perjantai 14. kesäkuuta 2013

Just like autumn

Päiviä! En oo kyllä kovin innoissaan nyt näistä lähipäivien säistä.. ihan kun oikeasti ois syksy tulossa.
Tuulee ja sataa ja sama toistuu ja mittari näyttää nytkin 14 astetta. Tosi masentavaa. Jos tästä kesästä tulee yhtä huono kun viime kesästä TAI jopa huonompi nii mä muutan kohta ulkomaille.. oli nii lämmin tossa koulujen loppumisen aikaan että huhhuh ja se oli hyvä! nyt kun ollaan lomalla kunnolla niin ei voi aurinko näyttäytyä yhtään.. Toivottavasti nyt ees sunnuntaina kun lähetään särkkiksee nii sää suosis.

Kun oli pieni niin tyyliin kaikki kesät oli lämpösiä ja uimassa käytiin joka päivä! Sadepäiviä sillonkin oli tosi harvassa. Nyt kun oikeesti osais nauttia näistä aurinkoisista päivistä toisinkuin pienenä saattoi usein valittaa että hyii kun on kuuma ja muuta sellasta. Nyt kuitenkin toivois sydämmensä pohjasta hyvää kesää ja oikeesti et vois tehä kesäsiä juttuja eikä pönöttää sisällä ja miettiä mitä tekis...

Olin Jonilla yötä ja tulin tossa puol neljän aikaan kotona niin skoballaki kun ajo niin sormet oli ihan siniset kotona ja onneks kastuin vaan vähän, lähin sieltä just ku sade suunnilleen lakkas. Katottiin illalla leffa, ylläri ylläri mut myö ollaa tälläsiä leffa ihmisiä ja varmasti moni muukin on ;) katottiin siis american pie se luokkakokous ja se oli paljon parempi, kun ne aikasemmat samaa sarjaa olevat leffat. Yleensä niissä on aina sama idea ja tietää jo suunnilleen mitä odottaa. Mut tuo oli tosi hyvä! suosittelen, vaikka ne vähä sellasia karuja onki :D ehkä se oli sen takia hyvä, kun ne näyttelijät oli tossa niinkun aikusia toisin kun niissä vanhemmissa.

aattelin laittaa tähän huvikseen mun mielestä hyviä/onnistuneita/vanhojakin/jollain tapaa kivoja kuvia muutaman ;) oon siis itte ottanu muut jos ei kuvassa toisin mainita :)


c vilma
c vilma
ripsien takia ;) ei ne enään oo nui tuuheet :O

Rupesin vähän ikävöimään noita mun tummanruskeita hiuksia ja sit vähän myös mun blondeja hiuksia.. en osaa pysyä missään värissä.. Periaatteessa haluisin vaaleet mutta niitä ei hetkessä saa ja tukkaa joutus leikkaa varmaan yli 10cm pois vaalennuksen jälkeen.. ja tummat kans periaattees haluisin kun ne sopii kaikkien vaatteitten ym kanssa mutta niistä on taas vaikee mihinkään päin vaihtaa jos mieli muuttuu... ehkä yritän pysyä näissä oransseissa nyt, kun vaatinut kuitenkin kaksi vaalennuspesua ja tätä väriä laitettu vasta 2 krt. Saishan tähän vaikka jotain vaaleita raitoja elävöittämään, mutta pitää miettiä.

Eilen oli koreografiakurssin toinen osa ja oli kans tosi hyvä! tehtiin taas kivoja harjoitteita ja saatiin kysyä mitä tahansa mikä koreografioihin liittyy ja katsottiin videoita hyvistä ja huonoista esimerkeistä ja saatiin tuomarien sellanen paperi paljon mistäkin asiasta voi saada plussaa ja miinusta. Mennään varmaan helinän kanssa tekemään huomenna koreografiaan vielä tuon koulutuksen pohjalta muutoksia ja sitten ensi torstaina mun edellisen joukkueen valmentaja tulee kattomaan meijän tyttöjen teknisiä ja vetämään muutakin sinne. Sitä odotellessa ;)
Sitä koulutusta ennen minttu ja helinä anto mulle epämääräsen paketin xD olin silleen mitähän täällä on ja sieltä paljastui tälläinen:


Eiks oo ihana leivos?! :P oikee tollaset pikku kanat vai mitkä lie ankat tai lumiukot, mutta oli ne hyvää työtä tehny :D enkä osannu siis oottaa mitään noin omaperästä! ja maistu vielä tooooosi hyvälle namm, kiitos helinä ja minttu <3 päivän piristys!

tässä sitten mintun omat leivokset ;)
 Kävin kans salilla eilen ja nyt tein ne kuuluisat kädet mut en enää valitttavasti muista kaikkee mitä tein, enkä oikeesti tottapuhuen tiedä ees niitten kaikkien liikkeitten nimiä, mutta tiedän miten ne tehdään.
Tänään meen ehkä tekemään keskikropan tai sit ootan huomiseen ja jos sää suosii niin joni tulee kans, kun se pyöräilee 7km matkan tänne niin jos sataa niin ei se lähe ja ymmärrän kyllä hyvin, kun se sen pyörä heittää kaikki kurat selkään jos tiet on märät.

Tässä nyt miettii, että mitä tekis loppupäivän, kun ulkona toi keli ja kaverit vetämäs treenejä et ehkä menee koneella ja telkkuu kahtelles ja ehkäpä sitten se sali kans :) kyllä aina jotain keksii.



-Jenna-


1 kommentti:

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3