sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Pärstää & pingviinihommia

Voihan viikot.
 Nää vaan hujahtaa kaiken härdellin keskellä. Mistäs mä alottasin. Viikko sitten oli Emilian synttärit ja Vilman kanssa mentiin sinne joskus kahdeksan jälkeen. Lähdettiin sitten yöllä pyörillä pois ja oli muuten sika kylmä sillon. Kiva ilta kiitos Emppu <3

Ja nyt eilen olin Lauran synttäreillä baareilemassa. Bileet jatkui tunnin pidempään kellojen kääntämisen takia. Olin sitten Janikan kämpillä yötä yksikseni, kun päätti vielä jatkoille lähteä :D No mutta ilta sujui kaikin puolin mukavasti ja ei tainnut mitään kummempia draamatilanteita edes käydä. Meillä oli hauskaa ja nyt on Laurakin viralliseti 18 <3 Mun puhelimeen ei eksynyt yhtäkään kuvaa eilis illalta :( soorry!


 Koulussa meikissä tehtiin viimekerralla trendimeikkiä. Etsittiin tämän syksyn trendit ja tehtiin meikit niiden mukaan. Tänä syksynä kuumia meikkitrendejä on mm: Kirsikkahuulet yhdistettynä vähäiseen silmämeikkiin (oikeastaan pelkkä ripsari)  valkoisilla alarajauksilla, myös metallinhohtoiset luomivärit ja kuultava meikkipohja on in. Yhtenä oli myös ''hämähäkkisilmät'' eli paljon ripsaria ylös sekä alas. Kulmakarvatrendistä en oikein innostunut.. kulmat saavat olla melkein luonnon tilassa ja ns raot täytetään juurikasvun tai kulmakarvojen värisellä kulmakynällä/värillä. Eli nyt ei haittaa jos on hajakarvoja!  Mutta itse en tähän kyllä ryhdy. Mutta mulla siis tosiaan nyt näissä kuvissa tämä kirsikkahuulimeikki vähäisellä silmämeikillä.


Meen Tiistaina käymään mun tulevassa TOP-paikassa täyttämässä papereita ja sitten marraskuussa pääsee töihin. Jeejee kivaa vaihtelua! Näyttöjä ois sitten 5 suoritettavana. Miesten, Naisten ja muodonmuutosleikkaus ja sitten vielä värjäys, jossa on käytetty vaalennusainetta ja vielä monisävyvärjäys. Mallit on melkein kaikkiin jo. 

1. Fiilistelyä kotona kun tais olla aikaa ;) 2. Käytiin Rellun kanssa kaffeella ja otin tollasen vanhanajan mansikka pirtelön, namskis oli raikasta ja hyvää <3

Hihhii oltiin Lauantaina Seppälän Prismassa joukkuelaisten kanssa lastenpäivässä hahmoina! Oli kivaa loppujenlopuks, mutta oikeesti tosi rankkaa! Vaikka mulla olikin ''viilein'' puku niin olin ihan soijassa aina, kun pidettiin pieniä taukoja. Huhhuh. 3 tuntia me käveltiin, vilkuteltiin, tanssittiin ja halailtiin lapsia ja saatiin siitä sitten joukkueelle vähän tiliä :) Pandalla ja puppe koiralla oli aika monta pehmo kerrosta välissä ja painavat päät niin en ees haluu kuvitella miten kuuma niillä oli. Mullakin oli tuolla alla vain urheilurintsikat ja minisortsit ja oli sika kuuma. Hartiat tuli kans kipeeks, kun toi välimaha tuolla oli sellasilla olkaremmeillä hartioiden yli ja mä en ihan pystynyt normaalisti pitämään tuolla päätä suorassa, kun en ois muuten nähnyt mitään :D
Kun hommat oli tehty ois tehnyt vaan mieli mennä nukkumaan. Mutta eeeei, mähän lähdin vielä sinne Lauran synttäreille. Kyllä muuten nukutti hyvin.


Ja treenijutuista sen verran, että viime keskiviikkona oli JNV:n kisakatselmus ja suoritus ei mennyt omalta osalta ainakaan niin hyvin kuin ois voinut. Nauha tippui kerran kädestä ja kerran sotkeennuin, mutta onneks molemmat oli tosi nopsia ohimeneviä tilanteita. Kävi niitä muillakin ;)
Nyt torstaina on sitten TiVoLin kisakatselmus ja siellä sitten toivottavasti menee hyvin! Jonikin ehkä jopa tulee kattomaan. Se aina valittaa, kun ei ymmärrä tästä lajista mitään, mutta nyt kun meikäkin on comebackin tehny niin sais tulla :) emmä nyt ruinaamaan rupee, mutta eiköhän sillekin tää tilanne ehkä pälkähdä.

Toivottavasti en ihan kauheesti pomppinut asiasta toiseen, taisin kyllä tehdä sen kuitenkin ;D Jos vaikka malttais tehdä yhteen asiaan liittyvän postauksen kerrallaan niin ois selkeempää. Oonhan mä niitäkin tehnyt ;) Mulla vaan tuntuu aina viikossa tapahtuvan kaikkea niin tekee mieli jakaa kaikki sitten kerralla ettei unohdu joku juttu!
Mutta kisamatka postauksen teen kyllä tässä joko ennen kisoja tai myday tyyppisen aamusta iltaan kuvien kera. Viikon päästä kisat! Se on menoa sitten.

-Jenna-

2 kommenttia:

  1. ihan sairaan upee toi viimenen kuva :o ♥ oot niin upee etten kestä!
    ja voin kuvitella kuin kuuma oli noissa puvuissa siel kaupassa :D

    VastaaPoista
  2. Eeikääää kiitos hirveesti!!! ♡
    Mä luulin et kun siellä kaupassa oli viilee nii ei ois tullu nii kuuma, mutta kyllä tosiaan tuli eikä mikään pikkuhiki! :D

    VastaaPoista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3