perjantai 3. lokakuuta 2014

Uusilla puteleilla lokakuuhun

Moikka! :)

Päästiin koulusta jo 12 joten oli aikaa käydä pyörähtämässä keskustassa. Kävin tukussa, josta suuntasin suoraan sokoksen 3+1 päiville ja lopuksi vielä H&M:llä


1. Uusi salitoppi H&M:ltä. Treenimotivaatio pomppaa aina kattoon jonkun uuden jutun myötä :D Musta oli ihana, että oli yhdistetty eläinkuosia urheiluvaatteisiin. Onhan sitä ollut jo jonkun aikaa, mutta itseä houkutti nyt tuo turkoosi väri! ja tuo kuvio siihen on plussaa. Tää on mun eka leo kuvioinen vaate ikinä. Eli en siis ole yleensä eläinkuosien ystävä. Mutta tuosta tykkään!

2. Bio richin hiuksiin jätettävä hoitoainesuihke. Aattelin kokeilla jotain uutta swartzkopf:in bonacuren moisture sarjan jälkeen, joita nyt on mennyt 2 putelia. Suihke lupaa kiiltoa, helposti kammattuvuutta ja pehmeyttä. Ja myös kuulemma palauttaa oikean kosteustasapainon, johon en kylläkään usko. Noh testaamallahan sen sitten näkee.

3. We care icon:in kosteusvoide vartalolle. Pumppupullo on heti plussaa ja kerkesin jo nuuhkia rasvaa, joka oli miellytävän raikas ja trooppisten hedelmien tuoksuinen. Tuote lupaa tehokosteutusta ja nopean imeytymisen. 

4. Garnierin vitalizing kasvovesi. Vanha loreal alkaa olla lopuillaan. Ajattelin tämä ihan sen takia, että mulla on kasvorasva samaa sarjaa/väriä. Niin jos toimisivat paremmin yhteen. Tuote on siis normaalille tai sekaiholle.

5. Lorealin volume million lashes ripsiväri. Tää oli mulla joskus ehkä 2 vuotta sitten. Ja nyt kun kerran oli alessa niin pitihän se ottaa uuteen kokeiluun. Muistot tästä ripsarista taisivat olla pelkästään hyviä. Normaalisti mun makuun liian kallis tuote.

Eli nämä kaikki 4 putelia olivat alessa sokokselta.

6. Cutrinin repairism dry-end elixir. On siis Latvaeliksiiri kuiville ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Täysin uusi tuote mulle. On mulla öljyjä ja muitakin latvasuoja puteleita hurumycket, mutta näistä cutrinin tuotteista oli niin hyvä tarjous, että piti ottaa matkaan!

7. Cutrinin choozism hiuskiinne. Pullo lupaa kauniin kiillon ja voimakkaan tuen, kuivuu nopeasti ja harjautuu helposti pois. Sisältää myös UV-suojan. Vaikken ole pulloa avannut, tiedän että näissä cutrinin punaisissa pulloissa on aivan ihana tuoksu ah! 

8. Vajaa viikko sitten yhdessä toisessa tukussa oli isot alet myös ja sieltä lähti mukaan shampoo+hoitoaine. 10e per pullo ja 500ml yhdessä putelissa, eli oikein edullinen pari! Repair sarjan otin. Oli kolmea muutakin, mutta koin tuon minulle parhaaksi. Tuoksu on aika makea sellainen karkkimainen ja koostumus paksu ja kermainen.

Eli ne nejä putelia tukuista.

 Suurinta osaa en ole koskaan testannut, joten toivotaan että kaikki ovat hyviä ja käyttökelpoisia tuotteita :)
Yritän nykyään enemmän testailla uusia tuotteita, ettei mikään hyvä tuote lipsahda ohitse. Tietenkin joissain asioissa samat tuotteet ovat pysyneet ties kuinka kauan, mutta vaihtelu virkistää yleensä!

Ja vielä yksi tärkeä asia syksyä ajatellen. Eli D-vitamiini lisä. Hyötyjä on niin paljon! Mm. Jaksaa paremmin pimeänäkin aikana ja sairastumisen riski pienenee
Syön joka syksy ja talvi kyseistä vitamiinia niinkuin varmasti moni muukin! Aloitin taas tässä noin viikko sitten ja nyt popsitaan niin pitkälle kuin tarve vaatii. 


Tällaista tuotepohdintaa/arvostelua tänään. Huomisesta lähtee sitten 2 päivän treeniviikonloppu!

-Jenna-

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja ostoksia, etenkin tuo hentsun toppi! :) tuo cutrinin lakka on ihan ehdoton! ja tuoksu on taivaallinen ♥ En vaihtais pois enään mistään hinnasta :D

    Kurkkaisithan myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä?(:
    ❤:llä Henna/HENNAM.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Joo toppi on kyllä magee ja pirteä!
      Jess kiva kuulla että sulle cutrinin lakka toimiii, mullakin vaikka mitä muita cutrinin tuotteita ja kaikki on hyviä olleet niin uskon että lakka täyttää kriteerit myös :) tuoksu on kyllä ihana ♡

      Juu käyn kurkkimassa (:

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3