keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Ai mitä kesällä?

Mä ajattelin vähän miettiä mitä tämä kesä vois tuoda tullessaan :)
Seuraavat kuvat ovat pinterestistä.


1. Ajattelin hankkia kunnon rusketuksen! ja tällä kertaa aion onnistua siinä. Oon usein liian laiska tai malttamaton ottamaan aurinkoa, mutta nyt tosissaan yritän.
2. Aion uida paljon. Oikeasti paljon. Heti kun tarkenee ;)
3. Liikkua! ehdottomasti käydä lenkillä, salilla ja siellä uimassa ja mitähän muuta urheilua sitä sattuisi kesällä harrastamaan? sulkapalloa ja lentopalloa ehkä :) Ja tietty Jonin sisarusten kanssa keinupalloa ja jalkapalloa ja ties mitä!
4. Nauttia kesäilloista ja öistä täysillä. Silloin on niin kaunista! varsinkin tyynen järven rannalla kuunnella luonnon ääniä ja lepyyttää silmiä kauniissa maisemissa <3


Jokainen kesä on tietty omanlainen ja jokaiseen kesään kuuluu erilaiset ihanat ja vähemmän ihanat muistot. Tästä kesästä erityisen tekee se, että tämä on melkein 100% varmasti mun viimeinen PITKÄ kesäloma. Joten mun täytyy ottaa jokaisesta päivästä ilo irti ja tehdä paljon kaikkea kivaa. Tämä ei saa tälläkertaa jäädä pelkäksi puheeksi. Näin pitkiä kesiä ei enää mulle tule.


5. Aion pukeutua enemmän mekkoihin ja hameisiin. Se vaihe mulla oli joskus, mutta haluan uudestaan tutustua niihin! Ne ei kiristä eikä purista ja näyttää oikein tyttömäisille/naisellisille. Myös shoppailu kuuluu suunnitelmiin. Tietysti ;)
6. Olla kavereiden kanssa ja keksiä kaikkea hauskaa ja lähteä extempore reissulle johonkin!
(suomen sisälle kuitenkin)


7. Tehdä kaikkia kesäisiä herkkuja ja hedelmäisiä smoothieita ja kaikkea mitä vain mieleen juolahtaa. Pakko ainakin päästä kokeilemaan oikean alakulman hedelmä mehujäätä ja jäädytettyjä jogurttipaloja!


8. Aion nauttia kaikista lämpimistä päivistä. En osaa nauttia sateisista päivistä ollenkaan. Enkä tiedä osaako moni muukaan. No juu varmasti joku. Mutta suomen kesä on niin lyhyt. Oikeasti. Pitäsi oppia nauttimaan joka ikisestä auringon lämpimästä säteestä.
9. Viettää paljon aikaa Kullan kanssa <3 Kesällä me aina sytytään kuin uuteen liekkiin ja reissaillaan siellä täällä ja nukutaan teltassa silloin tällöin ja valvotaan myöhään ja vietetään vaan ihanaa aikaa kaikin puolin. Kesällä se tuntuu vaan aivan erilaiselle kuin talvella :)
10. Aion viettää parhaan kesän ikinä <3

Lomani alkoi tänään ja sain stipendin, mikä oli tosi tehokas ja uusi fööni, oon happy! Minä ja pihla saatiin tasa äänet joten pihla sai kihartimen. Oishan sekin ollut kiva, mutta mulla on kotona huono fööni et toi oli oikein hyvä. Saatiin keskenään sumplia kumpi ottais kumman.


Huolsin omat kynnet ja vaihdoin hileitten värin. Tuli vähän kiire et en oo ihan tyytyväinen tasasuuteen ja muutamaan pikkuseikkaan, mutta ei onneks kukaan niitä noi läheltä katso ;) paitsi te nyt. Kyllä nämä pysyvät sitten hyvin, kohta 4 vko. Suosittelen!

 Nyt vaan ootellaan niitä kesä kelejä.
Tälläinen kesäfiilistely postaus, hope you like it! 

-Jenna-

4 kommenttia:

  1. oi vitsi mäki haluun kokeilla tollasta hedelmämehujäätä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa kuvassa näyttää kyllä niin hyvältä, että pakko päästä testaamaan. Saa sitten nähdä millaisilta omat versiot näyttävät :D

      Poista
  2. Tosi ihana banneri sun blogilla! :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3