torstai 2. lokakuuta 2014

Hair & makeup & rage

Moi :)
Koitin viikko sitten maanantaina tehdä myday postausta, joka onnistuikin siihen asti kun pääsin koulusta. Loppupäivä olikin niin kiieinen, että kameran käyttö unohtui täysin.. Arvasin että niin kävisi ja siksi koitin tsempata, mutta ei.. Kyllä mä vielä joskus onnistun. Enkä viitsi nyt viikon vanhaa puolikasta päiväpostausta laittaa tänne :D

Tästä seuraavat kaikki kuvat on puhelimella otettuja valitettavasti, harvemmin järkkäriä sinne kouluun tulee otettua, vaikka töiden kannalta ois hyvä.
Janika teki mulle tollasen kihara keesi kampauksen mitä oltiin toivottu opeteltavaksi. Ja mun mieleestä tosta tuli sairaan magee ja tollane oikeen asenne tukka! Toimis varmaan wanhojen tansseissa? :)



Ensiksi jaettiin kampaus osiin, keskelle tuli jono ponnareita, jotka kiharrettiin ja eteen jätettiin kolmion muotoinen osia johon sai inspiroida mitä halusi. Toimii mun mielestä moneen juhlaan ja kyllä muuten pysyy!



Toi oli vaan niin kireä, että alkoi loppupäivästä päätä särkemään ja kutittamaan hirveesti päänahkaa.. Noh ihan tavallista mun hiuspohjalle..

Sitten Lauralle tehtiin liukuväri Rebekan kanssa. Vasemmalla ennen ja oikealla jälkeen. Alemmat kuvat ovat jälkeen molemmat. Laura oli siis itse kotona vaalentanut koko tumman tukkansa päivää ennen ja jättänyt tyven tahallaan tummaksi. Peilin kautta näkee myös miten paljon omaa tyveä oli ehtinyt kasvaa.



Laitettiin kolmea eri sävyä ja latvan vaalein osa oli siis raidalla tehtyä. Tumman ruskeaa, keskiruskeaa/vaalean ruskeaa ja sitten vaalennusaine. Kaikki oltiin tyytyväisiä lopputulokseen! Lauralla vaan itsellään on eniten tottumista lyhyeen tukkaan, kun aiemmin pitänyt tummia pidennyksiä jo pitkään. Laura on meidän luokalta varmaan vaihdellut hiusväriään eniten vajaan kolmen vuoden aikana :D Saa nähdä pysyisikö tällä kertaa!


Viimeviikolla ehostuksen aiheena oli diskomeikki. Noi oli aika hurjat mun naamalla, mutta kriteerit pitää aina täyttää. Janika teki tämän meikin. Koulun meikkivoiteet peittää tosi hyvin, mutta samalla varmaan tukkivat kaikki ihohuokoset huolella..


Meillä oli Rebekan kanssa vahingossa ihan samispäivä. Työessut nyt pitää kaikilla olla luokissa päällä, mutta kun kurkattiin yhtä aikaa peiliin niin nauratti miten samalta näytettiin! :D


Ja tänään tehtiin päiväjuhlameikkiä. Tän meikin on tehnyt Rebekka ja oon tosi tyytyväinen :) Tyttömäinen ja kirkas. Tää meikkivoide vaan on niin pyllystä. Tarttuu kaikkialle kiinni ja on vähän raskas. Mutta sillehän emme mitään voi.
 Luomille laitettiin persikan sävyistä helmiäistä ja mitähän muuta en kyllä nyt muista. Huulille laitettiin korallinpunaisen ja pinkin sekoitusta, mistä tuli tosi raikas ja kiva sävy. Jokatapauksessa tykkään paljon! En jaksa enää pysyä siinä tutussa turvallisessa harmaassa tai ruskeassa vaan uskallan kokeilla jotain muutakin nykyään :) Viimeksi turkoosi/sininen ja nyt persikkainen ja saa nähdä mitä enskerralla tehdään kun taas parit vaihtuu.


1. Fiilistelyä meikkauksen jälkeen..
2. Juu.. Maanantain treenien jälkeen kun tulin kotiin ja kävin suihkussa ja söin ja olin juuri istahtamassa sängylle mennäkseni nukkumaan niin polvi päätti rasahtaa paikaltaan.. Että hermostutti ja itketti ja ärsytti!!! kun oli muutenkin ollut pitkä päivä ja kello läheni kahtatoista yöllä.. Noh olihan mun polvet JOPA puolvuotta pysyneet paikallaan ellei ylikin. Ennätyshän se oli. Ennen ne lähtivät kuukausittain tai ainakin joka toinen kuukausi. Pitää nää varmaan joskus leikata. Ellei keksitä jotain mahti kuntoutusliikettä. Eli tuleva treeniviikonloppu menee vähän hönäillen valitettavasti. Saisivat nyt pysyä kisoihin asti paikoillansa kiitos!

Nyt näitte varmaan liikaakin mun pärstää tässä postauksessa niin eiköhän tämä riittäne!

-Jenna-

2 kommenttia:

  1. tää oli tosi kiva postaus, vaik täs oliki paljon kaikenlaista ni silti jakso mielenkiinnolla lukee loppuun asti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Mietin just ite et kylläpä lätkäsin taas miljoona aihetta kerralla yhteen postaukseen :D mutta kaikki toisaalta liittyy toisiinsa suurinpiirtein ihan alkua ja loppua lukuunottamatta ;)

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3