torstai 25. heinäkuuta 2013

Kesäilyä ja asukuvia

Tänään on ollut/on ihana sää ja varmasti kaikki ovat sen huomanneet :)
Aamulla heräsin jo yhdeksältä ja säädin nopsaan tuohon banneriin tuon tekstin, kun yksi avulias lukijani auttoi sen kanssa ja nyt se näkyy puhelimessakin :) jee!
Ja lähdin salille siinä kymmenen aikoihin ja tein kädet+olkapäät. Salilta suoraan rupesin sitten ottamaan aurinkoa ja siinä löhösin noin 45min.
Otin sitten kuvia pihalla itsestäni mikä on kyllä aina yhtä säätöä kanssa.. Voisin pyytää synttärilahjaksi kameran jalkaa! Meni järki tuossakin, kun yritin sopivalle korkeudelle kameraa saada ja olisittepa nähneet sen virityksen :D Kaksi pihatuolia päällekäin+ auringonottopatja tukemassa päällimmäistä tuolia, ettei se tipu ja sitten kameraa tuki vielä jokin vaatekappale, että pysyy pystyasennossa. Ehkä ois vaan kätevä pyytää sitä jalustinta. Kuvista tuli nimittäin aikas vinoja.



Käväsin siinä sitten suihkussa ja mietin, että mitä vois tehdä ja ajattelin koota suht yksinkertaisia mutta kivoja asuja ja ottaa niistä kuvia. HUOM laatu ei ole kovin hyvä sillä... tidiii pidike oli huono ja jouduin rajaamaan kuvia tosi paljon, joten laatu pissi jo tässä vaiheessa, MUTTA eikös se ole tärkeintä, että näkee jotakin?



Eli ihan tollasia perus simppeleitä kesä asuja mitä itte voisin käyttää joka päivä, niin tuossa on muutama nyt sitten. Ei vaan tule käytettyä välttämättä noita, koska on mieluummin rennoissa vaatteissa kotona ja kun täällä kylillä kulkee niin ei ole mitään väliä miltä näyttää, sillä täällä ei kukaan oikeasti välitä :D Sitten, kun koulut alkaa niin voi taas pukeutua noin :) Mielipiteitä noista? 
Postaus ideoita kaipailisin kovasti! :)

Huomenna ollaan lähdössä yhdelle mökille, että en pääse postaamaan nyt muutamaan päivään, mutta yllättävän pian varmaan tulee jo uutta postausta, jos vaan keksin että mistä kirjoittaisin. Tosiaan apua postausideoihin otetaan vastaan!

-Jenna-


9 kommenttia:

  1. Tässä nyt oon puhelimella niin sori nui kuvat kun ne on erikokoisia... toivottavasti ei kauheesti ainakaan häiritse :/

    VastaaPoista
  2. Suosittelen kamerajalustaa, on kyllä ihan näppärä vehje! :D
    Ja ihania vaatteita sinulla. Tuo vika paita on kivan pirtsakka :)
    Postaus ideoina voisin heittää esim. että tee postaus, jossa esittelet vaikkapa kuvien muodossa 5 tai 10 tai kuinka monta vain sellaista asiaa mitkä tekevät sinut onnelliseksi :)

    ♥ http://sitasuntata2.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Joo on varmasti kätevä! Ja kiitos kehuista :3
    Todella hyvä postaus idea :o! Pitää alkaa toteuttamaan, kiitos siitä! :)

    VastaaPoista
  4. ihania asuja sait juuri lukijan lisää:) kiva jos liityt un blogiin jos tykkäät siitä:):)

    http://fromdaytoday-karo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Voi vitsi kiitos! ;) ja sulla on kans kiva blogi, liityin :)

    VastaaPoista
  6. tosi kivoja kuvia, mut voisitsä vaihtaa ton bannerin, se on ollu jo aika pitkään xd

    VastaaPoista
  7. Kiitos :) tein sen kyllä vasta 22 päivä ja nyt on 27 xd että eipä se ole ollut kun vasta alle viikon.Jotkut pitää kuukausia. Eiköhän se jokaisen omissa käsissä ole.

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3