny nii :)

      Joo mustaki toi kynsie väri on aivan ihana :3 omat alkaa kans kyllästyttää vaikka näis on moniväristä hilettä. Mutta rakennekynnet on aina paremman näköset kun omat kynnet oli ne minkä väriset vaa ;)

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3