sunnuntai 16. marraskuuta 2014

9.11. tuli taas!

 Mun ja Jonin neljäs vuosipäivä oli 9.11 ja mähän oli silloin kisoissa. Aika töykeetä lähteä tollein ja harmitti kyllä :( mutta juhlistettiin tuota päivää 7.11 etukäteen. Oli muuten just vapaata koulusta sillon. Mutta siis lähettiin kuudeksi kaupunkiin ja mentiin Amarilloon syömään, mä tilasin jonkun texikanan? en muista nimeä ;D mutta siinä oli ranskalaisia cheddar kastikkeessa ja kolme kanan rintapalaa ja seassa oli myös punasipulia. Oli tosi hyvä annos. Joni tilas sellasen hamppariaterian missä oli kuulemma vähän liikaakin paistettuja kasviksia ja pihvi siinä oli ainakin iso. Tais olla lammasta. Mutta se pihvi oli niinkun pääosassa siinä. Me käydään tyyliin kerran vuodessa syömässä kunnon ravintolassa niin se on aina yhtä kivaa ja just sellasta luksusta, kun sitä tekee niin harvoin. 
Amarillosta suunnattiin sitten leffaan kattomaan Fury. Oli ihan sikahyvä leffa ja välillä pidätteli kyyneliä ja välillä jännitti ja välillä yökötti ja vaikka mitä tuntemuksia kerkes ton leffan aikana tulla. Suosittelen kyllä, vaikken mikään sotaleffafani ole mutta toi oli hyvä! :) Traileri ei ollu hääppönen,  mutta harvemmin ne kertoo mitään. Siks en viittiny asettaa epäilyksiä.


Leffa loppui sitten puolen yhdentoista tienoilla ja sieltä mentiin sitten Jonille yöksi. Meillä oli tosi kiva ilta ja oli kiva muistella kaikkia juttuja ja nauraa ja olla vaan kahestaan vähän irti arjesta <3

(vas kuva pinterest)

Tämä vuosi on sujunut kivasti ja tietenkin on riitaisia hetkiäkin ollut, mutta loppujen lopuksi todella vähän. Meillä vaan synkkaa niin hyvin eikä tosiaan tahallaan haluta toisillemme pahaa ja kumpikaan ei riitelystä ietenkään tykkää. Yleensä niille riitelyn aiheille nauretaan jo äkkiä tapahtuneen jälkeen. En vois enää kuvitella mun elämää ilman Jonia.

 Joni tuntee mut paremmin kun kukaan, tietää millon joku painaa mieltä, huolehtii aina, muistuttaa aina miettimään tarkemmin jos on joku hölmö idea mikä ei kuitenkaan toimis, on joskus se järkevämpi osapuoli :3, tsemppaa, on hauskin ja tietää mun huonot puolet, hyväksyy ne ja rakastaa mua kaikesta huolimatta. Tää jäbä on ihan ykkönen <3

-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3