sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

I like nice people who do nice things!

 Moikkelis!
 Ollu ihan muutama kiva päivä tässä iha vaa ollessa näin ja ensviikolle on jo selviä suunnitelmia tehtynä. Enite ootan kuiteski mun ja Helinän särkkisreissua ens sunnuntaina ;) Helinä lähtee Amerikkaan vuodeks ja sitä ei sitte nää joten nyt oltava sen kans vielä ku voi!! :) <3

Mistähän mahtas otsikko tulla? ;) (vanha kuva) mut silti yks lemppari paita!
Oon ruvennu ajattelee mun tilannetta tällähetkellä ja mulla menee oikeesti aika hyvin! :) en haluu olla mitenkään itserakas mutta mulla on ihania ystäviä tässä lähellä, kaukana myös (ikävä), kotona on asiat hyvin, ihana poikaystävä, kesä eli tietty lemppari vuoden aika ja vielä oon pysyny terveenä ja toivottavasti pysyn jatkossakin! Tuntuu vaan, että nyt menee hyvin. On sellanen mukava olo eikä asiat huoleta liikaa. Yleensä kasaan ittelleni stressiä kaikesta ja huone täynnä lappuja, että mitä pitäs tehä ja sitä rataa. Nyt ei oo ollu yhtikäsmittään huolta mistään. Asiat tuppaa järjestymään, jos jotain käy tai tulee kiire. Mutta kesällä ei saa turhaan miettiä ajan käyttöä tai kellon aikaa muutenkaan. Joni sai mut ymmärtämään ton kellon aika jutun. Mietin aina silleen että täytyy olla just tohon aikaan tuolla ym. Nyt kesällä se ei oo nii nuukaa ja voi oikeesti ottaa iisisti. aaaahh elämä maistuu nyt! Alla kuvia eilisestä.








Sitten illasta ruvettiin kattoo Jonin kans leffaa nimeltä: Django mikä oli elokuvissa joku aika sitten, luulin et se ois ollu semmone enemmä länkkäri mitä se oli ja ei kyl haitannu vaikka oli tommonen ku oli. Kerto entisajan rotusyrjinnästä ja miten ala-arvosia kohdeltiin ja kauheita juttuja mitä niille tehtiin. Leffassa just haukuttiin tummia nekruiks ja ne oli oikeesti alhasempia ku koirat. Kauheeta miettiä että sellasta on ollu joskus ihan oikeesti. En ois uskonu et tykkään tuon tyylisestä leffasta mut se oli tosi hyvä. Oli vaa silleen tosi paljon sellasia ahistavia tai ei ahistavia mut sellasia kireitä kohtia mis aisti mitä kohta tapahtuu ja muuta. Kesti 2h 45min mut suosittelen. Välillä päät ammuttii tohjoks ja ihmisiä syötettii koirille ja tällästä mutta onhan sitä monenlaista muutakin nähty!

Tossa sen traileri, joka kyllä ei mun mielestä näytä sitä leffan oikeeta fiilistä mutta kuitenkin.




Vähän oli säätöö ja kaks konetta tarvittiin ton leffan pyörittämiseen


Näillä pärjättiin :)
.
Illasta oli iha hieno auringonlasku

Sitte nukuttiin tietty pitkään ja syötiin hyvin ja ennenkun lähettiin salille nii lakkasin mun varpaankynnet xd tuli aika kauheet ja  en muutenkaan oo koskaan tykänny mun varpaista kun ne on ihan käyrät ja epämuodostuneet mutta joni valitsi mun vasemman jalan värit ja mie oikeen.. xd




Sitten lähettiin salille ja vuorossa oli vatsat ja selät eli keskikroppa. Oon huomannu et aina kun postaan niin on keskikroppa tai jalat menossa. Kädet teen aina näköjää sillon kun ei oo asiaa. Käyn siis kuitenkin 3krt viikossa salilla ja teen aina kerran kädet, kerran jalat ja kerran keskikropan. Jos satun käymää enemmän nii lähtee tietty siitä mistä on kauiten. Ennen tein aina kerralla vähä mitä sattuu ja huomaa kyllä että tää nykynen tapa on miljoona kertaa tehokkaampi :)



 Sitten salilta suoraan menin Helinän kanssa salille siis niikun voimistelusalille ;) ja mentiin tekemään tyttöjen kisaohjelma loppuun. Saatiin hyviä ajatuksia ja kohtia ja oli kyllä hyvä inspiraatiopäivä! sitte tietty päädyttiin ittekki hyppimään ja tekemään muuta mukavia voikka juttuja ;) oli iha outoa vuoden tauon jälkeen hyppiä kunnolla ja tehä ylipäänsä kaikkee :D sai kyl nauraa ittellensä kun ei asiat ookkaan enää nii helppoja ja lihasmassa tekee polvien ojentamisesta ja muusta vaikeempaa tai ainakaan ei näytä polvet niin suorilta kun ennen.




Helinän ''ei mikään'' hyppy :D











Kivaa oli ja tuli muute isolla K:lla KUUMA! mutta saatiinpa koreografia valmiiks ja sehän tässä oli se pää idea ;)

Sittenpä me lähdettiin ja pihalla oli vielä otettava muutama poseeraus.. krhmm
Mulle on niin monesti sanottu että osaan kyllä pilata kuvat ja vaikka mitä mut se on iha totta. En osaa olla kuvissa normaalisti :D ehkä 1/50 kuvasta onnistuu jos järkevää kuvaa haetaan. 


Tän kuvan otin muutama tunti sitten :)
Luvattu nyt kuulemma viileempää kun on ollu ja sadetta.. :/ toivotaan nyt ettei kelit ota tavaks tollasta..

Huomenna tiedossa kiva päivä ja postailen taas kun kerkiän!

-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3