keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Laavuilua ja alemyynnit

Moi! Laitan tähän alkuun mun alemyyntilöydöt eikä niistä sitten enempää koska tähän postaukseen tulee paljon kuvia ja muuta niin en nyt jaksa selostaa näistä löydöistä sen enempää :) Hyviä löytöjä hyvään hintaan eli nou probleeeeem! :)


sortsit 29.90e-70% eli jäi 9e ONLY
Legginssit 7e H&M
Sitten tähän pääasiaan. Eli eilen lähdettiin illasta Mintun kanssa peuraniemen laavulle veneellä! aluksi otettiin kaikki kamat meiltä mukaan ja pyöräiltiin mintulle ja sitten minttu pakkasi vielä loput kotona ja sitten lähettiin. Ollaan tehty tää sama reissu toissa kesänä. Mutta siis kamaa oli aika paljon siinä kyydissä ja siis ilman mitään moottoreita mentiin. Pisteet mintulle soutamisesta!

joku ui siellä pitkin poikin järvee o.O

Sitten tässä matkalla näimme joutsenen krhmm ja minttu jos luet tämän niin täytyy pahoitella. Se oli muovinen.


Näin vasta koneella nää kuvat niin tuohan on ihan selvä muovi joutsen... Mikä ihmeen idea tuossakin nyt on? ihmeteltiinkin, että miten se oli aamulla tasan samassa paikassa matkan varrella ;D

Sitten päästiin perille ja parkkeerattiin vene siihen ja pystytettiin teltta ja nuotio saatiin käyttöön siinä edellisiltä ketkä lähti siitä pois.



Mintulla tosiaan aukes haava ja meillä ei ollut paperia mukana eikä siellä ulkohuussissakaan ollut niin meille tupsahti sinne laavulle tälläinen kaksikko

 Minna ja Helinä toi meille paperia jee! ja muutenkin seuraa. Ei ne yöks sitten jääneet mutta pelailtiin korttia, juteltiin ja uitiin/kahlattiin :)






Näytti illasta siltä että yöllä satais vettä mutta onneks oli tyyni ja lämmin yö :) Minna ja Helinä lähtivät joskus klo: 23-00 välillä kai, kellon ajat meni miten meni tuolla kun oli paljon muuta tekemistä :)
Siellä kävi illasta muutama muukin kalastelija paistamassa makkaraa ym mutta yöks ei jääny muita.
Minttu kiros yöllä ja aamulla kun kuulemma tuntu et metsän jokanen lintu huus täyttä kurkkua samaan aikaan nii meinas mennä järki mutta itse kyllä nukuin suht hyvin siihen verrattuna et oli maailman ohuin patja ja niskat tappava tyyny :D aamulla sitten särkikin päätä ja väsytti vähän.

Sitten alettiin lähteä ja oli muuten tosi ihana aamu! linnut laulo, vesi lotis ja aurinko paisto. Ahh oli kyllä ihana siinä säässä lähteä veneellä takasin ja siinä tais ruskettua taas vähän kun biksujen yläosilla oltiin siinä. Ja minttu souti myös takasin :) kiitos siitä mintulle! Ja kun oltiin perillä mintulla niin kävästiin vielä uimassa kun oikeesti oli tosi kuuma. Nytkin mittari näyttää varjossa 29,5 astetta, huhhuh.


Mutta meillä oli kivaa ja keli oli loistava ja vesi sopivan virkistävää! Nyt jonia näkemään ja hiuksia leikkelemään kuuden aikaan.

adioooos!! :)

-Jenna-

2 kommenttia:

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3