sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Loreal cut and color night + leikkausnäyttö

Moikka!
Käytiin viime keskiviikkona luokan kanssa Lorealin: suuntaviivat vuoden 2015 hiusmuodille koulutuksessa/näytöksessä. Kouluttajat olivat käyneet Lontoossa niillä isoilla messuilla minkä nimeä en nyt muista ja ottaneet sieltä ideoita ja inspiraatiota 2015 hiusmuotiin. Oli lyhyttä tukkaa, puolipitkää ja pitkää. Pitkistä ei nyt ole kuvia tallessa ja miesten hiuksista ei ollut myöskään julkaisukelpoisia kuvia. Valaistus oli muutenkin niin kirkas ja muuten oli pimeää niin omalla kännykällä ei sitten saanut minkäänlaisia kuvia otettua. Janikalla on onneksi parempi kamera puhelimessa niin sain kuvia sitä kautta. Jos rehellisesti puhun niin osa leikkauksista näytti siltä kuin joku lapsi olisi leikannut loven johonkin kohtaan. Samaa mieltä oli moni muukin :D Mutta muoti on muotia eikä sen perässä tarvitsekaan pysyä jos ei silmää miellytä. Tietenkin tällä alalla siitä pitää olla perillä, jotta osaa kertoa asiakkaalle mikä on nyt in jos on sitä vailla.


Tässä joitakin esimerkkejä illan tuotoksista. Musta noi puolipitkät/polkat oli kivoja ja värit toimi niissä tosi hyvin. Tuo musta lyhyt oli kans jees ja sopi tälle mallille. Tuo punertavakin oli ihan mielenkiintonen mutta vähän pottamainen ja ei varmaan kovin käytännöllinen etuosan geometrisyyden takia. Värit olivat kuitenkin kaikissa hyvin yhdistettyjä.
 

Tässä leikkauksessa oli aivan ihana väri! näyttää tuossa valossa ehkä vaaleanpunaiselle, mutta ei se sitä ollut. Sellanen helmiäisen vaalea ja tais siinä tuhkaakin olla. Mutta leikkaus oli kyllä kaikista erikoisin.. Enkä ymmärtänyt tuon töyhdön päälle. Mutta enhän tietenkään ole yhtä taiteellinen kuin nämä kouluttajat ja jos kerran tämä lontoossa toimii niin saa nähdä näkyykö suomessa kohta kaduilla tuollaisia hiuksia :P epäilen. Tarkkaa työtä he kuitenkin tekivät ja yhdistelivät hienosti eri tekniikoita.
Tilaisuus kesti 2 tuntia.

Tuo keskiviikko oli muuten mun elämäni yks kiireisimmistä päivistä. Työharjoittelu alkoi klo 11 ja päättyi 17. Sieltä kaupan kautta (piti ostaa reilusti evästä)  puoli kuudeksi veturitalleille valtavan kassin kera --> loppui 19.30 jälkeen, josta suoraan treeneihin, jotka loppui 22.00 ja kotona sitten 22.30 ja sitten vielä suihkuun ja muut iltatoimet niin pääsin nukkumaan. Voin sanoa, että en ole aikoihin ollut noin puhki. Noh siitä päivästä selvittiin mikä on tärkeintä.

Muutenkin on nyt tosi rankkaa, kun työpäivät topissa on sen 8h ja sitten on reenejä ja valmennusta. Välillä tuntuu, että tulee burn out. Mutta vielä 5 viikkoa jäljellä tätä touhotusta.. Noh osasin kyllä varautua siihen, että marraskuusta tulee raskas. Mutta välillä tuntuu liian raskaalta ja siltä, että on pää kolmantena jalkana menossa ja ainoa hetki jolloin kerkeää levätä on nukkumaan meno. Että sillä tavalla. 

Sitten tein nyt perjantaina katjalle leikkauksen, jonka tein näyttönä. Napsissa ollaan muutenkin tosi tarkkoja leikkausten suhteen ja ne tehdään tosi teknisesti ja pienissä osissa ja katsotaan, että jaot pysyy just eikä melkein niin en odottanutkaan saavani kolmosta niin sainpahan kakkosen :) Mulla kesti 1,5h mikä on mulle tosi paljon. Yritin tehdä niin tarkasti kuin pystyin. Pomo sanoikin, että lopputuloksesta oisit saanut kolmosen, mutta leikkaustekniikassa on vielä parannettavaa. Minkä kyllä ymmärrän. Varmaan luokkalaiset tietävät mistä puhun..

Mutta hyvä tukka tuli jokatapauksessa! :)



Otettiin ainakin kaikki huonot pois! :) Kerran tätä ennen ollaan leikattu saman tyylinen malli katjalle ja se toimi silloin hyvin niin tehtiin nyt uudestaan. Tietenkin vähän eri tavalla mutta kuitenkin. Itse tekee aina mieli leikata myös polkka kun leikkaa kavereille. Kyllä sekin päivä vielä nähdään ;) ei ehkä vielä heti kuitenkaan.

-Jenna-

4 kommenttia:

  1. tää oli taas tosi mielenkiintonen postaus! voin kuvitella että oli jotkut "muotihiukset" aika mielenkiintosia :D ja tosta Katjan tukasta tuli tosi kiva! :)

    VastaaPoista
  2. Jeee! ihanaa et tykkäsit! :) Joo ne tosiaan menee usein yli ymmärryksen, ois ollu kiva nähä noitten mallien ilmeet kun katsoivat peiliin et tykkäsivätkö vai eivät, kun ne tukat tehtiin tossa lavalla ilman peilejä.
    Joo onnistu kyllä omasta mielestä tosi hyvin ja katja oli kans tyytyväinen (:!

    VastaaPoista
  3. Eivitsi noista kuvista näkee kyl kunnol ton tukan toi o jättekiva! Tulee hyvä mieli ku tommosesta pörröstä tulee iha silkkine:D ja leikkaa vaa polkka ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siks on just kiva ottaa ennen-jälkeen kuvat aina niin sen niinku oikeesti näkee eikä sillee et muistelee miltä se tukka aluks näyttikää :P
      En vielä!

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3