torstai 20. kesäkuuta 2013

Ostoksia, värjäystä, palloja, paketteja ja hyvää ruokaa!

moikka!

Tässä ollut kaksi mukavaa päivää täynnä mukavaa tekemistä ;)
Lähdettiin eilen 10.30 pötpöttelemään Helinän kanssa Jyväskylään päin skoballa ja meni noin 35min sinne! Olin hyvin yllättynyt tästä mutta mikäs siinä jos pääsee nui nopeesti oikeesti MUN skoballa.
Jätettiin siihen sepän pihaan parkkiin ja käveltiin keskustaan siitä. Lähettiin pää asiassa ostamaan Helinälle tukusta värejä ja oli mullakin muuta mitä OIKEASTI PITI ostaa ja tarttu mukaan yksi ekstrakin x) Helinä osti ihanan adidas kollegepaidan ja en nyt muista kauheesti mitä muuta se hommas mut oli silläkin laukku turvoksissa kun lähdettiin. Tässä siis kuvat mun pakollisista ostoksista:

2,50e tiimari

19,90e stadium
3,95e H&M

Ja selostukset miksi: Mun vanha treenivihko oli oikeesti niin kauheessa kunnossa ja puolet sivuista irti joten oli pakko ostaa uusi ja nyt on kaikki siellä hyvässä järkässä! :) Liityin Tiimarin jäseneks niin tuo ois maksanu 5e mut liittymistarjouksena puoleen hintaan eli 2,50e :)

Treenihousut koska oli pakko ostaa tuon mittaset, kun on pitkät ja pätkät mutta jos on sellanen keli et ei oo kylmä eikä kuuma vaan siitä välistä niin on tollaset oltava. VIHAAN tota pituutta. Tulee mieleen joku perus mamma joka käy lenkillä vauvan kans mut minkäs teet, kun on se mukavempi nuin kun joko liian lyhyt tai liian pitkä, piste. 19.90e stadium

Rajaustussi koska vanha kuivui. Tuo on vaan niin lemppari ja hyvin hyvin halpa. 3,95e h&m

Sit mun ekstra ostos ;)

14,95e spiritstore

En melkeen koskaan osta mustia vaatteita mut tuo hoikenti niin kivasti ja istu tosi hyvin niin olihan se nyt ostettava ja vielä alessa niin oli ihan pakko ;) Ja ees jotain uutta munkin vaatekaappiin, kun aina joku uus kirkas väri. Ei siinä et väreissä ois vikaa, mut vähä vaihtelua.

Sit ennen tota särkkiksen reissua tuli ostettuu vielä tälläset:

Lindex -50% en muista mitä jäi
Kolmet rintsikat 17,95e seppälä
 En sillon aikasemmin muistanut laittaa mutta laitoinpahan nyt myöhässä :)
Tuo paita istuu kanssa tosi hyvin ja hoikistaa oikeesta kohtaa ;) rintsikoita oli nyt vaan ostettva, kun vanhoja piti heitellä poies.

Sitten eilinen päivä jatkuu :)
Joni tuli yöks ja kävästiin kaupassa ostamassa vähän syömistä ja grillailtiin kanasuikaleita jotka lisättiin sitten salaatin sekaan ja laitettiin yrtti-ja valkosipulipatongit uuniin ja sitten syötiin. NAMM <3
Siinä kun tultiin kaupasta niin nähtiin ihan tossa lähellä kolme kuumailmapalloa ja riippuliitäjä.

Tuli kanoista hieman tujuja kyllä, kun tota tabascoa tais herahtaa hieman liikaa mutta olipahan makua x) En ees loppujen lopuks pystyny syömää kaikkia salaattini kanoja, koska suu oikeesti paloi. Joni sentään veteli niitä ihan tyytyväisenä.


Sitten tähän päivään :) Lähettiin salille Jonin kans siinä yheltä ja oli vuorossa jalat ja peppu :) Tein uuet ohjelmat ittelleni ja oon ylpee et sain ne aikaseks :P
Salilta sit tulin kotia ja söin ja sitten Helinä tulikin meille ja alettiin värjäämään sitä tukkaa, kun värit ostettiin eilen. Tuli ainakin mun mielestä tosi hyvät ja vähän erilaista Helinällekkin, kun ei aina vaan se pelkkä ruskea. Lopputulos oli tämä:




Tällä tytöllä kyllä tukkaa riittää ja pelotti, että riittikö toi vaalennusjuttu mutta riitti just ja just. Rupesin ittekkin himoomaan jotain erilaista liukuväriä, mutta nyt pysyn kyllä hetken ainakin ihan vaan näissä oransseissa! Vaikka ois maailma täynnä kivoja ideoita ym. Nyt on tuokin kokeiltu tehä. Vaikeintahan tossa oli se kun juuri laitettiin ensin ja se sais vaikuttaa vaan sen 30min niin meni aika reippaasti yli sen ja ruvettiin huuhtomaan pelkkää tyveä ja vaalennusosat oli foliossa ja tuli sotkua ja kaikkea mutta selvittiin! eikös se ole tärkeintä? ;)

Lähdettiin sitten vetämään treenejä ja nyt tuli se mun edellisen joukkueen valkku kattomaan ja tytöt oli kyllä niin kiltisti kun olla ja voi. Oispa meijänki treeneissä aina noin! nojoo ehkä ne oli vähän liiankin hiljaa xd  Saatiin paljon taas tietoa ja tytöt paaaaaljon paljon oppia varsinkin vartalotekniikassa.

Heti treenien alussa tytöt supis kauheesti pihalla jotain ja ihmeteltiin miks ne ei tullu sisälle vaikka avattiin ovi. Kohta ne tuli sitten yhdessä ja antoivat mulle ja Helinälle paketit! <3


Ahh! sieltä tuli iittalan astiastoa jeeeeee!!! oon niin iittala hullu kyllä, kun laseja on jo kaapissa ja nyt aijon kerätä tota sinistä lautasta lisää ja noita valkosia kuppeja muutama lisää! Mulla on mun yks vaatekaapin alaosa täynnä astioita ja hyvä vaan! Ei tuu pulaa sitten kun muuttaa joskus :)
Tää oli niinkun kiitos tästä kaudesta lahja ja oli musta kyllä tähän mennessä paras :) oli mukana vielä teetä ja nuo valokuvat tyttösistä jotka tietty pistin jo esille huoneeseen!

Mukavat kaksi päivää ollut ja katsotaan mitä juhannus tuo tullessaan! :) adioos!

-Jenna-


2 kommenttia:

  1. Missä naamakuva helinästä?? ei yhtää tiiä miltä se oikeesti näyttää xD

    VastaaPoista
  2. Ei ole naamakuwaa :( mut hyvä siitä tuli! Epäiletkö mua? ^^ etköhä sie sitä näe täsä ;)

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3