maanantai 8. heinäkuuta 2013

Jäätä ja Tulta

Heijj! oltiin toissapäivänä vai olikohan toissapäivä, en muista mutta kuiteskin niin mentiin Mintun ja Helinän kans rannalle istumaan ja jutteleen illalla ja sitten kävästiin ostaa jätskit. Tai no Minttu tarjos mutta kuitenkin :P Ja sieltä mentiin meille ja oltiin huvimajassa ja jutskailtiin siellä jonnekkin kahteentoista asti ja sitten ne rupes lähtee. Ja samana päivänä päivemmästä käytiin tekee koreografia valmiiks ja jos se nyt hetken pysyis nyt tollasena! :)ainakin tuli tosi kivoja muutoksia ja kohtia ;)


minttu löys jostain niitten ullakolta tai mistälie aivan supersöpöt kumpparit!

Ja sitten seuraavana päivänä mentiin aamupäivästä rannalle mintun kanssa ottaan aurinkoo ja uimaan :)
 Sitten päätettiin leikata mintulle medium tukka tohon solisluille asti eli lähti joku 10cm ja tuli kyllä tosi kivat ja minttu tykkäs kans :) Älyttömän hyvässä kunnossa ovat ainakin nyt!

tässä ei näy kyllä paljoo eroo mutta 10cm lähti!
 Sitten tää päivä lyhkäsesti kuvina ^^ porukat lähti heittää nikoo armeijaan. Nut se sit lähti.. Ja mä ja Joni ollaan talon vahteina tänään ja tehtii ruokaa ja myöhemmin tossa grillailtiin ja kohta ruvetaan leffaa kattomaan ja sellasta :))

on mulla hyvä kokki ;)

-Jenna-

4 kommenttia:

  1. hah tossa jälk. muutoskuvassa mun pää on isompi siinä uudemmassa otoksessa, nii ne hiukset näyttää saman mittasilta :D ja vähän ovat puhtaammat myös juu...

    VastaaPoista
  2. Ainii ja otin sen tolleen muutenkin ylempää ja lähempää x) sehän selittää kaiken ;)

    VastaaPoista
  3. Heii, millanen kamera sulla on? Sul on tosi kivoja kuvia huomasin (::

    http://pahamaailma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Mulla on nikon D3100 järkkäri :) kiitti paljon!! ;)

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3