perjantai 7. marraskuuta 2014

Balayage väritekniikka +puhelimen sisältöä

Moikka!
 Tänään on vapaapäivä koulusta ja oisin varmaan muutenkin ollut pois, kun en täysin terve kuitenkaan vielä ole. Vapaa siksi, että käytiin viime perjantaina luokan kanssa täällä Tikkakoskella tekemässä juhlakampauksia ja meikkejä sotailmakoulun johonkin juhlatilaisuuteen vajaalle parillekymmenelle naiselle. Mä tein yhden ehostuksen ja kaksi kampausta. Oli jännä ehostaa hieman iäkkäämpää kasvoa, kuin omien luokkalaisten pärstiä. Kuitenkin piti kiinnittää huomiota eri asioihin ja pohjan peittävyyteen ja varjostuksiin sekä tietty luomivärien värimaailmaan ottaen iän huomioon. Kaikki asiakkaat näyttivät tyytyväisiltä ja juhlavilta lähtiessään pois :) Kuvia ei valitettavasti tullut otettua melskeen keskellä, kun aikataulu oli tiukka muutenkin. Päästiin kolmen aikaan sieltä pois ja käytiin sitten 6 poppoisen kaveriporukan kanssa syömässä Tikiksen Labellassa :P hehee olin sitä niille hehkuttanut vaikken kyllä mikään vakkariasiakas ole.
Otin juustohampurilaisaterian, en ole koskaan ennen syönyt tuolta hampparia. Aina vaan pizzaa siitä asti kun tuo pulju on kylällä ollut. Noh hyvää oli ja terveellisemmän makuista verrattuna mäkkärin hamppareihin. Jos tässä tilanteessa voidaan millään tapaa puhua terveellisyydestä :D


Joni harjoitteli viikonloppuna yhtä näyttöä varten mihin kuului kait alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka ja Joni testasi pannacotta nimistä jälkkäriä kotona ennen virallista koitosta. Oli ihan sairaan hyvää! <3 Vasemman puoleinen on kahvi+cappuccino ja päällä itsetehtyä suklaakastiketta. Oikealla makuna valkosuklaa ja päällä itsetehtyä vadelmakastiketta. Voijjuku noi vaan oli niin hyviä! Vois tarjota seuraavissa juhlissa mitä ikinä onkaan tulossa jos saan Jonin auttamaan :)


Viimeviikkoista asua. Huivin päästä heivasin yhdessä vaiheessa pois, kun ei tuntunut yhtään omalle. En tiedä miltä muiden silmään näyttää mutta ei kyllä käynyt ollenkaan omasta mielestä. Ehkä semmonen kukkakuosinen ois kiva tai pitsinen? :) Mutta nääh sama homma, kun kerran oli tollanen punanen päässä niin heivasin menemään jossain vaiheessa päivää. Noh yritin ainakin! Oikean puoleisessa naamassa on sitten tehty näytösmeikkiä. Janika teki. Oli oikeasti paljon vahvempi miltä kuvassa näyttää. Hävetti mennä bussiin, kun oli just blondattu tukka mikä ei ollu vielä asettunut kunnolla/sävy oli vielä huono ja sitten naamassa jäätävät pakkelit. Ois tehny mieli piiloutua huivin sisään. Noh mutta tuona päivänä oli Tiviolin Kisakatselmus ja toi meikki kävi siihen vallan mainiosti. Lisäsin vaan pinkin glitterin liikkuvalle luomelle.


Ja sitten vielä uudistettiin Vilman tukka viime tiistaina. Harmi kun ei otettu ennen kuvaa. Mutta jos vaikka satutte meidän syksykuvatsembalo postauksen kuvia katsomaan niin siellä näkyy Vilman vanha tukka. Eli yksisävyinen 7 pohjainen lämmin ruskea. Nyt tehtiin ombre tyylinen muttei niin selkeä värjäys. Aloitettiin värjäämällä tyvi noin kulmakarvan laskemiskohtaan 6 tummuudella. Sävyinä kulta beige ja luonnon sarja (N) peittävyyttä varten. Annettiin vaikuttaa 15min. Jonka jälkeen otin ison umpinaisen pyöröharjan (ei metallista) johon laitoin siveltimellä vaalennusainetta (3% hapete) ja pyöräyttelin sinne tänne tumman tyven loppumiskohdasta latvaan asti tuomaan vaaleita nimen omaan vivahteita ja säväyksiä. Tätä väri tekniikkaa kutsutaan nimellä: Balayage. Jos kirjoittaa sen googleen niin löytää lisä infoa ja kuvia. Eli jos ei halua selkeitä raitoja tai koko latvan vaalennusta tai suuria kontrasti eroja niin balayge toimii tosi hyvin. Eli annettiin vaaleiden kohtien olla noin 15min. Riippuen tietty halutusta voimakkuudesta vaikutusaika on ratkaiseva tekijä. Mutta Vilman tukkaan 15 min oli just oikea aika. Toiveena olikin toffeen sävyiset vivahteet.
Tää tais olla monelle uutta?
  Tämä oli meillekin vasta opittua asiaa, kun kc:n kouluttaja kävi kaksi viikkoa sitten kertomassa uusista trendeistä ja väreistä :)
Mielipiteitä saa jaella!

Tänään mennään Jonin kanssa leffaan ja syömään :) juhlistetaan neljättä vuosipäivää,  joka on virallisesti sunnuntaina, mutta itsehän olen kisoissa silloin joten tää päivä kävi meille molemmille hyvin <3

-Jenna-

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa kyllä kivalta toi tekniikka, koska esim. ite just en sellasista selkeistä raidoista oikee perusta! Ja ei toi huivi kyl pahalta näytä, ehkä vähän kesäseltä ku muuten tos kuvassa on lämmintä huivii ja neuletta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä tosi kiva joo! Ja tosi nopee tekniikka verrattuna esim folioraitoihin et säästää hermoja heh ;)

      Ehkä siks se tökki just kun yhistetty talviseen asuun! Toi asu oli muutenki ristiriitane kun oli napapaita ja sitten neuletta ym et en oo aiemmi yhistäny tollein nii siks vähän vieras :)

      Poista
  2. Kuulosti tosi mielenkiintoselta toi tekniikka! :) ja musta toi huivi sopii sulle hyvin, mut ymmärrän ton tunteen ku ei joku juttu tunnu yhtää omalta D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se on! Pitäs mainostaa asiakkaillekki enemmä :)
      Kyllä mä just kesällä käytin tolleen huivia muutamaan otteeseen ja sillon toimi mut nyt vaa ei toiminu ni ei auttanu ku ottaa pois :D kyllä muutkin sano et mikä vika tossa on ym muttakun se tunne et joku ei käy nii ei käy!

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3