tiistai 9. syyskuuta 2014

10, 9, 8......1 ? asiaa minusta

Heips :)
Sairastuin uudelleen lauantain treenien jälkeen ja tässä sitä nyt ollaan taas räkäsenä+tukkosena sohvan pohjalla. Perjantaina kerkesin jo käydä koulussa, mutta eipä sinne ollut tänään menemistä.

Noh pää aihe kuitenkin tänään on tässä: 

10 asiaa itsestäni.
 Koitan laittaa sellaisia mitkä eivät ole päivän selviä tai mitä en ole aiemmin kertonut. Joskus vuosi sitten tai vajaat taisin tehdä sen 37 faktaa itsestäni postauksen, missä tuli päivän selviä asioita ja taasen niitä vähän odottamattomampia asioita. Noh koitetaan.

1. Aina kun pesen hampaat en voi seisoa siinä vessan peilin edessä ja harjata+töllöttää itseäni peilistä. Lähden aina kävelemään vähintään omaan huoneeseen tai olkkariin, mutta en tykkää pestä hampaita paikallaan.

2. Mulla on pakkomielle peilata. Mulla ei kuitenkaan ole ikinä mitään peiliä mukana koulussa ym. Tässä kun hiusalalla ollaan niin peilejähän on joka puolella! Nyt kuitenkin on ollut tyhjän oloista, kun on attojakso, eikä peilin peiliä missään! Joutuu peilaamaan luokan lasiovista tai jostain rappukäytävän lasiaidasta vai miksä niitä sanotaan :D

3. Koulun ruokalassa mulla on pakkomielle porkkanoihin! Siellä on aina sellasia niinkun porkkanapaloja leikattu valmiiks niin mä otan niitä joka ikinen kerta kun ollaan syömässä. Siis ihan aina.

4. Mun on ladattava mun puhelinta joka yö. Vaikka oiskin kulunut vaan 30% akkua niin se vaan on ladattava yöllä täyteen. 

5.  Mun aamurutiinijärkkä on pysynyt samana varmaan kasi luokasta asti. Herään, meen vessaan, puen (saatan vaihtaa vaatteet moneen kertaan), meikkaan, laitan hiukset, lisään asusteet, syön aamupalan, petaan sängyn, pesen hampaat ja lähden pysäkille. Ja bussissa ei pärjää ilman musiikkia <3


6. Musiikista vielä sen verran. Alan aina miettimään kuunnellessani joitain biisejä, jotain hienoa koreografiaa ja nään sen mielessäni. Joitakin on tullut toteutettua joskus Helinän kanssa. Ja monesti, kun saa jonkun mahtavan koreografia idiksen niin heti laittaa viestiä Helinälle ja kertoo idiksen tai sitten seuraavan kerran kun nähdään niin jaetaan toisillemme idiksiä ja mietitään miten se toteutettaisiin ja miten jostakin kuviosta vois siirtyä toiseen mageella tavalla ym. Se on parasta, jos meillä molemmilla on hyvä inspiraatiopäivä ja saadaan kerralla yli puolet ohjelmasta tehtyä! Nyt on tietty vähän eri tilanne, kun pikkuvoimistelijat kuvioissa niin ei voi käyttää luovuutta niinkään paljoa ohjelmissa. Odotetaan kasvua ja kehitystä!

7. En osaa käyttää korkokenkiä. Tykkäisin ihan älytömästi käyttää, mutta aina kun oon saanut ne jalkaan niin hetken kuluttua vaihdan ne mataliin kenkiin sen takia, että en tunne oloani kotoisaksi niin pitkänä. Aina sama homma. Oli sitten juhlat tai arki niin en osaa käyttää.

8. Mulla tulee usein sellanen olo, kun juttelen jonkun kanssa wapissa tai missä vaan missä vois käyttää hymiöitä mut jos toinen ei laitakkaan mitään hymiötä niin tuntuu, että se ois vihanen tai suuttunut jostakin mulle! Tiedän, että se on ihan väärä luulo useimmiten mutta aina tulee se olo, että mitäs mä nyt oon tehny? Ja sama jos itte oon kiireinen ja vastaan vaan nopsaa ja unohan hymiön niin tulee se fiilis, että nyt se luulee et oon sille äksy tai jotain :D kuitenkin ehkä hiffasitte mitä tarkotan? sellane tyly on mun mielestä vastaus ilman hymiöitä.

9. Säilytän mun lompakossa vaikka mitä muuta kuin rahaa+kortteja :D vois ehkä keksiä muulle krääsälle muun paikan kun lompakon, kun se aina pursuaa yli noista tilpehööreistä!

10. Olen lyhyt vihainen. En jaksa olla ihmisille vihainen, vaikka olisi riidan aiheuttanut mikä vaan. Vältän riitelyä kaikin keinoin ja koitan kääntää tilanteen positiiviseksi. Monet sanovatkin aina, että ei sun kanssa sais kyllä riitaa aikaseks millään. Koska musta riitely on pidemmän päälle turhaa ja kukaan ei hyödy siitä millään tavalla.

Seuraavaksi 9 asiaa, joita inhoan

1. Bussikuskien asiakaspalvelutaidottomuutta.
2. Sadetta
3. Seiti kalaa
4. Ihmisiä, jotka käyttävät urheiluvaatteita mutta eivät urheile.
5. Mässyttämistä
6. Jos moikkaa jollekin ja hän ei moikkaa takaisin
7. Ylipirteyttä
8. Välinpitämättömyyttä
9. Ihmisiä, jotka yrittävät olla jotain muuta kuin omia itsejään.


