keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Ylläri... taas ostoksilla ja tietty muutakin! ;)

Iltaa!
 laitan tähän heti alkuun treenikuvan ku siitä ei nyt oo sen enempää muutakun, että salilla on näin kesäsin ihan hillittömän kuuma ja aattelin jutella/laittaa palautetta et saisko vaikka muutaman tuulettimen sinne hyrräämään. Auttas oikeesti ees vähän :)


Ja sitten tähän PÄÄ asiaan xd! kävin taaaaaaaaas kirppiksellä ja tilasin eilen zalandolta vaatteita. Oon ihan hullu.. tähä on tultava muutos! :D mutta hei, kirpparilta tuli aimo kasa ihania vaatteita ja vaan 13e yhteensä!! Iha pakko hehkuttaa ku oon nii tyytyväine. Mentiin siis mintun kans mun skoballa ja kesti noin 40min ajaa seppälään asti. Käytiin siis siinä tokmannilla missä on yläällä se kirpparilla.fi ja sit siinä seppälän kirpputorimarketissa. Eniten löyty siis tuolta kirpparilla.fi:stä ja olin iha täpinöissää siellä! Oli iha älyttömän kuuma vaihtaa vaatteita ym mut onneks sitte ku lähettii takas päi nii skoban kyyis kuitenki viima kävi :) Mentii sitä loistavaa random tietä.. krhmmm iha sairaat montut ja sikana hiekkaa ja kiviä ja jyrkkiä ylämäkiä.. Ne yhet töyssyt oli nii isoja ja niitä oli iha vierivieres nii hajottii kyl iha kunnolla siinä ajaessa ku täristii niiku sätkynuket :D mutta perille päästiin!!

Tässä vähän ostos saldoa :)




ei silleen kauheen kesäsiä muutaku nuo kaks lyhyt hihasta mut ompa sitte myöhemmin ku taas rupee viilenee nii vaatetta. mut nyt ei ajatella viileetä ja syksyä ku on kesä!!

Nii ja vielä eilen kävin kaupungilla kun piti lääkärissä käydä ja menin sitten sieltä kaupoille ja ostin puman hupparin alesta. normi hinta 74.90 ja alea 70% nii eihä siihe jääny kun 22e!!! nii tottakai ostin kun en omista hirveesti huppareita enkä niitä silleen piäkkään nii nyt mulla on ainaki 3 hyvää hupparia mitä kehtaa käyttää :)

laatua pitäs olla ainaki :)
Sitten oltiin tänään vielä tuolla hallilla kun yks jyväskyläläinen koreografi piti lyhkäsen kurssin ekan osan ja oli tosi hyvä ja avaava! saatii paljon tietoa ja käytännön kokeiluja ja sarjoja tehä ja vaiks mitä kivaa :) ei ollu sillee kyllästyttävä ja pitkäveteinen niinkun nuo ''oikeet'' koulutukset. 13.6 on sit toinen osa ja siitä tulee varmaan kans tosi hyvä ja monipuolinen!
Oli kiva päästä ittekki voimistelemaan pitkästä aikaa, ihanaa oli.

Ja sit vielä loppuun tähän pakko laittaa mun ihanista kengistä kuva, ne oli mulla jo viimekesänä, mutta on niin hyvät jalassa ja ei jalat hikoo ja ei purista ja kaikki on hyvin :D ihan ykköset!


-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3