tiistai 16. heinäkuuta 2013

What makes you beautiful

Moikka
Aattelin kertoa mun kauneusihanteista ja muuta asiaa näihin juttuihin liittyen.
Eli ensinnäkin ihannoin lihaksikasta ja hyväkuntoista kroppaa, mutta lihakset eivät saa mielestäni olla liian näkyvillä niinkuin esim bodyfitnes naisilla kisoissa. Oon lukenut ja luen vieläkin muutamaa treeniblogia joissa nuoret naiset treenaavat kisakuntoa. Sekin lopputulos mikä niillä naisilla on lavalla, on niin äärimmäisyyksiin vedetty se kroppa, että se ei pysy samassa kunnossa edes päivää. Ja mielestäni tuo lava kunto ei ole kaunis ja niin ovat sanoneet itsekin nämä naiset.
Jutun juju on siinä, että oikeasti saa itsensä tekemään jotain niin kurinalaista ja vielä saavuttaa tavoitteen niin mikäs sen hienompaa! mutta siinä kisakunnossa ei tosiaan pysy kukaan eikä varmasti haluakkaan.

Olen itse ollut aina aika pienikokoinen vaikka olenkin pitkä, 173cm mutta en kuitenkaan nykyään ole enään alipainoinen, kun olen käynyt salilla ja saanut oikeasti muotoa varsinkin jalkoihin mistä olen ylpeä :) Peppu on myös pyöristynyt paljon, mutta on vielä paljon matkaa siihen mihin tähtään. Tarkoitukseni ei ole siis, että kaiken maailman lihakset näkyvillä ja rasvaa hyvin vähän kehossa, vaan tuoda muotoja esiin, että näyttäisin naisellisemmalta :) tähän asti olen siinä mielestäni onnistunut.
Kun harrastin vielä voimistelua vuosi sitten niin esim ne farkut mitä minulla silloin oli eivät mene kuin puoleen reiteen asti nykyään ja minusta se on vain hyvä merkki. Minusta on kaunista kun on hoikka, samalla lihaksikas (rajoissa kuitenkin) mutta pitää sitä rasvaakin olla että saa jostain kiinni mutta ei tietenkään liikaa.
Tässäkin asiassa on niin monia mielipiteitä mutta tämä on minun mielipide. Itse koko peruskoulu ajan olin alipainoinen ja söin vähän verrattuna siihen valtavaan liikuntamäärään, mutta nyt olen vihdoin lähellä sitä kroppaa mitä haluaisinkin. Pidän kropastani näinkin, ei tässä mielestäni vikaa ole, mutta pepun haluan vielä paljon pyöreämmäksi ja reidet. Ei oikeastaan muuta :)
Laihuus on sitten asia erikseen. En tarkoita sanalla hoikka samaa kuin laiha. Ne ovat kaksi eri asiaa ja laihuuden puolelle en elämäni aikana halua siirtyä/joutua. Siinä oli paljon kestettävää nuorempana.

Itsessä ärsyttää vain se puoli kun sattuu silloin tällöin valittamaan ''pömppö mahaa'' vaikka se johtuisikin jostain perus turvotuksesta ym ja aamulla vatsa on taas normaalissa kunnossa. Ja mitä sitten, vaikka pömpöttäisikin vähän? ei kukaan katso silleen, että on kauhee maha tolla! ei kukaaan voi olla niin tarkka, että kiinnittäisi huomiota tuollaiseen. Ja jos kiinnittää niin pitääkööt omana tietonaan. Ja asia on vaan niin, että me ollaan kaikki erilaisia. Jollakin on synnynnäisesti ulkonäössä jotain mille ei vaan mahda mitään, esim vaikka syntymämerkki naamassa keskellä otsaa, mutta kaikki eroavaisuudet ovat persoonallisia ja se pitäisi vaan hyväksyä niin. Itsellänikin on rintojen välissä kauhea muhkura kuhmura mille ei voi tehdä mitään ja esim mahallaan makaaminen sattuu, mutta minkäs teet. Arpaonni näissä asioissa ei kaikille ole se paras ja miksi pitäisikään olla?? Ollaan jokainen omia itsejämme ja ylpeitä siitä! Itse saa oikeasti olla siitä kiitollinen, että on terve. Kamalinta mitä voisi keholle tapahtua olisi se, että halvaantuisi. Pitäisi vain ottaa jokaisesta päivästä ilo irti ja mennä täysillä ja oikeasti elää!
Joskus sekin vain unohtuu. Valitettavasti.
Tällaisia mietteitä mulla näistä keho/kauneus asioista :)

