maanantai 24. marraskuuta 2014

Shopping

Heii
Eilen palailtiin kaks päiväseltä kisareissulta Hyvinkäältä ja siitä reissusta voin vaikka tehdä ihan oman postauksen. Yllätyttiin että Hyvinkäällä oli NewYorker ja siellähän me viihdyttiin ihan liian kauan joukkueleisten kanssa :D Mutta sieltä löytyy AINA jotain. Kaks sovituskierrostakin piti tehdä, kun ei kaikki mahtunut kerralla syliin. Onneks vaan alle puolet sovitettavista lähti mukaan eikä sitä valtavaa kasaa mikä kokonaisuudessa oli mukana. Kuvasin myös vanhempia ostoksia mitä en ole täällä julkaissut.


Nää kaikki ihanaiset oli siis ne newyorkerin ostokset <3 Mikä materiaali onnelisuus ;D Toi takki oli ihan ykkönen. Hintaa oli 49,95 ja olin ettiny just sellasta tyylikästä harmaata missä ois jotain kivoja yksityiskohtia ja tossahan on noi ihanat nahkahihat toi leikkaus, vetskarin paikka sivussa, taskut ja aivan ihana karvahuppu <3 inlöööv
Kaikki muutki oli kyllä ihania löytöjä! Taisin selittää sen, kun mun lemppari musta laukku on yhtä vaille ratkeamispisteessää ja en oo mistään löytäny suht samanlaista ja edullista minkä kelpuuttaisin niin nyt löytyi oikein simppeli laukku ja oon tooosi ilonen :)
 Noita koko ns nahkaleguja ja puolinahkaleguja on tullu hirveesti kauppoihin ja muistan vielä, kun joskus sanoin etten ikinä pue sellaisia päälle niin joopajoo ei pitäs ikinä sanoa ei ikinä! 


1. Zara Denim jakku. Ostin työharjoittelun seurauksena, kun pomon hyvä tuttu antaa usein kuulemma ison kasan vanhoja vaatteitaan pienellä rahalla niin annoin tietty töissä olevien ensin penkoa kassin ja mitä jäi jäljelle niin katsastin läpi ja löytyi tuo ihana jakku. Istuu tosi hyvin päälle eikä ole liian virallinen. 4e

2. Mustat mokka hanskat: Ajohanskoiksi ostin, mutta olivat kyllä tosi sirot kädessä joten hyvin voi käyttää vapaa ajallakin. oisko ollut 9,95 ja -15% alessa

3. Uudet verhot vihdoin!! Halusin ihan simppelit vähän läpikuultavat harmaat paneeliverhot ja nyt löytyi hyvät ja edulliset! Oli vielä -15% kun käytiin prismassa niillä päivillä, kun kaikista käyttötavaroista sai alennuksen.

4. Tuossa on nyt se päällystetty sängyn pääty. On se mulla ollut varmaan jo päälle kuukauden, mutta en ole muistanut ottaa kuvaa :D pelkästä kankaasta silloin julkaisin kuvan, kun sen olin juuri hankkinut.

5. BB go matte voidemainen puuteri. Tätä oli niin hehkutettu blogeissa, että pitihän se itsekin ottaa testiin. Sävyvaihtoehtoja vaan hyvin niukasti.. Citymarketeissa oli meikki alet niin se houkutteli vielä enemmän ostamaan. Mutta siis estää todella tehokkaasti kiiltoa kasvoilla ja ei tunnu kuitenkaa raskaalta. Levittyy helposti (mukana sieni) mutta se oli mun mielestä huono niin ihan sormilla saa parhaiten levitettyä. Mattainen muttei tunkkainen lopputulos ja pysyy erittäin hyvin. Voi varmaan käyttää ilman meikkivoidettakin, mutta en ole testannut vielä ihan ns pelkiltään millainen lopputulema olisi. Suosittelen kyllä!

Tällaisia hankintoja lähiaikoina :)

Oon nyt muuten taas kipeä. Oon kyllä ollut vähän niinkun kokoajan varmaan 3 viikkoa, mutta ei vaan hellitä millään. Kyllä ottaa päähän. Tällä viikolla on lepoviikko treeneistä kaikilla niin ei ainakaan jää harkkoja väliin mutta  salilla ois nyt kiva käydä, kun ois kunnolla aikaa.. Tää kausi oli jv:n puolesta tässä joulunäytöksiä lukuunottamatta ja nyt aletaan tekemään uutta ohjelmaa kevättä varten. Innolla ootan!! 

-Jenna-


4 kommenttia:

  1. kivoja ostoksia oot tehnyt! :) joooo se on aivan ihanaa ku Hyvinkäällä on NewYorker!! ♥ ja voi ei kun oot kipeenä, paranemisia ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitooos! :) olin iha äimänä et mite siellä on, kun se on sillee suhteellisen pieni paikka :O mutta ihanaa et oli! Iha lemppari kauppa <3 Joo kun parantusi kerrankin kunnolla, toivotaan!

    VastaaPoista
  3. Voi juku, NewYorker on kyl just ihana! Ja noissa bb-tuotteissa tuntuu kyl kaikissa olevan tosi vähän sävyjä. Tykkäisin itekki käyttää mut tuntuu kyl kaikki olevan liian tummia.

    & Parane pian!

    VastaaPoista
  4. No niin on <3!! Joo luulin et ois ollu paljon sävyvaihtoehtoja kun silleen uus juttu mutta olikin vaan light ja medium. Lightikin on kyllä mun mielestä sellanen et just ja just käy, että jos ois vähänkin tummempi niin ei pystys käyttämään. Että vaaleammille vähän huonosti sävyjä.. :(
    Kiitos yritän! huominen ois vielä virallisesti saikkua ja torstaiks töihin viimestää :)

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3