keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Väriä ja kiharaa

Heii

Tein Mintulle kampauksen+meikin kaksi viikkoa sitten yksiin tanssiaisiin ja Mintulla ei oikein ollut mitää visiota minkälainen sen pitäisi olla. Kuitenkin semmoinen mikä pysyisi hyvin päässä. Kesällä tehtiin semmonen rento niskanuttura niin en halunnut tehdä saman tyylistä nyt. Joten päädyttiin kiinnitettyyn toispuoleiseen kiharakampaukseen.



Tällainen siitä sitten syntyi ja oli kuulemma pysyi erittäin hyvin kasassa koko illan. Oltiin myös  kehuttu paljon jos oikein muistan ;P? 
Meikistä tehtiin aika luonnollinen. Käytin luomille luun vaaleaa, vähän beigeä ja pähkinänruskeaa. Rajaukset mustalla. Poskiin vähän aurinkopuuteria ja huulipunaksi valittiin seppälän huulipunista sävy hot kiss, jota ei ollut näissä kuvissa vielä laitettu. Meillehän tuli melkoinen kiire tuossa lopussa, mutta taidettiin olla kuitenkin aikataulussa just ja just.
Tukkaan käytin sauvakiharrinta. Kiharsin ensin koko pohjan ja siitä oli helppo alkaa työstämään kiinnitystä. Cutrinin lämpösuojaa käytin raudan alle ja viimeistelin kiharat wellan kiiltovahalla ja cutrinin kiiltosuihkeella ja sitten iso kerros goldwellin 3 ja 5 pitoisia lakkoja. 
Hiuskoristeet Minttu otti multa lainaan :)

Sitten Helinän tukan vuoro. Tein sen viikko sitten toppipaikalla. Ja ette usko mutta mulla meni siihen 4 tuntia! Osasin kyllä itsekin varautua siihen, että aikaa tulee menemään mutta en ihan uskonut että 4h. Helinän tukkahan on älyttömän pitkä ja älyttömän paksu ja sitä on paljon. Mutta iso prosessi käytiin ja hyvä tuli!

Alkutilanne oli semmoinen, että omaa maantienväristä tyvikasvua oli varmaan 5cm tai enemmän, seuraavana oli yksi aste vaaleampi ruskea kuin latvassa ja latvan suurin osa oli tumman ruskeaa ehkä 5 tummuusasteista. Ja ihan latvalatva oli vähän haalistuneempaa. Eli siis paljon epätasaisuutta ja kertymiä.


(valo hämää ensimmäisen kuvan tyvikasvun väriä)

Mutta lopputuloksesta tuli aika hyvä eikö?? Ja luonnollinen!
Tehtiin ensin siis vaalennuspesu pesupaikalla koko latvaan ja siihen meni jo aikaa yksi tunti. sitten kuivattiin eikä saanut laittaa hoitoainetta josta seurasi kunnon takkupehko. Ja siihen takkupehkoon sitten alettiin levittää väriä. Hoitoaien olisi tehnyt kalvon hiuksen päälle minkä takia sitä ei saanut laittaa vaalennuksen jälkeen jos oli tulossa väriä päälle. Tyvi värjättiin ihan ensin mahdollisimman samalla värillä kuin helinän oma tukka. Takaosa värjättiin korvista alaspäin tuhkaisella keskiruskealla/vaaleanruskealla kevytvärillä (lähellä omaa väriä). Sivuille, pääliosaan ja kruunuosaan laitettiin vaaleita raitoja ja kevytväriä niihin kohtiin joita ei raidoitettu. Vaikean työstä teki se tukan plajous ja se että se oli niin takkuinen. Mutta pomokin kehui kovasti lopputulosta ja taisimme kaikki olla tyytyväisiä! Huhhuh kun olin puhki tuon jälkeen ja niin oli Helinä ja Helinän päänahka sen repimisen jälkeen :D

Tulkaahan asiakkaiks niin kuluu päivät nopeemmin! Napsiin! -30%

-Jenna-

2 kommenttia:

  1. noista molemmista tuli tosi hienot!! jos asuisin vähä lähempänä tulisin sun asiakkaaks :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oon itekki tosi tyytyväinen! :) Varsinkin ton värin jälkeen olin tosi helpottunut kun aikaa meni niin paljon ja jos ois menny pieleen niin ois menny kaikki työ ihan hukkaan! Oli ajan arvoinen työ kun sai nähdä että asiakas oli oikeasti tyytyväinen ja pomo myös ;)!
      Hihii kiva kuulla!

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3