sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Ihanaa mökkeilyä!

Moi! Oltiin siis Jonin naapureitten mökillä yksi yö ja oli kyllä ihan älyttömän kivaa! Meitä oli siellä yhteensä 14 tyyppiä. Nuo saunoivat siellä ihan oikeasti aamusta iltaan ja koko ajan uimaan, saunaan, uimaan, saunaan.. jne. Itsekin muutaman tunnin saunoin ja uin, mutta en jaksanut sitä kovin kauaa. Syötiin kanssa ihan älyttömän hyvää ruokaa ja juteltiin yö myöhään ja paisteltiin makkaraa ja syötiin herkkuja ja otettiin rennosti! Voiko kivempaa olla? Tällaista pitäisi kesäisin tehdä useammin :) 
Yö tuli nukuttua aika huonosti, kun Jonin kanssa nukuttiin saunan eteisessä ja ilma oli todella huono siellä yöllä ja kaksi hemmetin kärpästä härnäsivät koko yön... Mikä noiden kärpästenkin ongelma on, kun pitää tulla naaman eteen surisemaan huvikseen, eikä sillä ole tarkoitusta.. kun ei ne kuitenkaan pure/syö ihmistä millään tavalla. Ihan kettuillakseen vaan valvottivat koko yön.







Seuraavana päivänä sitten nukuinkin 2 tuntia illasta sen huonosti nukutun yön takia. Niin se vaan kostautuu.
Mutta aamulla siis kokeiltiin tuota veneen perässä vedettävää rengasta. Kerran olen sellaista kokeillut ja sanoinkin etten uudestaan mene, mutta saivat yllytettyä minut siihen. Sanoin kyllä ettei sitten mitään täysiä vauhteja ja se oli ihan kivaa, kun ei mennyt niin lujaa kuin muilla, mutta lujaa kuitenkinx)

 Muut siis menivät tuohon niin, että pyöritettiin niin kauan ennenkuin tippuu veteen. Itse halusin vain ajella vähän, samanlailla kuin pienemmät tuolla ;)

Lähdettiin sitten vasta yöllä Jonille päin ajelemaan ja kyllä oli mukava nukkua kunnon sängyssä se yö! Uni tuli kyllä heti, kun oli koko päivän touhunnut ja tehnyt vaikka mitä.
Vielä oltaisiin kaveriporukalla lähdössä mökille viettämään hauskaa keskiviikkona ja sitten vielä omalle mökille Jonin kanssa viimeisenä loma viikonloppuna. Eli toisin sanoen otan vielä kesälomasta kaiken irti minkä saan :) 

Tyttöjen treenit alkoivat viime perjantaina ja en itse siis päässyt vetämään, mutta huomenna pääsen sitten :) näin se loma meni ohi voimistelun puolellakin.

Koitan päästä lähiaikoina tekemään postausta: 5-10 tai enemmän asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi :) tämä oli hyvä idea, jonka yksi kommentoija ehdotti :) teen sen varmaan tässä mökkeilyjen välissä tai sitten niiden jälkeen.
Huuhtelin muuten juuri äsken värinpoiston pois päästä ja en edes halua tietää, kuinka keltainen tästä tulee :( Noh onneksi koulu alkaa kohta niin pääsee siellä sitten fiksailemaan! ainoa hyvä puoli koulun alkamisessa x)

Jos huomenna on hyvä keli niin rannalle vaan vielä kun kerkeää! :)

-Jenna-

4 kommenttia:

  1. miten saat laitettua noi tunnisteet ja noi kuvat noin isoks?(:

    VastaaPoista
  2. Tunnisteet saa tuolta ulkoasun säädöstä missä lukee tekstit, sieltä saa valittua kaikki linkit, otsikot ym koot ja kuvat muutan vaan paintilla oikeen kokosiksi ja kun lataa kuvan blogiin niin painaa siitä: alkuperäinen kuvankoko nappulasta ja se on siinä. Paintilla käytän kuvakokoa 20x20 :)

    VastaaPoista
  3. Voi miten tunnelmallisia kuvia <3 Ihania!


    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3