8 tärkeintä asiaa minulle

1. Joni tietysti ♥
2. Kaikki ystävät
3. Terveys
4. Läheiset
5. Positiivisuus
6. Koti
7. Liikunnallisuus
8. Luottamus



7 maata joissa haluaisin käydä:

1. Ranska, se on aina muhinut mielessä suht nuoresta asti.
2. Portugali. Porukat kävivät joskus vuosia sitten ja sen jälkeen olen itsekin haaveillut portugalin matkasta.
3. Kreikka. Tuntuu että niin moni tuttu on käynyt kreikassa ja kehunut. Pitäisi itsekin päästä katsastamaan!
4. Italia. Muotia, muotia ja ihania vaateliikkeitä! paikallinen ruoka kiinnostaa myös
Tahdon!
5. Jenkit. Ois vaan kiva käydä sen suuruuden takia ja julkkisten ja tunnettujen paikkojen takia.
6. Englanti, ihan vaan se takia, että siellä on kaikkea vanhaa ja koko peruskoulu puhuttu englannista ja nähtävyyksistä ym. niin oishan siellä kiva oikeasti käydäkin.
7. Espanjassa tahdon käydä uudestaan <3!



6 esinettä/asiaa

1. Puhelin, en osaisi elää ilman sitä
2. Kamera, ilman sitä ei voisi ikuistaa mitään hetkiä eikä blogikaan näyttäisi miltään ilman kuvia.
3. Tietokone. En pärjäisi ilman. Miten mä bloggaisin? ;)
4. Sänky. Tärkein asia huoneessani. En oikeen muuta siellä tee kuin nuku.
5. Peili. Selitinkin jo ylempänä ;)
6. Vaatteet. No juu onhan ne tärkeitä ja ihania. Jos pitäis lähteä autiolle saarelle ja valita muutama asia niin kyllä mä vaattet ottasin mukaan.

5 Biisiä
Nää biisit ei välttämättä oo sellasia mitä kuuntelisin aina, vaan sellasia, mitkä on mulle jollain tapaa tärkeitä tai herättää ihania muistoja

1. Eminem - Not afraid
2. K'naan - waving flag
3. Yön polte - tyttö sinä olet meritähti
4. Mc-mane - yksi rakkaus
5. Birdy - skinny love

Nää kaikki biisit liittyy siis mun johonkin elämänvaiheeseen. Kaikki on jo aika vanhoja, mutta sitä suuremmalla syyllä noista kaikista tulee sellanen tietty olo, kun kuulee noista jonkun. Joskus rupee melkein itkettämään ja joskus naurattamaan, mutta noissa biiseissä on paljon muistoja <3


4 toivetta

1. Perhe. Se on varma juttu.
2. Työ. Musta on tärkeää, että käydään töissä ja saadaan siitä palkkaa, jolla eletään. En siis ole sossutukien kannattaja.
3. Onnelisuus. Ei varmaan vaadi selittelyjä :)
4. Terveys. Ois suurin toive varmaan pysyä niin pitkään terveenä kuin mahdollista. Melkein kaikkihan sairastuu jossain vaiheessa johonkin. Viimeistään vanhana.


3 elämänohjetta

1. Synkimmänkin pilven takaa pilkottaa ennen pitkää aurinko
2.  Ole toisille sellainen kuin toivoisit itsellesi oltavan.
3. Periksi ei anneta ja asenne ratkaisee.


2 lempisarjaa
Pakko myöntää etten seuraa kuin yhtä sarjaa tällä hetkellä, mutta toiseksi laitan sitten sarjan, jota seurasin joskus


1. Salkkarit ehdottomasti!
2. Glee oli joskus ihan paras kun se oli vasta tullut :P

1 salaisuus

Nyt tämä kohta jää tyhjäksi. Ei mulla oo mitään salaisuuksia valitettavasti :D

Mitäs tykkäsitte tästä 10-1 asiaa minusta?
Voin kertoa, että tähän meni pirusti aikaa ja päätä melkeen särkee, kun joutui kunnolla miettimään!
Huhhuh.
Postauksen kaikki kuvat ovat Pinterestistä.

-Jenna-




4 kommenttia:

  1. Omg, mulle tulee aina juostessa biiseistä mielee jotai ihan kummallisii koreografioita! :D

    Ooks muute ite koonnu ton vai oliks toi joku haastetyyline juttu? Tossa oli nimittäi just kivasti kaikkia juttuja eikä sellasta peruslätinää mitä monesti on just sellasis postauksis joissa kerrotaa itestää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah just parasta! :p

      Toi löyty jostai postausidea sivulta ja oli niinkun haastetyyppinen mut tein sen ilman että haastoin ketään :)

      Poista
  2. oi tää oli kiva postaus ja oli hauska lukee näit vastauksii!! :D mul oli yllättävän paljon samoja juttuja, kuten että en viihdy korkokengissä (ja vaikka viihtyisinki ni en osaa kävellä niillä), _vihaan_ seitiä, jos joku ei laita viesteissä hymiöitä ni mustaki tuntuu et se on tyylii suuttunu :D ja salkkariit!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva et tykkäsit! :)
      Nää on just siks hauskoja et näkee onko muilla samoja juttuja ja mieltymyksiä ja inhokkeja! Sulla olikin yllättävän paljon ^^
      Salkkareista ei pääse yli eikä ymppäri ♥ ;)

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3