sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Särkänniemi!

Heijjssan! Lähettiin siis Helinän kanssa kymmeneltä aamulla MLL:n järjestämällä kyydilla särkkikseen ja noin kaheltatoista oltiin perillä :)
Siinä sitten aloteltiin vähän iisimmistä laitteista ja en tiiä mikä meitä nauratti niissä laitteissa, melkee kaikissa jompikumpi vaan nauraa ja tietty huutamista tuli näissä tornadoissa ja half paipeissa. Helinä oli käyny viimeks huvipuistossa 4-5 vuotta sitten niin oli kyl hyvä et se lähti mun kans kaikkiin mihin sit ikinä mentiinkään. Huomaa tälleen ''vanhempana'' et maha menee laitteissa paljon helpommin sekasin ja het ensimmäisen laitteen jälkeen helinäki tokas siinä, että ihan kun ois ottanu muutaman! xD ja oikeesti ei pää vaa enää kestä nii hyvi tuota pyöritystä. Kaikki laitteet käytiin läpi ei siinä mittään, mut kyllä ruuanki jälkee piti pitää kunnon sulattelutauko. Porukkaa oli tosi vähän et mihinkään laitteeseen ei tarvinnu jonottaa oikeestaan yhtään et aina pääs kun halus :)

hyvin terveellistä..
Sit käytii tietty siellä vekkulassa xd ja ei sekää ollu enää ollenkaa hauska. Periaattees tyhmää kasvaa kun mikään ei oo/tunnu hauskalta mikä ennen tuntu. Mut peilit oli kyl meijän ykkösjuttu! ärsytti kun osa peileistä oli nii likasia ettei näy kunnolla :(

nää oli oikeesti aika söpöt jalat ;)
Sitte muuten vaan kierrettiin tuo paikka nopsaan läpi ja lapsia vilisee jaloissa ja meinaa törmätä kaikkiin ja juu sellasta se on.



Sitten päästiin siitä ahistavasta paikasta pois ja mentiin pihalle pelleilleen :P


Nää oli siis ruuan jälkeen kun oli pakko puuhata jotain muuta kun käydä pyörimässä laitteissa. Tuli kyllä korvista ulos kun koko ajan soi angry birdsin tunnari erilaisilla versioilla ja kaiken maailman kiljahduksia ja ääntelyitä ympärillä koko ajan. Mutta sitten muistettiin tää hyvä laite mihin on hyvä mennä just ku on syöny eli kantti&kantti eli vanhat autot ja me vähä petyttiin, kun ihan varmasti sillon joskus kauan sitten noita autoja sai itte ohjata! ei enää möyy :(



Jaja sitten mentiin tietty delfinaarioon kattomaan delfiinejä ;) en tienny et ne oli niin vanhoja! vanhin oli syntyny 1978 ja nuorin oli 1996 luulin niitä paljon nuoremmiks :) ne on sitten ne samat ollu aina sillonki kun oli pieni.

Kerettiin muutamassa laitteessa tuon jälkeen käydä ja sitten alko pikkasen sateleen mut mentiin vielä yhteen. Mikälie se on se missä on neljä penkkikasaa alustassa ja ne pyörii. Siellä oli yksinäinen laitteen valvoja ja tyhjä laite, sitten se vaa hajos kun me käveltii sitä päi ja sano et eipä oo paljoo asiakkaita tähän tulossa, että saatiin sitten ihan oma kyyti xd sitten sen laitteen aikana rupes sataa melkee kaatamalla ja sitten kun laite pysäytettiin niin se valvoja mies sano jotain että: teille on nyt palvelu viimesen päälle ja anto meijän laukut siitä ja kiitettiin häntä kyydistä ja sitte juostiin sateensuojaan. Oli ystävällinen kaveri ainaki! Muutenkin tuolla oli tosi hyvää asiakaspelvelua.

Sitten tosiaan istuttiin noin tunti pihalla katoksessa kun ei sinne laitteisiin vaan yksinkertasesti voinu mennä..
kun oli niin märkää. Kyllähän ne siellä pyöri koko ajan mut mun kengätkin oli läpimärät ja ois ollu ihan sama oisko ollu kenkiä olleskaan kun ne mun kengät oikeesti UI.


Oli silleen aika masentavaa, kun kuitenkin makso ittensä sisään ja matkas tonne asti ja sit sataa vaan eikä lakkaa.. Päätettiin sitten mennä akvaarioon... en oo varmaan koskaan ennen käyny siellä, kun ei kalat oikeen nappaa. Mutta nyt oli yllättävän kiinnostavaa katella erilaisia kaloja xd ja oli se ny mukavampaa kun istuu tuolla pihalla ja jäätyä. Ja oikeesti miten rumia nuo jotkut kalat oli. Muutama tulee varmaa painajaisii xd

oltas haluttu nähä kun tää pallokala ois oikeesti pullahtanu palloks mut sitä ois pitäny varmaa ärsyttää ta jotain et ois pullahtanu :D

Sitten olikin satanu jo melkein 2h ja kohta piti lähtee bussille päin. 19.00 oli siis lähtö takasin. Siinä sitten sain typerän päähänpiston ostaa hattaran. Tuli niin ällöttävä olo jo puolessa välissä sitä ja se tyyppi pyöräytti kyllä kunnon king size hattaran. Ois ihan semmone pieni riittäny. Onneks Helinä autto mua ja en ollu ainoo mun olon kanssa ;P


Kiva sitten kun lähdettiin niin sade lakkas tyyliin kokonaan. Se siirtyi tietty Jyväskylään, kun sinnepäin ajettiin. Muuten ei ollut siellä päin satanut koko päivänä. Otti vähän kyllä hermoille tuo sää mutta kyllä kerettiin kuitenkin pitää hauskaa ja kiljua kurkut kipeiks (helinä karjui korjaan) ja päät pyörälle. Kun oltiin bussissa ja nukuttiin molemmat eka tunti matkasta niin tuntui et ois vielä istunu tornadon penkissä ja outoo et meillä molemmilla oli toi sama! Tiiän kyl senkin kun pistän pään kohta tyynyyn niin pyörii vieläkin. Mutta oli meillä kiva päivä ja sehän on tärkeintä! :)

p.s kun vein astioita ruuan jälkeen palautukseen niin seisoin iha salkkareitten amin vieressä jee xd se oli lyhyt

-Jenna-

5 kommenttia:

  1. hahhaa ihunia olette x)<3 ja ei kyllä oo saanu ajaa noita vanhoja autoja ite xD

    VastaaPoista
  2. Hihhi itse oot <3 ja kyllä varmasti on saanu sillee ohjata!!! xD

    VastaaPoista
  3. jjuu olihan meillä aikas hauskaa ;) saanko muute ottaa sulta pari kuvaa tästä ku ite otin vaa niistä kaloista XD

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia! x) Me mennää nyt viikonloppuna särkänniemeen. Odotan ihan innoissani, oon käyny viimeks joskus 4 v sit!

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3