keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Treeniä

Moikka! tosiaan siis käväsin salilla tänään ja vuorossa oli peppu ja jalat.

Syväkyykky: 4x6 toistoa + 60kg
Loitontajat: 4x15 toistoa
Takareisipenkki: 4x 15 toistoa
Sumokyykky: 3x 12 toistoa
Yhdenjalan prässi: 3x10 toistoa per jalka + 85kg
Lantionnostot+jalat stepperillä: 4x 15 toistoa+ 30kg
Pakara pumppaukset lattialla yhteensä per jalka 90 pumppausta.


Tänään treeni ei jotenki kulkenu hyvin.. Oli tarkotuksena tehä vielä askelkyykyt, etureiska penkki ja pakara/takareisi työnnöt alataljassa mutta oli vaan niin jaksamaton olo. Johtuneeko nyt sitten siitä, kun uni rytmi menny ihan sekaisin jo nyt. Heräilin siinä n. klo 12.
Jotenkin jos unirytmi on sekasin niin on kyllä kaikki muukin.. syöminen, hereillä olo tuntuu erilaiselta ja tuntuu niin laiskalta. Pitäs oikeesti ottaa kesälomallakin nyt tavoitteeks, että nukkuis maksimissaa kymmeneen.

Lenkilläkään en oo käyny kohta kahteen viikkoon, kun kaveri on kesätöissä kaukana ja itte ei vaan tuu lähettyä, vaikka mikäpä mua estäis. Huono tekosyy, mutta kaverin kanssa aina hauskempaa.
Mutta vaikka tän päivän treeni ei kulkenukkaan niikun piti, niin sen jälkeen oli hyvä fiilis. Jäi kuitenkin vaan kolme juttua tekemättä. Mutta ois voinu mennä paremminkin. Tuntui vaan, että jos oli vielä yks sarja jälellä, niin en jaksa enää ja teki mieli luovuttaa, mutta en luovuttanu kun sitten tulis huono omatunto ja epäonnistunut olo, jos on ennenkin pystynyt niin miksi nyt ei pystyisi!
Sekin vielä, että mun makeanhimo on ihan älytön, tänäänkin yritin kotoa ettiä kaikkee hyvää mitä vois mutustaa mut onneks ei löytyny. Harkitsen nyt oikeesti herkkulakkoa, koska kyllä ne herkutkin vaikuttaa tähän jaksamiseen. Minttu oli ollu herkkulakossa en nyt muista kuinka kauan, mutta sano että jakso paljon paremmin ja oli paljon pirteempi olo ja loppujen lopuks ei ees kuulemma tehny nii paljon mieli herkkuja. Ja musta se kuulosti hyvältä mut tuntuu, että kun alottasin nii ne ensimmäiset viikot vois olla oikeesti yhtä helvettiä mulle. Mutta ihan varmasti löytyis jotain mikä korvais ne herkut!!

Nojuups salin jälkeen siis tietysti söin koska eikös se sääntö niin mee että salin/minkä tahansa treenin jälkeen pitäis syödä 2 tunnin sisällä. Mun mahti ateria: Kaakaota, ananaspaloja ja rahkaa+mansikkakeittoa.




 Maitokaakao auttaa lihaksia toipumaan ja kasvamaan paremmin kuin varta vasten suunnitellut hiilihydraattipitoiset urheilujuomat. Näin on tutkittuja kyllä minä tuohon uskonkin! En oo vielä kokeillu lisäravinteita ym. mutta tulee vielä varmasti käyttöön myöhemmin. Ainakin näin veikkaisin. Mutta tähän asti on hyvin pärjätty kyllä kaakaolla ja rahkalla ja ihan perus ruualla :) En silleen mieti mun ruokavaliota sen koommin muutakun yritän syödä paljon kasviksia ja salaattia ja välttää makkaroita ym.. Jotenkin liha on ruvennu painamaan mahassa. Tykkään kyllä tietyistä lihatuotteista mutta useimmat vaan eivät enää maistu. Tuntuu vaan oikeasti painavalta mahan pohjassa  pihvi tai vastaava. En mä tietenkään kokonaan aio/pystyis lihasta luopumaan ja saahan siitä rautaa ja protskua! Ja asiasta kolmanteen ananashan siis kiihdyttää aineen vaihduntaa ja sen varmaan jo moni muukin tiesi :)

Sitten tuota noinn.. mun zalandolta tilaamat pöksyt ja huivi tuli! jeee! ei tarvii palautella tai mitään muutakaan kun molemmat oli hyvät! :) Ärsytti vaan se mun alekoodi säätö, kun olin jo kerennyt tilata vaatteet ja seuraavana päivänä löysin sen kymmenen euron alennus lapun -.- jippii.. mutta se on voimassa vielä heinäkuuhun jos tulee tarvetta. Voinhan mä sen vaikka myydä ;) jos joku esim rakkaista ysävistäni sen haluaisi ^^


Nää oli jjust perfektot!! ei roikkunu tuo haara liia alaalla ja oli just oikeen kokoset! Housujen nimikin oli vielä: JENNA




Tuon huivinkin halusin siks, kun ei mulla oo muita kun sellasia perus villasia tuubihuiveja talveks ja syksyks mut tuo käy kesälläkin jos on vähän viileempi tai muuten vaan asusteena kun ei tuo oo ollenkaan semmonen kuuma tai hiostava :)
En siis muuta tilannu mutta halusin vaan nuo, koska tollasia pöksyjä en oo jyväskylästä löytäny TAI sit oon mutta maksanu liikaa. Joten olen tyytyväinen hankintoihin :P

Ilta meni sitten oikeestaan tässä koneen kanssa tapellessa kun tää sammu 5 kertaa.. sitten iskä hoiti jotain päivityksiä tässä kuntoon ja muuta turhaa poisti täältä niin kyllä tää nyt jaksaa. Kuuelta alotin siirtää kuvia ja kello on kohta 11 niin tota eihän tässä kauaa taisteltu ei.. tää kone on kyllä täys kura mut minkäs teet.



En oo käyttäny lomalla yhtään meikkiä (paitsi ylppäreissä) ja huomannu et iho on kyllä paremmassa kunnossa :) Kauheelta kuulostaa jos meikkais normaalisti ja aurinko paistas kuumasti niin miettikää nyt miten se iho muhii siellä meikkikerroksen alla... oikeen näppyjen unelmapaikka
ilmestyä sieltä. En nyt hirveesti kesällä varmaa laitakkaa mitää pärstä kuvia kun ei näytä omasta mielestä tietenkään järkevälle. Mut mun mielipide meikkaamisesta kesällä on et mitä turhaan? Jos oot kotona ja näät muutamaa kaveria ja asut tälläsessä paikassa kun minä xD niin kuka siellä kahtoo? ei kukaan.. Ihan hyvää tekis kaikille joskus ja varsinkin kesäsin jättää meikkaaminen pois. Suosittelen ihon kunnon kannalta ja mutenkin säästää aikaa ja rahaa ;)
Ihan hyvvää tekee olla ihan naturel. Kun koulut sitten syksyllä alkaa niin sitten taas alkaa meikkiputki joka kestää ja kestää. Eipä tässä sitten muuta, adiooos! ;)

-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3