sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Turussa

Heips :)

Tultiin Helinän kanssa eilen Turusta puol kymmenen aikoihin Jyväskylään. Minkä takia sitten käytiin Turussa niin meillä oli koulutus. Tosiaan vuoden ootin Helinää sieltä vaihdosta pois enkä kouluttautunut sillä aikaa ollenkaan, etten menisi Helinän ns ohi. Nyt ollaan taas vähän pätevämpiä valmentajia :) Tuomarikoulutuksia kohti sitten! 
Meillä oli kiva reissu ja älyttiin, että pisin matka mikä oltiin erossa tuolla reissulla oli ehkä 10 metriä, kun kävin junan vessassa! Mutta kestettiin toisiamme hienosti melkein kaksi päivää :D Kyllä loppumatkasta alkoi jo jutut mennä siihen suuntaan, että ollaan oltu liian kauan yhessä! hohhoijjaa mutta hauskaa oli!
En ymmärrä muuten miksi ihmeessä Turussa on niin miljoona heseä? Joka kulman takana melkein. Mehän jopa osattiin jo liikkua siellä ilman karttaa, kun niin monet kisat ja koulutukset on tullut käytyä juuri Turussa, että sitä alkaa oikeasti tuntea.
Oltiin Helinän serkulla yötä, josta oli matkaa vähän päälle 2km keskustaan.




Katsottiin illalla tuo morsianten sota elokuva,  joka sattui telkusta tulemaan ja oli hauska ja riehakas leffa! En ollut nähnyt tai edes kuullut aiemmin, mutta Helinä oli jo nähnyt moneen otteeseen.

Meillä oli junalla menomatkalla karkkia ja tulomatkalla uudet karkit ja vähän suolaistakin.. Ette voi uskoa, että tuon reissun aikana söin 900g karkkia!!! HYI olkoon oon ahne! en varmaan ikinä oo syöny noin paljoo karkkia noin lyhyessä ajassa! Kyllä Helinäkin söi, mutta varmaan puolet vähemmän. Mutta aika kului nopeemmin kun söi koko ajan, tiedän.. maailman huonoin tekosyy!! näätte varmaan että mulla on herkkumorkkis! hyhhyh Jenna.. Nyt sitten koitetaan ottaa tilanne haltuun ja herkutella kerran viikossa.
Mutta kaikin puolin hauska ja ennen kaikkea hyödyllinen reissu. Kevät kaudella sitten taas yksi koulutus lisää. Ei siitä sitten sen enempää :)

Viimeksi laitoin, että ois tulossa tukkajuttuja mutta ei tullutkaan vielä! Eikä ne nyt ole mitään kummoisia, mutta kuitenkin!  Ehkä tukka fiilistelyjä enempi :)

-Jenna-

2 kommenttia:

  1. turku on niin kiva kaupunki, mäki oon ollu siel vaa pari kertaa mut osaan kans jo liikkuu siel :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä joo kiva ja viihtyisä! Se on paras fiilis kun on kerrankin kartalla eikä silleen apua mistä tonne pääsee ja miten! Yleensä se menee aina niin! :D

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3