sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Yhtä juhlaa! :)

Heipsan!
 Ihanaa kun nyt on virallisesti loma ja saa vaa hölläillä ja tehä kaikkee kesästä! Tosiaan mun eilinen päivä oli aikamoinen.. ei silleen kuulosta ehkä pahalta mutta kyllä illasta uupumus oli kova.. Heräsin 05.15 ja vilma tuli 05.30 kampaukseen, kun halus sinne siskonsa ylppäreihin kuohkeet ja sellaset romanttiset kiharat nii minä tein. Ei oo nyt valitettavasti kuvaa mutta tuli tosi hyvät ku tuolla tytöllä tuota mittaa hiuksista löytyy!
Itteeni aloin laittaa 06.30 ja minttu tuli sitten 07.50 ja tein sille siis ysin päättäri kampauksen ja aattelin, että tulee kiire mutta onneks ei tullu sitten loppujen lopuks. Sukkikset repes just ku oltii lähössä mut sain sit äipältä lainaa :)



Sitte paikalla oltii yheksältä ja en enää ikinä pyöräile kotelomekossa!! Mintulla oli kyllä sama ongelma ku mulla mut sen mekko ei venyny :D vähä jäykän näköstä tais olla meijä touhu ja haarat vilkku koko matkan mut onneks ei tullu vastaantulioita oikeestaa yhtää ^^
Joni on siis samalla luokalla kun minttu nii kävi kätevästi ja juhla kesti ehkä just tunnin et ei ollu sillee puuduttava :)
Sitten siinä oli 1,5h aikaa ennenkö veljen ylppärijuhla alko ja menin sit kotii ja auttelin vielä viimesen sekasorron kanssa kotona ja kappas Kiharrin vielä äitin tukan :D oli ainaki hommaa hiusten kanssa.. mut hyvää vaa tekee :)
hehhe..
Tuostakin sotkusta saatiin selvä ja yhet vieraat tuli meille etuajassa vaik sanottii että juhla alkaa puol kolme.. siinä sitte vielä touhuttii ym viimesiä järjestelyjä tehtiin. Itse juhla siellä koululla oli aika kyllästyttävä ja semmonen väsyttävä mutta kotona oli sitten mukava kun näki pitkästä aikaa joitai sukulaisia ja oli hyvää syötävää tietty!!! :P



Ja itse ylioppilas :)

Ja olin ylpee ittestäni kun jaksoin kerrankin ''ahertaa'' ittelleni vähän hienommat kynnet kun yleensä :P kello 00.00 aikaan ja se on mulle hyvin harvinaista oikeesti! oon niin laiska kynsien kanssa. Yöunet oli tosiaan sitä 4h luokkaa.. oli mulla oikeesti aika pitkä päivä ja illalla särki päätä iha kauheesti mutta uni tuli kyllä samantien :)
eikä noita ees huomaa tosta kuvasta kauheen hyvin mutta musta ne onnistu iha jees :)
Sellaset juhlat oli ne ja nyt sit saa syyä kakkkuja seuraavat 3 viikkoo :D huhhuh...

Tänää kävin jonin ja muutaman sen kaverin kans uimassa ja sain heitettyy vihdoin talviturkin, enkä ollu ees aatellu uida mut oli vähä pakko ku oltii veneessä ja halusin rantaan ja joni sano et et pääse muute ku uimalla nii minä sitte menin ja ei ollu ees kylmää! rusketuin kans iha reippaasti ku lahnasin siinä auringossa ja nukahin siihe ainaki puoliks :P
Illalla vielä uuestaa ehkä uimaa+hiustenleikkaamista ja sit jonille yöks :)

ADIOOOOS!!!

-Jenna-

2 kommenttia:

  1. Onnea ylioppineelle!! On kyl kiva ku meil on ny tollane oma hovikampaaja ;)

    VastaaPoista
  2. Ylioppinut kiittää ^^ kampaaja jene valmiina haasteisiin!! :D

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3