lauantai 20. syyskuuta 2014

Kiireen keskelläkin ehtii

Huhhuh ja heipodei kaikille!
Onpas ollut taas tekemistä. Rankka viikko onneksi päätyi rauhalliseen löhö viikonloppuun <3 Vein tänään kirpparille ison kasan tavaraa. Vaatteita pääosin. Pitää taas käydä siivoilemassa ja järkkäilemässä pöytää viikon aikana ettei ihan kaatopaikalle näytä. Toivottavasti tulisi voittoa suht paljon ja vaatteet menis kaupaksi. Viimeksi ainakin tuli ihan hyvin myydyksi. 


1. Oon innostunut kynsien näpertämisestä yhä ja ruusukynnet on nyt lemppari juttu! Pitäs olla vaan lisää lakkoja, tuntuu ettei ole sopivia värejä keskenään.
2. Käytiin Janikan kanssa Amarillossa syömässä ilmaset ranskalaiset lisädipillä, kun sain synttärilahjaksi S-kortin omistajana lipukkeita sinne tänne ja viimeinen voimassaolopäivä oli viime maananttaina niin pitihän ilmaset ruuat hyödyntää! :)
3. 2 viikkoa sitten juhlittiin Helinän synttäreitä. Aloiteltiin Helinällä ja illempana lähdettiin baariin. Meillä oli kiva ilta <3 En ole muistanut vaan mainita näistä synttäreistä mitään, vaikka olenkin postaillut kahden viikon aikana.


Tässä oli meidän lahja, toi kruunu oli kans meiltä mikä on Helinän päässä :) Täytti siis 19. Voihan vanhus <3 Helinä on ihan muumifani ja keräilee muumiastioita ja rakastaa salmiakkia niin ostettiin melkein kilo salmiakkia.


1+2: Taide-ja kulttuurikurssin vika tehtävä oli kuvata jotain tietyistä aiheista niin mä valitsin vanhat+julkiset rakennukset. Näissä kuvissa on yks autioitunut koulu täältä meidän kylältä ja tuli kyllä nostalginen olo tuota kuvatessa ja tepastellessa koulun pihalla, koska itse aloitin koulun aikanaan tuossa koulussa. Kerkesin käydä vain eppuluokan, kunnes koulu oli niin homeessa että sieltä piti lähteä. Tuo on rakennettu 1943. Porukat käyneet koko ala asteensa tuolla. Huomaatte varmaan, että oikeassa alakulmassa koulun ikkunassa on valot. Siellä asui joku. En ymmärrä kuka uskaltaa asua vanhassa homeisessa koulussa. HUI!

3. Ai että olin ilonen kun pääsin 2 viikon sairastelujen jälkeen salille + voimistelemaan. Oli niin kamala olla vaan tekemättä mitään. 

 
Kipeänä tuli juotuo raikkaita smoothieita. Pitäisi useammin tehdä. Kuitenkin loppujenlopuksi niin helppo ja vaivaton juttu. Ja superhyvää lisäksi! Mansikka+banaani on kyllä ollut aina suosikki kaikista kokeiluista huolimatta. Toimii vaan niin buenosti. Maitorahkaa, maitoa, mansikoita ja banaania namii! :P
Eilen värjäsin mun tyven. 7 viikkoa kestin jopa! :D Blondi on siitä pyllystä, kun tyvikasvu tulee niin selkeästi esille. Kun hiukset ovat kiinni ja on tyvikasvua niin se näyttää kivalle mutta kun on auki niin nöyyy! Mutta muuten tykkään tästä vaaleesta paljon!

Jakso vaihtuu kohta ja nyt kun on tottunut 3-5 tunnin päiviin niin nyt läjähtääkin 6-8 tunnin päivät eteen, kun alkaa taas asiakaspalvelut ja ns normi koulu tän attojakson jälkeen. Kestää taas varmaan totutella hetki noin pitkiin päiviin, mutta on niistä ennenkin selvitty. 
 

Ideoita ja ehdotuksia postauksiin otan vastaan milloin vaan!

-Jenna-

2 kommenttia:

  1. Oi, mansikka&banaani on munki ehdoton lemppari! Nosiis jos sulla kerran on paljon tekemistä arkisin ni oisko esim. joku myday kuvina?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ihan ehdoton ykkönen ♡ nojuu vois ollakin kiva jos sais järkkärin raahattuu mukaan! :)

      Poista

Pidäthän kommentit asiallisena :)
Kiitos kommentistasi <3