sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Pienissä häissä

Niikun otsikko kertoo olin elämäni ensimmäisissä häissä, ihan oikeasti kyllä, ensimmäisissä. Ei ne kyllä pienet olleet mutta kuitenkin ;)Oon ollut siis edellisen joukkueeni kanssa esiintymässä häissä ym, mutta kirkossa en ole koskaan mukana ollut enkä syömässä. Häät olivat siis Jonin serkun ja sen tyttöystävän eli nykyisen vaimon :P en tuntenut siis. Nytkin valitettavasti kerettiin olla vaan alle puolet juhlasta, kun Jonin isoveljen piti keretä takaisin armeijaan, kun oltiin sen kyydillä. Oltas muuten kyllä mielellämme jääneet sinne. Kerettiin siis kirkkoon, kohottamaan maljat, syömään ja sitten pitikin jo lähteä :( olisi ollut varmasti mahtavaa ohjelmaa luvassa ja hyvää jälkkäriä. Itse en siis tätä hääparia tuntenut kunnolla niin en viitsi nyt kuvia heistä laittaa. 
Siellä oli Pete Parkkonen soittamassa ja vieraana muutenkin, kun se oli tämän sulhasen kaveri :) siistiä! ;)



Teemavärinä oli siis pinkki niinkun huomaa ja sali oli koristeltu kanssa tosi nätiksi. Sulhasen iskä piti tosi hauskan puheen tai siis runon vai mikälie mutta sille sai kyllä nauraa ja se taitaa netistäkin löytyä. Kuulemma luetaan usein häissä :) mulle tietty kaikki oli uutta.


Oli ainakin toooooosi hyvää ruokaa ja ois tosiaan tehnyt niin mieli jäädä sinne mutta minkäs mahtaa kun yhen piti lähteä sinne armeijaan. Ehkä mä vielä elämäni aikana häihin pääsen :)

Jonilla sitten oltiin tosiaan kahestaan kun niitten porukat jäi sinne Pihtiputaalle mökille. Katottiin leffaa ja syötiin vähän herkkuja ja käytiin palauttamassa pulloja ja saatiin joku lähelle 20e. Jonin pullojahan ne oli. Hamstrannu siellä sen yhessä kaapissa niitä ties kuinka kauan. Ja nyt sitten viimein vietiin ne!


Ja sitten vielä kerkesin venytellä eilen pitkästä aikaa ja nyt pitää kyllä useemmin venytellä etten ala kangistumaan. Vaikka en enää voimistelija ookkaan niin ei se tarkota ettenkö haluis notkea olla! :P


Kohta mummo ja pappa tulee mun nimpparikahveille, mamma on tehny mustikkapiirakkaa namm!!!
Että eipä mulla muuta :)

-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3