Sitten voisin kertoa vielä vähän eilisestä ja tästä päivästä.

Eilen siis Minna kysy mua pitkästä aikaa ja oltiin niillä hetki ja lähettiin ajelulle ja ette usko miten hyvin saatiin puhuttua kaikesta! Siis ihan kaikesta ja oli vaan niin helppo puhua Minnalle :) Se ymmärs mitä tarkotin aina ja huomattiin et ollaan aika saman laisia :D Pitää kyllä minnaa nähä useemmin kun en oikeesti ollu pitkään aikaan sen kanssa missään kahestaan. Porukalla kylläkin mutta se on aina eri asia.
Ajeltiin ABC:lle ja ostettii jädet ja minnan piti ostaa huulirasva ja sitten meninkin niille yöksi ja puhuttiin yömyöhään :)




Aamulla sitten Minnan piti lähtee töihin ja mun parturiin klo 9.00 (tänään siis) kun viimeks ei kerinny leikata.
Oli sairaan kylmä polkee sinne ja tuntu et ois ollu syksy :o
Leikattiin huonot pois ja ohenneltiin vähäsen mikä teki kyl hyvää mun hiuksille xd
Ostin sieltä sitten matkalakan kun ittellä loppu se vanha ja omistan vaan sellasia metrilakka pulloja.



ja meikitön pärstäkuvakin eksyi tänne
En ottanut lopputuloksesta kuvaa kun ei siinä silleen eroa huomaa :) Tietty kunnossa mutta ei silleen ulkonäollisesti mitenkään.

Sitten mulla oli tässä tylsää ja huvikseen kokeilin muutamaa luomivärimeikkiä. HUOM en jaksanu tuhrata noihin kajaaleita ja ripsareita turhaan niin pelkät luomivärit siis. Ois kyllä varmasti olleet hienompia jos olisi lisännyt nuo mutta en jaksanut.






Sitten osaan varmaan paremmin, kun koulut alkaa ja tulee meikkausta siellä! Vähän siistiä ;) Kakkos vuosi siis alkaa jos joku ei ole perillä vielä tästä :) Mutta saa sanoa mielipiteitä noista meikeistä ja ihan mistä vaan!

-Jenna-

6 kommenttia:

  1. Tuli mielee tosta kauneusihanteesta meijän vartaloihanne Serena Williams :D

    VastaaPoista
  2. Onhan se vähän tanakka mutta tosi lähellä muuten!! ;)

    VastaaPoista
  3. En kauheesti värikkäitä meikkejä tee, mutta noi näyttää kyllä hyvälle. Noitahan voi jatkaa tosta vaikka kuinka lisäämällä enemmän sävyjä esim. kulmaluulle, liikkuvan luomen sisänurkkaan ja/tai keskiosaan ja tietty luomivakoon (siel kyllä näyttäs olevankin). Sekin on tietty makuasia, mutta itse tykkään et siellä on jotain kontrastia. Ja tietty sillä rajauksellakin saa muutettua paljon (: Mikä paletti toi muuten on?

    VastaaPoista
  4. Itseasias en mäkään! Huvikseen kokeilin miten noita värejä vois sörssätä keskenään ja ei noista nyt ihan kauheita ainakaa tullu ;) ja kiitti ideoista! En nyt muista mitä merkkiä toi paletti on mutta tilattu pretty.com kaupasta varmaan vajaat 2v sitten :)

    VastaaPoista
  5. Monta vuotta Minna on? :D

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3