lauantai 13. heinäkuuta 2013

All kinds of stuff

Heippa kaikki! Toissapäivänä kävin kampaajalla ja otin niitä raitoja ja hiukset meni vähäsen huonoon kuntoon, mutta vaalenipahan vähän, tässä kuvassa ei nyt paljoa varmaan eroa näy ja huom näyttää tosi hamppusilta, koska sellaset ne on aina kun ne on just föönattu. Leikkaus aika on sitten tiistaina kun nyt ei kerinnyt leikata ja lähin märällä tukalla pois xD mut tunnen ne molemmat kampaajat niin eipä tuolla nyt väliä ollut.



 Ollut mukiavia päiviä tässä, mutta aloitan nyt eilisestä :)
Käväsin siis Jyväskylässä bussilla moikkaamassa Lauraa ja Janikaa! käväsin aluks id hairista ostamassa hiuksia hoitavan öljyn ja sitten lähin metsästämään sitä lauran kämppää. Menin aluks väärälle ulko ovelle ja just sit siihen tuli joku random nelikymppinen mies ja sano mulle että: ''hei tyttö''
tietenkin aattelin et se neuvoo mistä pääsen sisälle siihen taloon mut se sanokin että: ''tiesitkö että sinulla on erittäin kaunis peppu'' oli vaan silleen O.o woot ja sanoin vaan aha. Siinä se jotain että vaan hyvää hyvyyttäni sanoin vaan, että asia on näin. Mut wat evöör, tiiän olin töykee mut haluunpahan tehä tollasille keski ikäsille selväks, että ei kiinnosta.. kattosivat oman ikäsiä. No mutta kuitenkin soitin sitten siinä Janikalle, kun se oli jo siellä Lauran luona ja sitten löysin tien sisälle :) Oli ihana nähä niitä tyyliin 5-6 viikon jälkeen :) harmi kun en Rebekkaa kerinny nähä, se tuli kait sinne myöhemmin. Katottiin salkkari jaksot ja jutskailtiin kaikkee mitä en yleensä kenenkään kanssa juttele :) Ja hieno kämppä kyllä lauralla ja sillä sen kämppiksellä. Omat huoneet ja keittiö ja parveke ja tietty vessa mut tuli ittellekki sellane et haluun muuttaaaa!!!

Janika teki kulmia lauralle


Nähään EHKÄ vielä ennen kun koulut alkaa ja toivottavasti nähäänki! Ihania tyttöjä <3

Sitten toi öljy minkä siis ostin niin makso tosiaan 49e huhhuuuh.. mutta kokeilin sitä eilen illalla ja vaikutuksen huomaa jo nyt! Ihan superhyvä tuote ja sopii kaikille hiustyypeille. Laitetaan joko kosteisiin tai kuiviin hiuksiin eikä jätä rasvaseks tai lähmäseks hiuksia. Ihan mahtava tuote ja käyttänyt vain kerran! Tekee hyvää nyt varsinkin kun alan vaalentamaan niin ei tarvitse sitten leikata hiuksia lyhkäseks huonon kunnon takia.
Suosittelen :)



Ja siis tuolta kaupungista kun lähin niin käväsin nopee kotona ja lähin köröttelemään Jonille ja menin yöksi :)
Nyt vihdoin muistin ottaa sinne kameran mukaan, koska se pelto siinä niitten talon vieressä on niin kivan näkönen kun se on ihan keltanen, kerkesin ennenkö nuo kerätään pois ;)


Enään alle kuukausi lomaa jäljellä... nuokin pellot peittyy pian lumella... Ootan koulua sen takia, että saa taas nähä ihania kavereita, mutta toisaalta haluan enemmän olla lomalla, kun voi olla vaan eikä tarvitse miettiä aikaa ja jokainen päivä on erilainen :)
Muhun iski joku kesä flunssa ja oon nyt 3 päivää ollut kurkkukivussa ja nuhassa ja aluks oli vähän lämpöökin mutta nyt ei oo enään lämpöö. Ei voi uida tai ottaa arskaa, kun aurinkoo ottaessa tulee jotenkin ällö olo kun on kipee ja uimassa nyt jäätyy tällä ololla. Ehkä mä kohta paranen.

Sitten lähin Jonilta joskus ennen kolmee ja olin hetken koneella ja söin ja sitten minttu kyseli mua ja menin sitten niille. Sitä ennen olin tosi tyhmä kun piti reisistä sheivata vähän ja oli kiire niin ihan kuivilteen vaan sheivasin reidet ja nyt on ihan kauhee ihottuma ja polte reisissä :( olin idiootti. Oon mä joskus ennenkin noin tehnyt mutta ei kyllä sillon mitään ihottumia tullut. Hohhoijaa.
Mentiin siis kaupan kautta mintulle


Siellä sitten tehtiin nuudeleita, kun oli vähän nälkä ja olin toisen kerran idiootti tänään kun aattelin, että laitan vähän chiliä siihen sekaan niin eiköhän herahda puolet siitä pussukasta ja siinä sitten suu paloi ja söin vaan koska oli ne hyviä, mutta se vähän vaan häiritsi syömistä kun koko ajan piti jäähdytellä suuta maitolasissa. En ole siis tulisten ruokien ystävä.


Mintulla oli siinä huoneessa nyt vähän hässäkkä päällä, kun sen isoveli muutti pois kotoa ja sen pikkusisko sai sen isoveljen vanhan huoneen ja mintulle jäi nyt talon isoin huone ja siellä oli vähän kaikki sekasin, mutta hyvä siitä tulee vielä :)


Lähettiin sitten käppäilee/pyöräilee pitkin tikistä ja muuta

Minttu sulle sopis lilat hiukset xP
Toivottavasti tämä ihottuma nyt lähtee reisistä pois ja parantuisin tästä flunssasta, kun on vielä lomaa jäljellä. Maanantaina sitten lähetään powerparkkiin joni+sen perhe. Kuitenkaan en uskalla mennä mihinkään kun en oo koskaan tossa huvipuistossa käynyt. Toivottavasti ei oo ihan kauheita laitteita :P

-Jenna-

4 kommenttia:

  1. voi kun kauniita kuvia valitsit <3 ja kyllä voisin värjätä violetit <3 ihanaa <3 rakkautta ilmassa <3 minulla on sydämellinen olo <3

    VastaaPoista
  2. Nytkö ne kaks kuppia kahvia alko vaikuttaa? xD

    VastaaPoista
  3. Huomaa että blondi väri alkaa jo vaikuttaa tekoihinki! ;) oisitte tullu käymää ku noin lähellä seikkailitte, tein nii hyviä muffinssejaki :D

    VastaaPoista
  4. Hahha xD no siltä tosiaaan vaikuttaa! Uskon että teit hyviä muffineja mut tuli jo siihe aikaa pieni väsy ja halusin kirjottaa blogia ;)

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3