maanantai 3. marraskuuta 2014

Competition day

Moikka! :
 Oli toivottu, että tekisin kisoista myday tapaisen postauksen ja samalla vähän kertoisin miten kisapäivä etenee ja mitä kaikkea siihen kuuluu.
Joten kuvat tässä vaiheessa kertovat varmasti enemmän kuin tuhat sanaa, joten aloitetaan ;)

Silmät ristissä ylös

aamupalalle

Eväät ja kamat kasaan


Katjan kyydillä Jyväskylään ja matka tuli oikeastaan nukuttua.


Bussiin. Lähti liikkeelle 05.45. Nukuttiin oikeastaan kaikki joku 2h. Bussissa oli 4 joukkuetta meidän lisäksi Jyväskylästä.


Saavuttiin kisapaikalle, joka oli aika pieni. Tuossa mun takan oli katsomo, joka oli pienin katsomo mitä oon koskaan kisoissa nähnyt. Oltiin siis Keravalla Killan koulussa.
Tässä oli hetki aikaa laittaa hiukset ponnarille ja ihan vähän aikaa katsoa harjoituksia ja pian käyttää oma vain MINUUTIN mittainen hajoitusvuoro, jota varten ei siis tarvinnut lämmitellä. Käytiin läpi joitain kuvioita, heittokohta ja muutama ns vaikeampi juttu. Pilli soi ja aika loppui. Nostoa piti mennä vielä tekemään tuonne verhon taakse viisi kertaa.


Harkka vuoron jälkeen oli sitten vähän päälle tunti laittautumis aikaa. Kerettiin noin puolille laittamaan meikit tässä vaiheessa. Myös nutturat ja kynnet laitettiin tässä välissä kuntoon sekä sukkikset piti vielä osan tehdä valmiiksi.


Ripset on osittain irti tiedän :D
Mutta siis tässä oli kisameikki, jonka tein kaikille luomien osalta. Kisameikkejä ei yleensä häivytellä paljoakaan juuri sen takia, että näkyisivät mahdollisimman hyvin. Nämä kyllä toimivat ja värit kävi pukuun.

Sitten lähdettiin syömään Keravan Yhteiskoululle? en ole varma nimestä. Mutta juu ruoka ei ollut hääppöistä. Täytti kuitenkin. Ei ollut kuin HYLA maitoa, joka oli tosi pahan makuista.. niin vedellä sitten mentiin. En ikinä juo ruuan kanssa vettä. Ellei tosiaan ole muuta.


Ruuan jälkeen käppäiltiin takaisin kisapaikalle, missä laitettiin loppujenkin meikit kuntoon ja käytiin pihalla happihypyllä ja laitettiin samalla hileet päähän.


Pihalta kun tultiin, puettiin puvut osittain päälle ja otettiin yhteen kassiin mukaan kaikki tarvittava Emmin mukaan, joka ei voinut näissä kisoissa sairastumisen takia kisata. Kassiin lähti: huulipuna, peili, huulirasvaa, purkkaa, ylimääräisiä sukkiksia, läpinäkyvää kynsilakkaa ja muutama juomapullo sekä magneesium kivi :D 

Tässä vaiheessa siis kamera oli pukuhuoneessa. Eli suoritus tehtiin noin öö puoli neljän aikaan ehkä. Tossut, sukkikset ja puvut sekä tukka kaikilla samalla lailla odoteltiin omaa vuoroa verhon takana ja testattiin vielä läpi tasapainoja, hyppyjä ja ryhmäkohtia. Ilmeiltiin myös kovasti, että naama olisi ilmaisun kannalta lämmin suorituksessa :D Vielä punat naamaan, mulle magneesiumia käsiin, että nauha pysyy kourassa ( mulla jännitys purkautuu käsillä ja kurkulla ;D) sekä purkka suuhun, ettei kurkku kuiva. Juuri ennen matolle astumista purkka Emmille ja sitten mentiin. Jännitti kyllä kovasti, mutta paikan pienuus helpotti hieman. 
Siellä sitä mentiin kahden vuoden tauon jälkeen matolla tuomareiden edessä! Varmaan yli puolilla meistä suoritus meni penkin alle.. En saanut heittoa kiinni ja lopussa noston jälkeen mun nauha meni kamalalle ''moukari'' rusetille, jonka avaamisessa kesti oma aikansa. Katjalla meni puolessa välissä suoritusta nilkasta nivelsiteet, mutta adrenaliinin voimalla jaksoi loppuun asti. Myös muita mokia tais mahtua sekaan. Odotin tosi huonoja pisteitä, mutta kakkaan suoritukseen nähden tuli yllättävän hyvät pisteet! Eli jos oltais vältytty kaikelta tuolta mitä tapahtui niin ois ollu varmasti piste tai yli enemmän. Se on aika ratkaiseva tekijä tässä lajissa. Noh viikon päästä on mahdollisuus korjata kaikki virheet Tampereella.


Suorituksen jälkeen katsottiin vielä oma sarja loppuun, jonka jälkeen katsottiin suortusta videolta ja otettiin joukkuekuvia.


Tosiaan kuvasta puuttuvat Katja ja Emmi.


Kuvien jälkeen oli hetki aikaa ennen kotiin lähtöä. Syötiin eväiden jämiä.. hintsusti oli enää jäljellä.


Odoteltiin hetki bussissa muita joukkueita ketkä olivat päässeet palkinnoille. Hienoa JNV:lle kolme mitalia! Tulomatkalla katsottiin vielä videolta suoritusta ja ajeltiin kohti ABC:tä en tosiaan muista enää mikä abc se oli. Renkomäki? joku kuitenkin ärrällä alkava.


Syötiin Helinän kanssa kunnon ateriat noutopöydästä. Toi yks peruna oli mulla kyllä liikaa :D Ähky tuli. 45min oli siis aikaa syödä, käydä mahdollisesti kaupassa ja vessassa.


Vissy, piltti ja pikku suklaalevy vielä loppumatkalle jos vaikka tekis mieli. Kyllä mun mielestä kisapäivän päätteeks on ihan ok syödä joku pikku namu. Pienenä saatto vetää kaikkee mahollista herkkua.. :D


Kotona Tikiksellä oltiin jo kymmenen aikaan! En muista milloin viimeksi ois noin aikasin ollut jo kotona. Aina venyy puolille öille. No nämä kisat oli kyllä pienet osallistujamäärältä sekä koolta. Mutta loistavat ns. harjoituskisat ennen näitä isompia.
Kiitos kuuluu vielä jokaiselle Sabeille naikkoselle tästä reissusta. Vaikkei suoritus ollut paras mahdollinen niin reissu oli muuten todella onnistunut <3

-Jenna-
 

2 kommenttia:

  1. tää oli tosi mielenkiintonen postaus!! :) haha jos olitte Lahessa ABC:llä ni se todennäkösesti oli Renkomäki :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit!! :)
      Jeejeee muistin oikein! :p

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3