torstai 18. heinäkuuta 2013

Powerpark

Moij!
 Lähdettiin eilen ennen kahdeksaa ajamaan powerparkkiin Alahärmään. Porukka oli siis Joni + vanhemmat ja sitten 4 pikkusisarta. Niitten naapurit lähti kanssa mukaan ja tää jonin vanhempi pikkusisko meni niitten kyydillä kun muuten ei olisi autoon mahtunut. Siinä ajomatka meni puolet nukkuessa ja lähdettiin ajamaan väärään suuntaankin mutta perille päästiin :) En oo siis aikasemmin tuolla käynyt.
Siinä sitten syötiin eväät aluks ja mentiin jonottelemaan lippuja. Tuolla oli ihan kauheesti porukkaa ja jokaiseen laitteeseen jonotti vähintään 20min.



Kävin itse oikeastaan kaikissa laitteissa paitsi näissä:




 Jotenkin noi molemmat oli niin kauheen korkeita ettei vaan pystynyt. Tuohon jälkimmäiseen eli boosteriin oli yli tunnin jonot sitäpaitsi. Cobra oli mun yks lemppari ja sitten puuvuoristorata ;) siinä käytiin neljä kertaa ja niistä kolme oltiin etupenkissä :P On kyllä hyvä huvipuisto kun tottunut käymään aina särkkiksessä ja muutamia kertoja lintsillä. Tosi korkeita laitteita tuolla kyllä oli mutta olipahan mullekkin tuplajännitys joka laitteessa, kun ei yhtään tiennyt mitä odottaa. Joni + sisaret ja sen iskä kävivät tuossa dragon towerissa ja nää pienemmät sisaret olis olleet menossa tuohon boosteriinkin mutta eivät jaksaneet jonottaa.

kävin karusellissa sillä aikaa kun nuo jonotti siihen torniin. jee

Nousee siis 75 metriin jos joku ei tiedä :) + sieltä vapaa pudotus
Syötiin siellä ranskiksia ja nakkeja/kebabbia ja sulateltiin hetki ja sitten taas menoks.


Juho keksi selvästikin uuden tyylin käyttää snäbäriä xD

Jo puolessa välissä tuota päivää jalkoja särki kamalasti... voitte kuvitella loppupäivästä mikä polte. Oltiin siellä siis siitä asti kun tuo puisto aukesi niin  klo 21.00 asti. Oli kyllä ihana päästä istumaan autoon.


Riia oli kyllä ihan täpinöissään kun oli koko päivän istunut rattaissa ja sitten kun pääsi menemään niin se kyllä meni ja lujaa :D Niiden naapureiden jotkut tutut tuli kanssa yhdessä vaiheessa tuonne puistoon ja kun tuossa oltiin lähdössä niin sieltä autosta tuli niiden koira ulos ja Riia rupes haukkumaan sille! siinä sai kyllä kaikki hekottaa ;) Riiasta nykyään kaikki on koiria, kuulemma kaloillekkin haukkunut :3


Takapenkin tunnelma tulomatkalla

Tosiaan muut nukkui melkein koko matkan mutta minä ehkä vähän päälle tunnin. Kuvailin siinä ilokseni nukkuvia ihmisiä xd nojoo selkä tuli äly kipeeks ja niskat myös ja kylki kun tää jamppa nojas viimesen tunnin siihen mutta nyt ollaan kunnossa taas. Menin siis yöks Jonille vielä kun oltiin vasta kahdentoista jälkeen perillä. Oli sisällä nostettava jalat kohti kattoa hetkeks kun särki niin kauheesti.
Mutta meillä kaikilla oli kiva reissu ja onneks keli muuttui illemmasta siellä koko ajan paremmaksi.


Jonin tuttujen häät on nyt viikonloppuna et seuraava postaus tulee varmaan sitten sieltä. 

-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3