maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannuksen aikaa

Moikka! Mulla oli tosi kiva juhannus ja olin ihan ihmisiksi :) Olin kolme yötä jonin luona puuppolassa ja jokaisena iltana paistettiin vaahtokarkkeja ja sitten pelailtiin päivällä erilaisia pihapelejä. Innostuin oikeesti noista pihapeleistä, just keinupallo, rönttö, pallohippa, ihan sika kivoja ja kyllä muuten kunto kasvaa! :D ois pitäny olla sykemittari mukana ja kattoo kui paljon kaloreita ois siinä hommassa palanu. Sitten pelailtiin yöllä terassilla lautapelejä ja paistettiin grillissä hamppareita ja tietty päivisin syötiin mehukasta grilliruokaa ;P nammm!
Käytiin kanssa uimassa mutta se vesi oli niin kylmää et en voinu kun nopeesti käydä pulahtaa ja lähin pois veestä kun oli oikeesti jäätävää. Joni ja riikka (jonin pikkusisko) hyppivät laiturin päästä monta kertaa ja kuulemma siihen veteen tottu mutta en itte ainakaa siihen ois tottunu.
Tähän juhannukseen ei ois kyllä mitään tarvinnu lisätä, oli ihan paras :)!
Pelailtiin kans sulkapalloa ja lentopalloa. Pelailtiin niitä pihapelejäkin kolme tuntia putkeen ja sitten käytiin tyyliin syömässä välillä ja sitten jatkettiin, kun Jonilla noita pikkusisaruksia riittää just hyvin noihin peleihin. Meitä oli yhteensä siinä siis 5.
Oon löytänyt selvästikkin mun sisäisen lapsen ;)
Kaikki vaatteet meni pyykkiin sitten kotona,  noista pihapeleistä on mahdotonta selvitä puhtaana. Kannattaa kokeilla xd

Joni pisti namut lukkojen taakse, taisin syyä liikaa ;)
Ei tosiaan herkkuja säästelty tuolla. Sipsipusseja meni en ees tiiä kuinka monta. Karkkipusseja meni kans monta ja vaahtokarkkeja ihan älyttömästi ja limsaa tais kulua kans :D Mutta yhteensä tuolla on niin monta syöjää että ei tuo määrä nyt niin iso ollut siihen verrattuna. Nyt alkaakin sitten herkkulakko!

Itsestäni en ottanut yhtään kuvaa koska mun juhannus look ei ollu kovin nätti. Hiukset lörö nutturalla, kollarit ja huppari ja meikitön pärstä joten ei kuvia minusta tälläkertaa xd


En älynnyt kirkkaimpana iltana ottaa superkuusta kuvaa ja pitkä kameran putki oli kotona niin käväsin viimestä yötä ennen kotona hakee sen mutta oli vähän pilvistä kyllä ja se kuu ei muutenkaan ollut niin hieno kun kahtena aikaisempana iltana.

tää on outo kuva, kun näyttää että ois päivä o.O

Että semmonen juhannus mulla :) Huomenna sitten alennusmyynteihin ja laavulle leireilemään ;)

-Jenna-

4 kommenttia:

  1. Sulla on iha hullun ihanat hiukset! Laitatko siis ihan itse hiukset aina kouluun?? :o Tykkään seurata jv bloge, voitko tehdä joskus vaate ja jv postauksen??;)

    VastaaPoista
  2. ^^samaa mieltä että jos vielä valmennat olis kiva lukea sellaista! =)

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos ensimmäinen ano! Joo laitan aina itse tukan kouluun :) kiitos myös postausideoista! Valmennan vielä juu mutta treenit menee just tauolle tällä viikolla heinäkuun ajaksi, että saan tehtyä jv-valmennuspostauksia vasta elokuusta eteenpäin kun kausi käynnistyy uudelleen! :)

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3