maanantai 22. heinäkuuta 2013

Lukijoiden hankkimisesta ja ostoksia ;)

Hiii het aluks siis tein uuden bennerin, onks kiva? ;P ei siitä sit enempää xd
Luin tossa yhdestä seuraamastani blogista kyseisetä aiheesta eli lukijoiden hankkimisesta ja millasta se nykyään on. Itse aloin ajatella asiaa tarkemmin ja nykyään se liittyminen todella monessa tapauksessa menee niin, että toisen blogiin liitytään vaan, jos toinen liittyy takaisin. Oikeastihan nämä kellä on monta sataa lukijaa niin eivät monesti seuraa toistensa kuulumisia ym, vaan se luku tuolla blogin sivussa on sitä parempi mitä isompi. Olen itse lähettänyt liittymispyynnön facebookin bloggaajat ryhmään, mutta en ole vielä sinne päässyt. Kuitenkin ulkopuolinen voi nähdä mitä sinne on kirjoitettu. Siellä suurin osa on sitä: ''lukija lukijasta, kommentti kommentista'' tai ''jos liityt mulle niin liityn takas'' hohhoijaa..

Ihmisille on nykyään vaan niin tärkeetä saada monta seuraajaa, eikä siinä vikaa ole jos niitä kaikkia kiinnostaa oikeasti, mutta yleensä ihmiset liittyvät näissä tapauksissa sen luvun takia. Mieluummin vaikka se 5-10 vakituista lukijaa kuin 200 keitä ei kiinnosta. Tietty on näitä todella hyviä blogeja joita pitää esim joku puoli julkkis ja monia kiinnostaa oikeasti :) Mutta tuossa bloggaajat ryhmässä meinaa kyllä överiks tuo homma mennä. 

Itsekin olen blogia pitänyt muutaman kuukauden ja ymmärrän kyllä, että ei niitä lukijoita heti satele sieltä, vaan se vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä.
 Minä ainakin seuraan niitä blogeja mitä itse haluan ja mitkä oikeasti kiinnostavat. Ketään ei pidä pakottaa siihen, että ''jos sä liityt mun nii mä sun'' jee. Kaikkia meitä kiinnostaa eri asiat ja sen takia on väärin kalastella lukijoita pakolla, että luku saataisiin mahd. suureksi. Jokainen tavallaan mutta itse arvostan niitä keitä oikeasti kiinnostaa. Tiedän kyllä, että minunkaan blogia ei ole monetkaan löytäneet vielä, mutta sivulla on kävijöitä noin 2050, että on täällä monia käynyt mikä on minusta hienoa. Uudet lukijat ovat aina tervetulleita ja käyn tsekkaamassa muidenkin blogeja jos vain kommentin mukana laitatte linkkiä :)
Ei tästä asiasta enempää mulla.



Eilen käytiin vilman kanssa lenkillä PIIIIITKÄSTÄ aikaa. Vihdoin meijän 3krt viikossa juokseminen voi alkaa :) Ja huomenna pääsen 2 viikon jälkee salillekkin kun oon nyt tarpeeks terve :) jee!!

Mutta tänään lähettiin puol 10 skoballa vilman kanssa jyväskylään shoppailee. NYT lupaan että ainakin 5vko en osta mitään!! paitsi jos joku meikki tai rasva tai joku loppuu tai vaikka kengät menis rikki. Mutta en mitään. Tämä himo shoppaaja pitää nyt saada kuriin! Oon ylpee jos pystyn vielä noiden viikkojen jälkeenkin olemaan lakossa. Se ois hienoa.
Mutta ei tän päivän ostokset kaduta yhtään koska tiedän että nyt lähtee säästökausi.
Tässä näitä:



Toppi: kirppis/gina 2,50e



housut: H&M 10e!
Just ton värisiä housuja etin sillon idea parkista ja vaikka mistä ja sitten löytykin jkl:stä kympillä.

Tulomatkalla kastuttiin sitten ihan kunnolla mutta onneks meillä oli molemmilla takit ja hanskat ja pitkät housut. Vilmakin löys kirppikseltä aivan ihanan paidan ja sellasen kaulus korun minkä se sai ilmatteeks xd myyjän moka. Ja sitten osti H&M:ltä mekon ja ennyt muista kaikkea mutta antoisa shoppailureissu oli :) Seuraavaan kertaan onkin sitten vähän aikaa ja tämä on lupaus.




-Jenna-

6 kommenttia:

  1. Nyt voidaa yhessä kärsiä shoppailettomuudesta, ku oon tehny myös sovinnon, että en osta mitää ennen jenkkilää :D ja oon kyl pysyny siinä jo melko kauan :P

    VastaaPoista
  2. Jes!! En oo yksin <3 ostat jenkkilästä sit uuden vaatekaapin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vaatekaappi voi olla aika kalsee pukee päälle... :d

      Poista
  3. Tiedät kyllä mitä tarkoitan xd

    VastaaPoista
  4. Itsekään en voi ymmärtää tuota lukija-lukijasta -touhua. Tahdon, että jokainen lukijani tykkää oikeasti blogistani ja lukee sitä vapaasta tahdostaan. Kyllä sen blogin eteen on tehtävä töitä, jos niitä lukijoita tahtoo, yleensä se blogin eteen nähty vaiva sitten palkitaan. Kumminkin harrastan noita kommentti-kommentista, koska ne tuovat piristystä päivään :)

    ps. Olet todella nätti!

    http://ellanooran.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Näinhän se on :) ja kommentti kommentista on kyllä ihan jees, kun oikeasti piristää päivää! niinkun säkin nyt teit ;)
    Kiitos sulle kauheesti !

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3